Chelsea Forever написа:CTAHKO написа:За Дрогба ще се наложи да изчакат още 2-3 годинки за да се включи направо в мъжкия им отбор
Ами,ако им дадем някой на 19 при не при юношите,а при децата ли ще го сложат?
Може да го помислят за сукалче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Chelsea Forever написа:CTAHKO написа:За Дрогба ще се наложи да изчакат още 2-3 годинки за да се включи направо в мъжкия им отбор
Ами,ако им дадем някой на 19 при не при юношите,а при децата ли ще го сложат?

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Chelsea Forever написа:Видях ти подписа и се сетих за този виц:
Дузпа, дузпа”, крещи Дани Алвеш, без да осъзнава, че се е подхлъзнал в банята!

Човещинка си е
 Човещинка си еdelqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Защитник на Челси идва в Байерн, ако сделката с Боатенг пропадне
Шефовете на Байерн Мюнхен вече имат резервен вариант, ако не успее да се разбере с Манчестър Сити за привличането на защитника Джером Боатенг. "Баварците" са си харесали бранителя на Челси Алекс и вече са готови с конкретна оферта за него.
Бразилецът загуби титулярното си място на "Стамфорд Бридж", след като бе преследван от контузии през последния сезон и в клуба бе привлечен неговия сънародник Давид Луис. Така че, ако от Байерн предложат достатъчно интригуваща оферта както за клуба, така и за самия играч, нищо чудно наистина да се стигне до преминаването му на "Алианц Арена" през лятото.

Я си представете, че Снайдер не се наложи. Какво другия сезон ще го заменим за Кака ли?!
  Я си представете, че Снайдер не се наложи. Какво другия сезон ще го заменим за Кака ли?!  
 Есиен и Лампард са бетон и както казах преди известно време, остава само едно място. Толкова и ще са ни трансферите в халфовата линия. Остават още 2 предполагаеми трансфера според Гърлей. Единият вероятно ще е Арда Туран и остава още един трансфер, за който ни остават уж 40 милиона + всичко, което изкараме от продажби. Нещо не се връзват изказванията на ръководството, но да видим ... Дали няма да има един трансфер за 40 + милиона ???
 Есиен и Лампард са бетон и както казах преди известно време, остава само едно място. Толкова и ще са ни трансферите в халфовата линия. Остават още 2 предполагаеми трансфера според Гърлей. Единият вероятно ще е Арда Туран и остава още един трансфер, за който ни остават уж 40 милиона + всичко, което изкараме от продажби. Нещо не се връзват изказванията на ръководството, но да видим ... Дали няма да има един трансфер за 40 + милиона ???   Или ще купим повече от трима играчи ??? Да видим ... Да не се окаже само, че нямаме пари, но ми се струва малко вероятно, а пък и офертата за Модрич ми изглежда показателна. Даже мога да гарантирам, че до 2 дена ще сме качили на поне 25,
  Или ще купим повече от трима играчи ??? Да видим ... Да не се окаже само, че нямаме пари, но ми се струва малко вероятно, а пък и офертата за Модрич ми изглежда показателна. Даже мога да гарантирам, че до 2 дена ще сме качили на поне 25,   
   А пък Рамиреш с нищо не е показал, че е по-добър от Джош. Аз съм напълно съгласен да го продадем и да му дадем игровото време на Макекрън, който го превъзхожда във всичко, освен в бързина.
 А пък Рамиреш с нищо не е показал, че е по-добър от Джош. Аз съм напълно съгласен да го продадем и да му дадем игровото време на Макекрън, който го превъзхожда във всичко, освен в бързина. Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.
 Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.   
fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран.Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.

tatusindo написа:fireblood написа:Аз съм с две ръце ЗА МакЕкран.Много е добър. Много ми се ще той, Стъридж, Ван Анхолт и Какута да се наложат в първия състав. Тогава няма да има разправии като тези с Неймар, Лукаку, Снайдер, Агуеро, Модрич и т.н.
Сравни Агуеро със Стъридж, Снайдер или Модрич с Макекрън и Какута с Неймар ......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта