Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!
Първият напускащ трябва да е Емил Велев, от тук нататък всичко ще тръгне в по-добра посока.
маркиньос го вземаме от рас другите ги дайте на дучето
бе то и да коща го взехте от раз,ама!!! 

Аидее даа махамее Бистрон бее .. той тояя.. аа и Да Кощаа какво играе там.. според менее един защитник може Топчо , един в средата като Бърдон един нападател като Камбуров и нов треньор катоо Дуци или някои подобен ii Наско в клуба да се върне.. така го мисля аз.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
малиии ма то цял национален отбор беее, ми хайде и ники михайлов бееее

- стичо
- Контакти:
yasen написа:Първият напускащ трябва да е Емил Велев, от тук нататък всичко ще тръгне в по-добра посока.
Винаги съм ти харесвал мненията. Обаче не съм съгласен за Велев!

ПО- СИЛНА ИДЕЯ ОТ ЛЕВСКИ НЯМА, НЯМА, НЯМА!!!
стичо написа:yasen написа:Първият напускащ трябва да е Емил Велев, от тук нататък всичко ще тръгне в по-добра посока.
Винаги съм ти харесвал мненията. Обаче не съм съгласен за Велев!

ОК, съгласен съм за подкрепата, за благодарността, която трябва да изразим към Кокала, но този човек е просто един обикновен помощник-треньор, дори води отбора като такъв, аз не видях нищо старши-треньорско в него. Нека остане като помощник, но аз искам силен Левски в Европа, не искам най-малко слаб Левски в "А" група.
На първо място трябва да напусне Емо Велев Кокала.
Кокал -ВЪН ОТ ЛЕВСКИ
Кокал -ВЪН ОТ ЛЕВСКИ
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Re: Левски в бъдеще
Каквото и да стане Велев трябва да си ходи след края на сезона.
И помощник не трябва да остава тоя мизерник , а и такива Дуци , Муци и т.н. също не ни трябват.
Гибони , Боримировци и т.н. трябвна на момента да се махат.
Моля Ви хора не се заблуждавайте , че с този треньор и спортно техническо ръководство ни чака нещо добро.
Ако Велев не се махне помнете ми думата , че отпадането от БАТЕ ще ни се вижда като загубен финал на ШЛ от Барселона в сравнение с това , което ни чака това лято.
Надявам се , че Батков не е такъв идиот да остави Велев и Боримиров . Трябва да ги махне и да не слага недоразумения като Дуци , а да даде малко пари за качествен треньор.Имаме футболисти и след махането на 5 -6 недоразумения и привличането на един качествен защитник , поне 2 халфа и добър централен нападател няма да имаме никакви проблеми да влезем в групите на ШЛ.
И помощник не трябва да остава тоя мизерник , а и такива Дуци , Муци и т.н. също не ни трябват.
Гибони , Боримировци и т.н. трябвна на момента да се махат.
Моля Ви хора не се заблуждавайте , че с този треньор и спортно техническо ръководство ни чака нещо добро.
Ако Велев не се махне помнете ми думата , че отпадането от БАТЕ ще ни се вижда като загубен финал на ШЛ от Барселона в сравнение с това , което ни чака това лято.
Надявам се , че Батков не е такъв идиот да остави Велев и Боримиров . Трябва да ги махне и да не слага недоразумения като Дуци , а да даде малко пари за качествен треньор.Имаме футболисти и след махането на 5 -6 недоразумения и привличането на един качествен защитник , поне 2 халфа и добър централен нападател няма да имаме никакви проблеми да влезем в групите на ШЛ.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Re: Да се вдигне паметник на Батков
Да,думите на Батков помогнаха на съдията да свири по правилата и безпристратно,това което вижда.Иначе поне две дузпи за цска щеше да има,картони за Левски и т.н.
Прав си! Минев не получи втори жълт картон благодарение думите на Батков.Такъв не получи и централния защитник на Черно море.Не паметник,а мавзолей заслужава героя на Алеко!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.