Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Fantasmagoriev
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Fantasmagoriev » 16 юни 2011 12:59

lfc_fan написа:На вас проблема ви е, че не вярвате в Кинг Кени, никои не очакваше и Джон Барнс да стане легенда нали ? това важи и за други футболисти, а ако имахте поне малко вяра в Краля нямаше да пиша това... Футболисти като Агуеро,Санчес,Азар и т.н. не ни трябват, те искат пари и големи трофеи, а това няма да стане при нас, за жалост поне още 1 година, можем да спечелим някоя купа, но не и големите трофеи (КЕШ,англииската виша лига), а относно трансферите които правим - някои от тях ще се превърнат в легенди и това го знае КРАЛЯ, но вие НЕ...

Кой по дяволите ти каза, че не можем да спечелим ШЛ???!!! За мен е напълно реална цел да стигнем поне до полуфиналите, да станем 2-ри ли 3-ти във Висшата Лига пък също е възможно!!!
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 юни 2011 13:45

Fantasmagoriev написа:Кой по дяволите ти каза, че не можем да спечелим ШЛ???!!! За мен е напълно реална цел да стигнем поне до полуфиналите...

Само дето няма да е през сезон 2011-2012 :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 16 юни 2011 14:13

Споменахте заплати...каква е седмичната заплата на най-високо платените футболисти в Ливърпул...като Джерард, Суарез и т.н.?
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 юни 2011 14:15

На Стиви Джи май е 140 хилки, също толкова е и на Глен Джонсън, за другите - не знам :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2011 14:20

SuperSpurs написа:Споменахте заплати...каква е седмичната заплата на най-високо платените футболисти в Ливърпул...като Джерард, Суарез и т.н.?

Общо сме на четвърто място по заплати в ПШ с 147 млн паунда.Иначе точно кой колко... само предполагаеми цифри има.Като например,че заплатата на Йованович била 120к седмично.

Между другото има слухове за оферта от манчо за Черли Адам на стойност 12 млн паунда.
SIR ALEX FERGUSON PLANS TO SNATCH CHARLIE ADAM

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 юни 2011 15:26

tedicha123 написа:Изображение

Всеки може да си направи фейк акаунт и да си постне каквото си поиска. Знам само, че е най близо до подпис с нас.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 16 юни 2011 15:35

О, това са доста сериозни заплати. Вече не се чудя защо ние с таван от 65-70 000 на седмица напоследък берем толкова ядове да привличаме футболисти и да запазваме налични :). Някак си все си мислех, че в Ливърпул политиката по този въпрос е доста консервативна. Явно оправията му е в стадиони за по 60-70 000 човека - хем по-големи заплати хем няма вече да ми се налага да пускам връзки та 3 месеца преди мач да си уредя билет. Успех в трансферите това лято (което значи без Даунинг и Клиши :) )
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 юни 2011 17:46

dsadsadasdasdasd написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:притеснително е,със какви имена ни свързват.предпочитам мата,вместо даунинг,енрике вместо клиши,а адам въобще няма място при нас,след като взехме хендерсън.скот дан също е средна класа,за дони не ми се говори,тоя 17 годишния от светците,вместо да ги даваме тия пари,по-добре да пуска рахийм стърлинг или сусо,те са на същите години,а за конър уикъм съм втрещен-10 млн. и ще търка пейката...то бива британизация,ама чак пък толкова...плюс това трима от исканите са от чемпиъншип,кво да коментирам повече? не вземем ли някое голямо име от континента,пак ще борим за лига европа...

Почти за всичко съм съглсен без това за Адам ,трябва да ти кажа ,че този футболист ще ни помогне със сигурност стига сте говорили наизуст ! Ти гледа ли го какво правеше в Блякпул ? Мен не ме притеснява изобщо неговото идване а по скоро това на Хендерсон,вече два мача го гледам и не виждам тоя малкия с какво е по добър от всичките ни халфове в момента ..нали уж КЛАСА щеше да купуваме ? Джерард,Мейрейлеш,Спиъринг,Лукас дори и Шелви са по добри от него,Адам също.Много ще съжалявам ако някой от изброените изгори заради него.Ако бяхме го взели след 2-3 години съм съгласен,но сега се вижда ,че Кени трябва доста да поработи върху играта му ! Парите(общо 55млн)за него и Керъл са много завишени !!! И щом ни свързват и с тия малките Уйкъмовци , Чембърлейновци работата е ясна.. повечето от нас трябва да си променим настройките ..явно Кени ще гради млад отбор и ще чака успехи за в бъдеще! Аз лично се надявах да пробваме да вземем готови футболисти и да търсим титлата още през този сезон.С Коентрао,Агуеро ,Кейхил,Азар,Санчес според мен имахме огромни шансове,пак са млади ,но от тях лъха КЛАСА,която ни липсва в момента.

Значи ако си гледал снощния му мач срещу Унгария и си слушал коментара на Боби Борисов. Ти се е промил мозъка и аз гледах мача и аз видях, че Хендерсън нищо не прави. Та великия коментатор на Диема постояно хвалеше играта на Фил Джонс и Смолинг и казваше, че те градят играта. Така обаче напълно успорвам неговото мнение, защото когато 1 защитник поеме топката той не трябва да тръгва да се лъже или да праща високо напред към нападателя, а да търси пас имено към халфовата линия. Това го нямаше на Хендерсън топката му се даваше само когато е на около 2 метра от съотборник с топката. За това не направи нищо забележително освен едно пропускане на топката в края и една контра.

Да гледах му снощния мач ,но никакъв коментатор не съм слушал ..най малко пък тоя паляк борисов .Аз си имам собствено виждане и то ми е достатъчно.Хендерсън не получаваше топки по простата причина ,че се криеше по терена ,не се нагърбваше да търси топката и да организирва атаките а играеше централен халф .Не ми се спори на тая тема ,за мен има още много да учи ,примерно един Адам е много по добър вариант,веднага можеш да го пуснеш във важни мачове и знаеш ,че няма да те подведе и може да се разчита на него,но така като гледам мангалите и него ще ни вземат.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2011 20:01

SuperSpurs написа:Явно оправията му е в стадиони за по 60-70 000 човека

Ами да,но това кога ще стане никой не знае.Собствениците вече осми месец мислят по темата.

Успех и на Тотнъм в трансферите.

Върни се в “Ливърпул”