Вън Ники Михайлов от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вън Ники Михайлов от националния!
Момчета, колко мача гледахте на Ники Михайлов в последните две години, та сте така категорични? Аз ментор на момчето няма да ставам, но по-кротко. Гафове са правили много, ама много по-известни от нето вратари. Примери много, включително баща му и култовият за 60-те години Жоро Найденов.
Някой може ли да ми каже дали освен Зетя и Сина има други мъже,играещи футбол във фамилията на Президента?Така ще можем да знаем кой ще получи повиквателна за националния 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Тук 90% от хората си създават мнението от половин мач преди две години, всъщност не са виждали малката перука в игра, жалка история. Всъщност, е един прекрасен вратар, класи над Божката.
Тук 90% от хората си създават мнението от половин мач преди две години, всъщност не са виждали малката перука в игра, жалка история. Всъщност, е един прекрасен вратар, класи над Божката.
Не съм го гледал много що за вратар е,но съм чувал от дъщеря ми,че в школата си сте имали много по добри вратарчета,но те са изгоряли,защото не са имали Тате!!!Съдейки по това,че стои резерва на един пенсионер,може и да е истина приказката,че е гола водица

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.