fc_maritza_1921_pld написа:От това изказване на отчето ми стана много неприятно, нима такива са божиите наместници на земята, та нали те трябва да ни учат на спазване на десетте божии заповеди на християнско смирение и дълготърпеливост, нима за този отец е по важно да бъде футболен фен отколкото духовно лице отдал се на мисията за спасяване душите на миряните.Аз когато отида на литургия в божият храм отивам да се помоля за доброто на мен моето семейство на моите близки и приятели и да благодаря на Бога за всичкото добро което ми е дал.И когато службата свърши си изчаквам търпеливо реда да си взема от благодатната нафора и да целуна ръката на отчето с което му благодаря за добре отслужената литургия.Но сега след като чета как такова духовно лице и то на сред църковна служба има такива помисли разбирам защо младите хора не влизат в божият храм и не вярват на свещенниците което е много жалко.Това е лицемерие отче.Жалко много жалко.
АЛО Малкия ,недей расъждава толкова повърхностно,не си в нещата,такаче малко по споко.1. Ботев е РЕЛИГИЯ 2.Не познаваш отчето,така че не се изказвай неподготвен.друго няма да ти казвам ,че си гледам мача и си пийвам за добрата новина,така че ай със здраве