Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 май 2009 23:36

Don Rumen написа:Фен фен, да отче съм и съм го анатемосал този буклук, но найстина до сега не съм желал лошо на човек, на митьо всичкото зло на света. канар, първо да се освободим и тогава ще поливаме, пък и утре трябва да ставам за литургия в 6 часа и съм на бал утре вечер, така че почивка тази вечер.

Ама ти верно ли си свещенник бе???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 20 май 2009 23:38

От това изказване на отчето ми стана много неприятно, нима такива са божиите наместници на земята, та нали те трябва да ни учат на спазване на десетте божии заповеди на християнско смирение и дълготърпеливост, нима за този отец е по важно да бъде футболен фен отколкото духовно лице отдал се на мисията за спасяване душите на миряните.Аз когато отида на литургия в божият храм отивам да се помоля за доброто на мен моето семейство на моите близки и приятели и да благодаря на Бога за всичкото добро което ми е дал.И когато службата свърши си изчаквам търпеливо реда да си взема от благодатната нафора и да целуна ръката на отчето с което му благодаря за добре отслужената литургия.Но сега след като чета как такова духовно лице и то на сред църковна служба има такива помисли разбирам защо младите хора не влизат в божият храм и не вярват на свещенниците което е много жалко.Това е лицемерие отче.Жалко много жалко.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 20 май 2009 23:39

Да, даже в неделя след мача имах две литургии и си бях намерил замесник нещо, ако стане да ме арестуват :lol: :lol: да има кой да служи.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 май 2009 23:43

Отче ,не го слушай маричката.
Сега ,отвори Библията,запали една свещ,сложи няква снимка на митю и изкрещи три пъти АНАТЕМА,АНАТЕМА,АНАТЕМАААААААААААААА!!!

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 20 май 2009 23:46

Знаеш ли не важно дали ще послуша мен или своята съвест на свещенник ако има такава.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 май 2009 23:47

fc_maritza_1921_pld написа:Знаеш ли не важно дали ще послуша мен или своята съвест на свещенник ако има такава.

Всички знем ,че си прав .Всичко е в кръга на шегата.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 20 май 2009 23:49

fc_maritza_1921_pld написа:От това изказване на отчето ми стана много неприятно, нима такива са божиите наместници на земята, та нали те трябва да ни учат на спазване на десетте божии заповеди на християнско смирение и дълготърпеливост, нима за този отец е по важно да бъде футболен фен отколкото духовно лице отдал се на мисията за спасяване душите на миряните.Аз когато отида на литургия в божият храм отивам да се помоля за доброто на мен моето семейство на моите близки и приятели и да благодаря на Бога за всичкото добро което ми е дал.И когато службата свърши си изчаквам търпеливо реда да си взема от благодатната нафора и да целуна ръката на отчето с което му благодаря за добре отслужената литургия.Но сега след като чета как такова духовно лице и то на сред църковна служба има такива помисли разбирам защо младите хора не влизат в божият храм и не вярват на свещенниците което е много жалко.Това е лицемерие отче.Жалко много жалко.
АЛО Малкия ,недей расъждава толкова повърхностно,не си в нещата,такаче малко по споко.1. Ботев е РЕЛИГИЯ 2.Не познаваш отчето,така че не се изказвай неподготвен.друго няма да ти казвам ,че си гледам мача и си пийвам за добрата новина,така че ай със здраве

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 20 май 2009 23:50

fc_maritza_1921_pld написа:Знаеш ли не важно дали ще послуша мен или своята съвест на свещенник ако има такава.

Маричка.......той не е свещенник........ той е демократичен пастор :) :) :)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 20 май 2009 23:54

Виж, какво никкой не може да бъде концентриран на 100 % без да му минават други мисли, ако ти можеш ок. значи си съвършен, аз не съм.

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 20 май 2009 23:56

ако не се лъжа е "падрето" в Раковски..........ама колко е "падре" само той си знае

Върни се в “Архив”