paceto написа:kartago написа:Хайде да не ти отговарям, може ли?! )))))))
Лично твой избор си е
Повярвай ми ( а ме познаваш достатъчно), че в случая е много по-добре да не ти отговоря! Знам, че е мой избор, но за твое добро е! ))))))))))))
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:kartago написа:Хайде да не ти отговарям, може ли?! )))))))
Лично твой избор си е
slavia_forever написа:Дъстли Мюлдер написа:Ако Стенли прецени, нека ми махне правата, Регър и Милен мисля ще се оправят.
Ти си писал "ако прецени"! stenly написа, че е изчела всички мнения, което означава, че се е запознала и с твоето. След като си тук, явно е преценила да ти остави правата за момента. Ако беше помолил конкретно да ти махнат правата и това не се беше случило, тогава копирането на това мнение щеше да е по-адекватно.
vaskonti написа:Здравейте всички!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!
Поздрави!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта