Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!
Йовов,М.Иванов,Тиберканин,Вагнер и Бистрон трябва да се отарвем от тях .
- DrAvalanche
- Контакти:
Може ли такива глупости за Сърмов да пишете? Не виждате ли, че в момента в който влезе във форма и играта ни се подобри? Двамата с Младо правят супер двойка в центъра, няма по-добри в Бг.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Levski4Ever
- Контакти:
След като спечелим лига европа или шампионска лига ще видим какво ще продаваме и купуваме. 

Единствения който трябва да напусне е Миро Иванов. Тоя го чакаме сума ти време да направи добър мач. За нищо не става. Колкото до новите играчи, мисля че ни трябва само един добър плеймейкър. За всички други постове си имаме добри играчи.
Миро Иванов, Тиберканин и Бистрон трябва да се махат. Хичо заслужава да го продадат някаде. Ако искаме да направил нещо в евротурнирите Рабех трябва да остане въпреки издънките, тъй като от него лъха класа. трябва да се вземе един класен таран и един ляв бек, също и задължително да се задържи Гаджев показва голямо равитие напоследък, заедно с Тасевски . Задължителна смяна на Велев , че с него за никъде. трябва ни треньор, който може да надиграе тактически по - силните противници 

-
- Контакти:
Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!
Нищо не съм искал да изтъквам, но ти ме провокира, понеже почна да се правиш на някакъв успял емигрант, а мен ме изкара убития и сплескан от живота, та трябваше да ти кажа как стоят нещата.
И изобщо все си мислиш, че я съм застрелян от живота, я ако пък в крайна смента не е така, а е обратното, съм комплексар дето се изтъква. А не може ли просто да си имам мнение и да изповядвам някакви ценности и за това да ти отговарям? Озлобен ли ти се сторих в последните няколко поста? Просто ми е писнало навсякъде да чувам колко сме зле българите за кой да е въпрос и то да го чувам главно от българи. Не че сме цъфнали и вързали, но доста често се самобичуваме, вече едва ли не за спорта и то за неща точно където не са трагични, айде да не казвам идеални. Така че, да разгневен съм в такива моменти, но не и озлобен, това си е твое тълкование понеже ти изнася несъгласния с теб, я да е смачкан от живота, я да е комплексар, я да е нещо друго.
И изобщо все си мислиш, че я съм застрелян от живота, я ако пък в крайна смента не е така, а е обратното, съм комплексар дето се изтъква. А не може ли просто да си имам мнение и да изповядвам някакви ценности и за това да ти отговарям? Озлобен ли ти се сторих в последните няколко поста? Просто ми е писнало навсякъде да чувам колко сме зле българите за кой да е въпрос и то да го чувам главно от българи. Не че сме цъфнали и вързали, но доста често се самобичуваме, вече едва ли не за спорта и то за неща точно където не са трагични, айде да не казвам идеални. Така че, да разгневен съм в такива моменти, но не и озлобен, това си е твое тълкование понеже ти изнася несъгласния с теб, я да е смачкан от живота, я да е комплексар, я да е нещо друго.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

добре сменяме велев кой идва , акажи нали си отворен казвай умнико.
-
Re: Левски в бъдеще
DrAvalanche написа:THE G.A.M.E написа:Писал съм и друг път.....след края на шампионата, без Велев въобще ! Нито като треньор......нито като помощник ! Обаче, Понеже си е левскар.....да го пратят на стаж в някой голям клуб.
Сега остава да се договориш с Батков за закупуването на акциите и може да започнеш да кадруваш
Абе отдавна искам да ги закупя от него.......но много скъпо ги продава

Според мен трябва да вземем и Любо Пенев,да духа супата на момчета за да им истине когато обядват...Айде успех на Сините Лъвчета в събота срещу Славия-дай боже да бием,че да ни се отпуснат душичките малко...САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
както ни отървахте от да коща отървете ни и от маркиньос,машадо , руи мигел и да силва