Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 00:35

PFC Litex написа:Ако в този форум има по-голям левскар от Thsmith и човек който да прекарва повече време на Герена от него да ми се обади, също така и такъв, който за 11 години да не е изпуснал нито един мач на Герена, заедно с приятелските такива, така че имайте едно на ум когато го четете, тъй като до момента каквото е споделил на99% нещата се случват точно така.

То хубаво,че е гледал Левски,ама другите отбори гледал ли е?Защото сега коментираме ТЕХНИТЕ футболисти,а не нашите.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2011 00:40

Blue_Girl написа:
Thsmith написа:Като какъв дойде минев в Левски ? Ако го взимаме за 20 бона за дълбока резерва... ОК! Няма проблем, супер! Но ние го взимаме за първи избор, за титуляр... за ТОЗИ сезон... а към момента е дупка...

Ужас!
Критика след критика.
:evil:

В интерес на истината съм забелязал, че обикновенно тези които по време на подготовката тръгват с голямата кошница и с идеята, че всичко е цветя и рози и едва ли не сме хванали господ за ...шлифера когато дойде неминуемия проблем или спад падат най-тежко и от най-високо... започват се и трагедиите...

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Ако в този форум има по-голям левскар от Thsmith и човек който да прекарва повече време на Герена от него да ми се обади, също така и такъв, който за 11 години да не е изпуснал нито един мач на Герена, заедно с приятелските такива, така че имайте едно на ум когато го четете, тъй като до момента каквото е споделил на99% нещата се случват точно така.

То хубаво,че е гледал Левски,ама другите отбори гледал ли е?Защото сега коментираме ТЕХНИТЕ футболисти,а не нашите.

Аз в много теми съм казвал, че Бг мачове като изключим тези на Левски много рядко гледам. Въпросният играч Старокин съм го гледал и имам спомени от играта му в 4-5 мача последните 2 години и нещо... Ще кажеш, че е малко, но когато изгледаш 4-5 мача на един защитник и всеки път го правят "луд" ... Нещо не е както трябва според мен.

Взели сме го вече и трябва да го приемем... Няма какво да се прави. Аз просто не разбирам защо си играхме да сменяме бековете като можеше да се увеличи заплатата на Веско така, че да остане... Той определено не взимаше голяма заплата и това бе основния мотив да иска да отиде някъде на вън...

Идеята ми в един ред е следната. Сега левия ни фланг в защитната линия ще е една идея по-слаб от миналата година...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 00:48

Thsmith написа:
Идеята ми в един ред е следната. Сега левия ни фланг в защитната линия ще е една идея по-слаб от миналата година...

Според мен,Старокин+ Щърков са с една идея по-добри от Минев+Видович.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 16 юни 2011 01:05

blue avalanche написа:
Thsmith написа:

Щърков ли дето изпадна в Б група, не мерси. Минев е класа, Старокин ще го видим, а Щърков и Видович - :lol: :lol: :lol:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2011 01:06

Старокин може да ни бъде по-полезен от Минев в атакуващ план. Мюлдер също може да се включва често в атаките, така че и двамата могат да играят ключова роля в мачовете. Само трябва Гонзо да осъзнае това и да промени малко състава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2011 01:14

Том навираше топката на Старокин между ушите, нещо което не успя срещу Минев.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 01:16

Гара Дембеле написа:
blue avalanche написа:
Thsmith написа:

Щърков ли дето изпадна в Б група, не мерси. Минев е класа, Старокин ще го видим, а Щърков и Видович - :lol: :lol: :lol:

Може би Щърков трябваше да вкара 20 гола и да спаси отбора? :o
В случай,че не си чул :oops: Видима не изпадна!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 01:21

PFC Litex написа:Том навираше топката на Старокин между ушите, нещо което не успя срещу Минев.

Бе,той,и Торес им "провираше топката между ушите" докато беше в Ливърпул,ама...Това какво значи?
Няма защитник в света,на който,в някой мач,някой нападател да не му е "наврял топката между ушите".
ПП.Нашите нападатели не можаха да му "наврат топката между ушите"!Защо ли?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2011 01:26

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Том навираше топката на Старокин между ушите, нещо което не успя срещу Минев.

Бе,той,и Торес им "провираше топката между ушите" докато беше в Ливърпул,ама...Това какво значи?

Тук сам си противоречиш и затапваш (ако това е правилната дума)
След това изречение няма какво повече да добавя.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 08:25

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:

Тук сам си противоречиш и затапваш (ако това е правилната дума)
След това изречение няма какво повече да добавя.

"Тук сам си противоречиш и затапваш"
Не бих казал!Това,че един футболист някъде или в даден мач не се е проявил според очакванията,значи ли,че е боклук?

Върни се в “Архив”