Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_1914
Контакти:

Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!

Мнениеот levski_1914 » 20 май 2009 21:24

Относно напускащите мисля 4е деко трябва да се маха относно да коща трябва му време да се нагоди на стила на игра на отбора помниме жо първия полусезон и зе соаре6 4е ни6то не играха говоря веднага след идването им в Левски те не бяха нищп особенно даже лятото бяха на трансферния пазар и бяха обявени за ненужни относно хи4о и енъо страдат постоянно от контузии и им трябва време да си възвърнат старата форма и тибертканин е отличен играч не трябва да се прибързва трябва дълга резервна скамеика за новия сезон има много мачове в европа и следователно много контузени играчи бистрон сре6ту цска игра перфектно и 2та мача не трябва да се продава само при положение 4е не доиде някои много класен бранител топчо примерно или игор,рабех няма смисъл да се обсъжда класа, бензукан има бъдеще в него добре тръгна момчето при мъри титоляр но контузии само му пречат трябва му време наблюдаван е много за да е в левски както и бразилците са класа така и мароканците не са случаини игра4и.

относно новите при положение 4е само деко напусне както би било наи добре трябва ни кривия ,класен централен нападател камбуров и дефанзивен халф като ри4и примерно асуз дано доиде и при напускане на бистрон топчо.но тези играчи ни трябват на всяка цена за силен сезин трябват 24-25 равностоини играчи ако искаме безпроблемна титла не трябва да се продава никои освен деко+тези играчи може и десен бек за конкуренция на живко миланов примерно коце марков от минъор за първенството би свършил добра работа, ако искаме силен левски на 3 фронталигата купатаи първенството трябват тези играчи.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 20 май 2009 21:27

Абе вие видяхтели ония ден Тиберканин как игра ?!?!? Него не са го пускали повече от 10 мача от както дойде преди 2 години. Вижте му само визитката и ще разберете, че е добър футболист. Да Коща кое не му харесахте !?!? Много по-добър е от Сърмов и Деко, ма не го пускат. Едно напускащо име трябва да има в Левски и това е ВЕЛЕВ!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 май 2009 21:29

Ново попълнение - Наско Сираков ! Напускащ - Велев ;)
Изображение

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 20 май 2009 21:29

Да се махат Деко,Бензукан,Тиберканин,Вагнер.А не мисля,че имаме крещяща нужда от нови попълнения.Но все пак 1-2 футболисти нека се вземат,но да са българи и да са класни.Нпример аз много харесвам Спас Делев от Пирин...но не знам,все пак съм го гледал в 2-3 мача.САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 20 май 2009 21:32

ЛЕВСКИ_Фен написа:Да се махат Деко,Бензукан,Тиберканин,Вагнер.А не мисля,че имаме крещяща нужда от нови попълнения.Но все пак 1-2 футболисти нека се вземат,но да са българи и да са класни.Нпример аз много харесвам Спас Делев от Пирин...но не знам,все пак съм го гледал в 2-3 мача.САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!

4е за6то бензукан тиберканин и вагнер? трябва дълга скамеика за силен Левски.деко нестава само тои да се маха.

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 20 май 2009 21:36

Аз пък искам да останат Рабех , Бензукан , Жо и Зе другите да са махат , заедно с миро и Ицо :) .
А и безкадърника Сърмов да се маха :evil:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2009 21:56

За да може Левски да спори с футболни сили в шампионската лига (Бате,Жилина и т.н.) им трябжат футболисти които да играят със сърце за тима (Гонзо,Живко и Жоро вратарчето) а трябват да бъдат махнати някои чужденци и мислещи се за звезди и млади таланти момчета като Шуменския Деко :mrgreen: Ники Димитров (финта).И трябва да се разчита на малди таланти ж халфовата линия.Въпреки че съм от ЦСКА искам да има един истински евробоец и не ме интересува кой ще е стига да се престави достойно :!: :!: :!:

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 20 май 2009 22:00

lilweezy написа:А бе момчета, тъкмо се е изградили отбор, отлично сработен след цял сезон заедно и според мен добре подготвен да ни представи по европейските терени, а вие почнахте да мислите кой да продавате и купувате.Не става така.Видяхте като беше Мъри как няколко сезона не купувахме играчи и какво се случи първо в Уефа после в ШЛ.Виждате и ЦДНА какво правят купуват 10 чернилки в началото на сезона, лека полека ги изгонват и следващия сезон същото.Само погледнете някой от европейските грандове и ще видите, че на сезон купуват максимум по 1-2 играчи, които да играят в 1-вия състав.Според мен това е правилната политика с трансферите.

И според мен това е правилната политика с трансферите! ;) Само в Цска се радват на трансферите в Европа. За да има силно първенство, трябва да се задържат успешните футболисти и да се търсят заместници на неубедителните! Дано в Левски е така. :roll:

Левски трябва да е "ТЕРМИНАТОР" в шампионска лига! ;)
Последна промяна от стичо на 20 май 2009 22:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 20 май 2009 22:01

За Еньо и Хичо ще ти кажа, че баба ти няма класа....кой ни спаси кжоите срещу чорбата на армията и в още няколко мача през миналата пролет... Да Коща като не го пускат на правилната му позиция - какво искаш от него...той и Дарко като опорен халф беше чист БезДарко... За Бистрон, "Деко", Тиберканин мисла, че всички биха били съгласни, че са ненужен пълнеж :)
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот vivedan » 20 май 2009 22:03

СинЕкстремист написа:
vivedan написа:
СинЕкстремист написа:Тогава емигрирай във Византия щом ги мислиш за толкова велики - клошар!

Клошар си ти!Не знам защо реши,че всички трябва да се препитават като теб!Аз отдавна сам емигрирал,и начина ми на живот няма нищо общо с клошарския!!!А Отговора ти само показва,колко си бавноразвиващ,озлобен и смачкан от добрия живот,които живееш!
:mrgreen:

Самия факт, че си емигрант, говори сам по себе си, че си клошар, а и сега напълно разгадах от къде произхожда чуждопоклонничеството ти. 90% от гастербайтерите са национални нихилисти, а манталитета им беше много добре обрисуван и осмян само в няколко думи от Ъпсурд: "България не ме обича, а аз съм ебати пича... - Да ти е*а майката"... край на цитата :mrgreen:

Иска ти се да съм озлобен и смачкан от живота, че заради това да говоя така, но истината е, че ще те помоля, когато през ръцете ти преминат толкова пари, коли, апартаменти и банкови сметки колкото са преминали през мен, да ми се обадиш по телефона, гастербайтерче. :mrgreen:

Ne razbiram,zashto si tolkova ozloben,sled kato si tolkova bogat???Prez racete ti sa minali tolkova pari,koli,apartamenti i bankovi smetki...Dano si ostavil neshto i za sashtestvuvaneto si!I emigrantite dragi mi smehurko ne sa kloshari!Nito gastarbaiterite,makar,che niakoi ot tiah jiveiat kato takiva!Az sam imigriral,zashtoto sam tarsil po-dobar jivot.Nameril sam go i se chuvstvam dobre.No tazi tema ne e zatova.A inache mnenieto beshe,che grad kato Sofia,otbor kato Levski v mach kato tozi/v koito se dokosva titlata/bi triabvalo da ima mnogo poveche publika!!!Stari levskari shte ti go kajat,kak ste sabirali 30-40 000na po-malovajni machove,ama ti triabvashe da se iztaknesh, kolko si bogat i nkolko golemi kloshari sa ostanalite!!!Pozdravi za normalnite hora v tozi forum,a na takiva kato tebe :cial vivot da stoish pred compa i da obiasniavash na "klosharite"kolko si bogat!Sas zdrave kompleksarche!!!

Върни се в “Архив”