Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!

Мнениеот south_division » 15 юни 2011 22:48

фифи перото написа:
nautilus написа:Реално погледнато Старокин, Т. Христов и И. Цветков са с няколко нива над Минев, Матондо и Тасевски. Следователно вдигаме нивото ;)

За Старокин не съм сигурен.

Пък и за Цветков не съм сигурен.Малко ме съмнява да е по добър от Дарко, май пак Йовов ще си играе там ако продадем Тасевски , само Христов би трябвало да е по добре от Матондо и Дани Младенов взети заедно, ама то от тях и аз съм по добър. А Старокин въобще не ми харесва на мен, още повече че ляв бек с десен крак малко не върви, ако не се казва Филип Лам естествено. А бе ще видим какво ще стане, Гонзо ще каже

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 15 юни 2011 22:49

daniel875 написа:Дарко никога не ми е бил сред любимците. Играта му много наподобява на Велизар Димитров от ЦСКА, но е не знам колко пъти по - мързелив от него. И като казвам играта му, имам предвид, че е интелигентен играч, когато иска, може. Но кога ще поиска да играе, само той си знае.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.

Вижте,не ме разбирайте погрешно.Аз си гледам моя БОТЕВ и ми е все едно кой ще е шампион следващия сезон,но темата ви ми е интересна и надникнах.Взехте не лоши футболисти,но мисля че ЦСКА в момента са много стойностен отбор,пролетта играха много силно,сега гледам и допълват качеството,ако не продадат 2-ма измежду ДЕЛЕВ,ПЛАТИНИ,НЕЛСЪН И МАРКИНЬОС ще ви бъде много трудно.За Литекс съм сигурен,че немогат да повторят този сезон и няма да имате проблем с тях.Битката за титлата ще е между вас и ЦСКА,но като че ли те са малко по-стойностен отбор в момента,освен ако не направите някой хубав трансфер който да ви вдигне серьозно нивото.Само с млади не става,опита и качеството е важно и затова съм доволен,че КРИВИЯ идва при нас.

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 22:50

Blue Mind написа:От изброените ,само Гара е труднозаменим ;) .

За съжаление си прав.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 юни 2011 23:30

BLUE CHAMPIONS написа:Кво прайм ли?- пием си ракийката със салатката :)

Мнението на вечерта,наздраве от мен :) :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юни 2011 23:37

milen.hristov написа:

Наздраве де, ма къвто въпроса,такъв е отговора
[offtopic]такива тъпи теми по-добре ги заключвай вместо да ги слагаш в святата всекидневна :)[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 23:54

milen.hristov написа:

Мнението на месеца е според мен.
Наздраве.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 юни 2011 00:37

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:

Наздраве де, ма къвто въпроса,такъв е отговора
[offtopic]такива тъпи теми по-добре ги заключвай вместо да ги слагаш в святата всекидневна :)[/offtopic]

Ще го имам в предвид

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2011 14:54

Momodou Ceesay
Изображение
Дата на раждане: 24.12.1988
височина: 195 cm
тегло: 87
номер: 18
gaming post: Striker
former clubs: Zurich, Chelsea , KWC Westerlo, MŠK Žilina
Появиха се слухове за интерес към този нападател :? Някакви отзиви? Договора му изтича на 30.06.2011г. има перфектни физ.данни млад и перспективен е, но много смущаващото е, че за 27 мача в Жилина има 2 гола, а за Гамбия от 7 мача- 4гола. Някой да го е гледал с Жилина??
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 15:17

BLUE CHAMPIONS написа:Momodou Ceesay
Изображение
Появиха се слухове за интерес към този нападател :? Някакви отзиви? Договора му изтича на 30.06.2011г. има перфектни физ.данни млад и перспективен е, но много смущаващото е, че за 27 мача в Жилина има 2 гола, а за Гамбия от 7 мача- 4гола. Някой да го е гледал с Жилина??

Игра срещу Литекс и,бих казал,не изглеждаше никак зле.Що се отнася до това,че има 2 гола-причините могат да са много.Все пак е само на 22г.,а това е първият му сезон в Жилина.Само да не е Демба-Нирен №2... :?

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 16 юни 2011 16:04

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Momodou Ceesay
Изображение

Игра срещу Литекс и,бих казал,не изглеждаше никак зле.Що се отнася до това,че има 2 гола-причините могат да са много.Все пак е само на 22г.,а това е първият му сезон в Жилина.Само да не е Демба-Нирен №2... :?

Страхотен нападател е , единия от двата му гола за Жилина е страхотна задна ножица на плейова за ШЛ срещу Спарта Прага
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7lsgejwQAw[/youtube]

Върни се в “Левски”