Снощи реших да си сваля Испания-Англия - младежи, само за да погледам "нашто момче", иначе едва ли има сила, която да ме залости пред английските надежди
Ами дори и да се абстрахирам, че играха все пак срещу испанците, бях доста учуден дали от изолираността на Хендерсън или просто не го търсеха, но за халф да пипнеш топката има-няма общо към 5 пъти си е меко казано странно !
Все пак като най-скъпия играч в отбора и една от най-големите звезди, все си мислех, че ще блести и ще играе със самочувствие - все пак вече си играч на Ливърпул, второто полувреме и капитан стана...нищо подобно - един наистина хубав извеждащ пас първата част и след това още 2 неуспешни дълги изсипвания напред...
Не искам да давам крайни оценки, ще гледам и останалите мачове, но просто от тази среща, страничен човек не би повярвал за какъвто и да е потенциал, камо ли сумата...
Ако той е 20м, то Алкантара отива на 9 цифри ! Джоунс пък и той почти толкова, то капитана им Мартинез нз колко трябва да е...въобще с тези "неземни таланти/безценни диаманти" нищо добро не ги чака ингилизите на следващите първенства, не че ми и пука де...