Pichichi написа:Аз си мисля че е време това БФС да си ходи .
+1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Pichichi написа:Аз си мисля че е време това БФС да си ходи .
ehh написа:С 14 трябваше да остане А група! Не говоря да е с 15.
А БФС наистина трябва да даде отговор, защо въобще позволи да Поморие да играе цели два мача?! Както един колега писа, "БФС Интертото 2011" продължава с пълна сила.
Жалко, че освен коса, не може да се присажда и акъл.
"На този етап лицензът на Черноморец Поморие не е разглеждан, но ако те не отговарят на условията и са спечелили промоция в "А" група, няма да се играе бараж между третите отбори в двете "Б" групи и тимовете в елита ще останат 14."
Поради липсата на представени доказателства от клуба за наличието на несвързани лица в управлението на Черноморец-Поморие и ПФСК Черноморец-Бургас Лицензионната комисия отказа да издаде лиценз на отбора за участие в елитната група."
А къде се "доказателствата" за "свързани лица"? Или "невинен до доказване на противното" ще го трансформираме във "виновен до доказване на противното" ? Едно дело за нанесени щети ли се очертава?
Hellkeeper написа:И каква стана тя? Уж нямаше да се играят баражи до безкрай, за да се попълни групата. Нито Етър, нито Светкавица искат в А група, а те сега един вид насила ги бутат там. Само не ми е ясно, за чий се играха тия баражи до сега, след като още преди това се е знаело, че Поморие няма да ги пуснат в А група? Имам чуството, че цирковете тепърва предстоят...
rebelheartous написа:БФС няма нищо общо с Лицензионната комисия. БФС организира баражите и ако зависеше от тях, щяха да допуснат Поморие в А група. След като се намесят лицензите обаче, се вижда, че няма как този отбор да попадне там и си остава в Б група. Кратко и ясно.
rebelheartous написа:Повтарям и заради теб:rebelheartous написа:БФС няма нищо общо с Лицензионната комисия. БФС организира баражите и ако зависеше от тях, щяха да допуснат Поморие в А група. След като се намесят лицензите обаче, се вижда, че няма как този отбор да попадне там и си остава в Б група. Кратко и ясно.
няма да се играе бараж между третите отбори в двете "Б" групи и тимовете в елита ще останат 14.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост