Да почиват в мир!
Автобус се преобърна на магистрала „Тракия”, осем загинаха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Автобус се преобърна на магистрала „Тракия”, осем загинаха
Тоя собственика на компанията-превозвач не влезе в панделата доживот, това ще е върха на подигравката с тези хора и техните семейства!
Мене ми писна разни тъпанари да гледат да търсят вратички в закона или да го заобикалят, и в следствие на тва да умират невинни хора!
Да почиват в мир!
Да почиват в мир!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- wicked1913
- Контакти:
Ето до какво водят корупцията и шуробаджанащината,погубили много велики империй и народи през годините...
Лека им пръст на жертвите,съболезнования на близките на тези горки хорица!
Лека им пръст на жертвите,съболезнования на близките на тези горки хорица!
фалшива коса - фалшив футбол!
Нека почиват в мир загиналите.А на пострадалите пожелавам да се оправят най-скоро.
Пази боже.
Пази боже.
- Alternative
- Контакти:
- South_Park
той автобуса е по-дърт от мен 
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Да почиват в мир
По пътищата ни масово се движат автобуси и микробуси,които едва ли са на под 20-25 години. Всеки гледа да изкара бързи пари от хората...
По пътищата ни масово се движат автобуси и микробуси,които едва ли са на под 20-25 години. Всеки гледа да изкара бързи пари от хората...
- moreni_max
- Контакти:
Понеже повечето пишещи тук сте млади хора, знайте, че при такава трагедия се казва 'БОГ ДА ГИ ПРОСТИ'. Не 'Ужас','Мир на праха им', а Бог да ги прости!
Затова и аз ще кажа: Бог да ги прости починалите, да даде покой на мъртвите и упование на живите им близки! Амин!
Затова и аз ще кажа: Бог да ги прости починалите, да даде покой на мъртвите и упование на живите им близки! Амин!
Бог да прости ! Отново нелеп инцидент по българските пътища ...Почивай в мир , приятелко
!