Болни хора - болни амбиции
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Болни хора - болни амбиции
Колко болен в главата трябва да си за да се връзваш на лъжите на Христо Александров-Салфетката и на пилешкия мозък на Баланджиев че може да се направи "нов Ботев"? Как изобщо някои хора могат да имат доверие в един крадец, перач на червени пари който с некадърното си управление затри ДЮШ през 90-те , а и сега нагло лъже че имал права върху емблемата. Всеки нормален човек веднага може да направи справка и да види че не е така. Баланджиев пък едно време ходеше да се моли на Митьо да се връща (това беше през 2000 година май че) и лапа въдицата от всеки който му обещае че Ботев ще е в Шампионска лига. От малко акъл толкова големи простотии могат да се направят че направо ужас. Тези хора искат да повторят мизерията с Македонска слава и Пирин, обаче са много далеч от истината и като им чета глупостите как това щяло да стане така, а онова пък щяло онака да стане и ми е ясно че нищо хубаво няма да стане. Най добре е нищо да не правят за да не убият съвсем Ботев Пловдив.
Re: Болни хора - болни амбиции
Напълно съм съгласен с теб, брато. Толкова много за и против изчетохме тези дни, че за малко да се избием помежду си. Ситуацията е такава, че на никого не може да имаш доверие още повече след отчаянието налегнало феновете. Не се знае кой иска да ни намаже с вазелин...
- bulgaro
- Контакти:
Разбрах, че идеята била да се вземе лицензът на Брестник, които от новия сезон са в Б група и "Възродения Ботев (Брестник)" директно да започне славния си път към Шампионската лига, първото стъпало трябвало да бъде дербито с Ботев Пловдив, ако последният изобщо вземе лиценз за профи клуб... болна история, ако е вярна.
Явно срамът и позорът тепърва предстоят.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
А питам аз......?Селската мастия продава мача на Динев.....което му помага да си стъпи на краката!Защото....цената ще е дебела!!!Динев плаща и на буферите да ни довършат направо нокаутират!!!!!!!И какво става......... чичо Селянин 10 години минимум във Б група....с неговото АД!!!!Вади си кинти от уговорки......... в Б група това си е като добър ден!!!........Сипвани да хапнем селска гнусна пумия.....и тогава да видим.....ако има все още нормални сред нас.....откъде ще е подхващаме!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Болни хора-болни амбиции................аз по-болен мозък от христолофф незнам 

bulgaro написа:Разбрах, че идеята била да се вземе лицензът на Брестник, които от новия сезон са в Б група и "Възродения Ботев (Брестник)" директно да започне славния си път към Шампионската лига, първото стъпало трябвало да бъде дербито с Ботев Пловдив, ако последният изобщо вземе лиценз за профи клуб... болна история, ако е вярна.
Аз се наслушах на кометари колко е лоша идеята за нов Ботев.
Искам ти bulgaro да ми обясниш тогава как да процедираме за да може Ботев да е фактор в българското първенство.Коментари всеки дава, но градивни идеи...... .....мн. малко.
Предварително казвам, че не се заяждам просто питам.
борбата с ДХ-С трябва да продължи както е било досега. лошото на нашата публика е, че винаги след нещо хубаво правим супер излагации. тъкмо се спретна концерт за чудо и приказ и баммм хипер мега идеята "нов Ботев" made in Ицо Салфетката.
преди години пак беше същото. тъкмо се почна яко бучене с добра организация и баммм гръмна аферата с ФАГО и Дуче.
после - яко съпорт навсякъде въпреки трагичните игри на отбора, нечувана подкрепа за отявлени слабаци и бамммм резила с недомислицата как да се ебаваме с Левент и Зеки Байрям с анадолското знаме
преди години пак беше същото. тъкмо се почна яко бучене с добра организация и баммм гръмна аферата с ФАГО и Дуче.
после - яко съпорт навсякъде въпреки трагичните игри на отбора, нечувана подкрепа за отявлени слабаци и бамммм резила с недомислицата как да се ебаваме с Левент и Зеки Байрям с анадолското знаме

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
На какво се надявате не мога да разбера???
Отборът няма кой да го купи с толкова големи дългове. Така или иначе Христолов го води към фалит и рано или късно ще трябва да започнем от нулата. С нов отбор поне ще спестим време и само напразни надежди, че нещо ще се промени.
Разберете, нищо няма да се промени, ако щеше да става нещо, до сега шеще да стане 100 пъти.
Отборът няма кой да го купи с толкова големи дългове. Така или иначе Христолов го води към фалит и рано или късно ще трябва да започнем от нулата. С нов отбор поне ще спестим време и само напразни надежди, че нещо ще се промени.
Разберете, нищо няма да се промени, ако щеше да става нещо, до сега шеще да стане 100 пъти.
аз на нищо не се надявам, но вярвам, че един ден Ботев Пловдив ще е без Христолов, рано или късно, а на феновете на т.нар. "Ботев 1912" им желая да не им се падне някой "нов Христолов" щото тогава ще трябва "още по-нов Ботев" да се прави...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
bultrasa написа:А питам аз......?Селската мастия продава мача на Динев.....което му помага да си стъпи на краката!Защото....цената ще е дебела!!!Динев плаща и на буферите да ни довършат направо нокаутират!!!!!!!И какво става......... чичо Селянин 10 години минимум във Б група....с неговото АД!!!!Вади си кинти от уговорки......... в Б група това си е като добър ден!!!........Сипвани да хапнем селска гнусна пумия.....и тогава да видим.....ако има все още нормални сред нас.....откъде ще е подхващаме!!
и ти не знаеш кво искаш да кажеш...
the___dog написа:Аз се наслушах на кометари колко е лоша идеята за нов Ботев.
Искам ти bulgaro да ми обясниш тогава как да процедираме за да може Ботев да е фактор в българското първенство.Коментари всеки дава, но градивни идеи...... .....мн. малко.
Предварително казвам, че не се заяждам просто питам.
аз знам,че искам Ботев Пловдив да е фактор, не Ботев Брестник 2009! И можете с всякакви административно врътки да се успокоявате,че това си е нашия Ботев, но няма да бъде.