САГАТА Ман Юнайтед - Бербатов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТОТНЪМ ПАК ВДИГА ЦЕНАТА НА БЕРБО
Според теб какво може да се очаква от един такъв подъл евреин? Купи го за 10 иска да го продаде на 35-40 мнл. паунда! Нещастник! 

Юнайтед ли е отборът за Бербатов?
Бербатов може да няма аурата на Кантона с неговата твърдост, но е по-техничен от него. Той е талантлив като Марко ван Бастен и макар и да не притежава бързината на холандеца и работоспособноста на Карлос Тевес, той ще бъде заобиколен от бързи и напористи съотборници.Юнайтед е идеалният тим за Бербатов. Представете си движението и потенциала заедно с Рууни и Роналдо, подхранвани от Пол Скоулс. Българският нападател "отключва" защитите с интелигентни и прецизни пасове и отваря пространство с хитрите си набези.А да не забряваме и голмайсторското му умение. Той не само е голмайстор, но представлява и въздушна заплаха - нещо, което Рууни и Тевес не предлагат
-
- Контакти:
Tоя Леви е пълен скъперник, сега Юнайтед да не го вземат и Бербо да направи най-слабият си сезон в кариерата, САМО за да се прецака тоя "президент", от миналата година се надявам червените да привлекат нашия, ма не, оня стиска като запоследно. 

- mancho utd
- Контакти:
Re: Юнайтед ли е отборът за Бербатов?
Аз също мисля, че Митко ще пасне на Юнайтед. С играчи като Роналдо, Тевес, Рууни и останалите, трябва да продължат пътя на Великия ОТБОР. Само Тотнъм ме притеснява, че лесно няма да го пуснат.
GLORY. GLORY MAN UNITED
GLORY. GLORY MAN UNITED
- mancho utd
- Контакти:
Тоя Леви е истинска к..ва. При положение, че и Митко иска този трансфер, защо го спират. Прав си братле, това е еврейска наглост.
Като фен на АРСЕНАЛ, твърдо съм за трансфер на Митко в Юнайтед! Ееех, ако може и Гонзо в Челси.....
нямам подпис...
и какво ще търси гонзо в челси бе мой човек,да им изпуска дузпите ли?
mishkar написа:Като фен на АРСЕНАЛ, твърдо съм за трансфер на Митко в Юнайтед! Ееех, ако може и Гонзо в Челси.....
За Бербатов нещо ти е слаба иронията! А като фен на Арсенал тази година се радвай, ако влезете в четворката, с тези юноши, които купувате и които от март месец натам няма да знаят къде се намират!

Футбол: Юнайтед се разбра с Бербатов, пише "Сън"
Футбол: Юнайтед се разбра с Бербатов, пише "Сън"
14 август 2008 | 02:30 | Агенция "Фокус"
Лондон. Българинът Димитър Бербатов очаква да подпише договор с Манчестър Юнайтед до 48 часа, пише британския вестник "Сън". Нападателят вече е съобщил новината на съотборниците си от Тотнъм, а неделя се очаква да подпише с Юнайтед.
Трансферната сума, която ще трябва да платят "червените" е 25 милиона паунда. "Сън" припомня, че сред целите на Алекс Фъргюсън са били бившият нападател на Арсенал Тиери Анри, както и голмайстора на Евро 2008 Давид Вия от Валенсия.
Щом Бербатов премине,Тотнъм ще вземта Фредерик Кануте от Севиля
14 август 2008 | 02:30 | Агенция "Фокус"
Лондон. Българинът Димитър Бербатов очаква да подпише договор с Манчестър Юнайтед до 48 часа, пише британския вестник "Сън". Нападателят вече е съобщил новината на съотборниците си от Тотнъм, а неделя се очаква да подпише с Юнайтед.
Трансферната сума, която ще трябва да платят "червените" е 25 милиона паунда. "Сън" припомня, че сред целите на Алекс Фъргюсън са били бившият нападател на Арсенал Тиери Анри, както и голмайстора на Евро 2008 Давид Вия от Валенсия.
Щом Бербатов премине,Тотнъм ще вземта Фредерик Кануте от Севиля
- bekono
- Контакти:
Мисля че в момента единствено Ман Ю имат нужда от нападател като Бербатов така че Бербо не трябва да изпуска шанса си ако Тотнъм го пуснат разбира се
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]