Ее,това съм го гледал и е старичко.South_Park написа:boston celtics написа:Препоръчайте ми някоя нова(може и да не е от тази година) и много,ама много смешна комедия...Че ми се гледа нещо много смешно.Мерси предварително на отзовалите се.
Dude , where's my car
Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: Препоръчвам ви да гледате...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- South_Park
boston celtics написа:Ее,това съм го гледал и е старичко.South_Park написа:boston celtics написа:Препоръчайте ми някоя нова(може и да не е от тази година) и много,ама много смешна комедия...Че ми се гледа нещо много смешно.Мерси предварително на отзовалите се.
Dude , where's my carС Аштън Кътчър,нали?
Baby's Day Out
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- boston celtics
- Контакти:
И този съм го гледал.South_Park написа:Baby's Day Out
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- South_Park
boston celtics написа:И този съм го гледал.South_Park написа:Baby's Day Out![]()
Flushed Away не си го гледал 100 % анимация е ама е як
[/quote]
- boston celtics
- Контакти:
Мерси,сега пускам да се дърпа.South_Park написа:boston celtics написа:И този съм го гледал.South_Park написа:Baby's Day Out![]()
Flushed Away не си го гледал 100 % анимация е ама е як
-
THE G.A.M.E
boston celtics написа:Препоръчайте ми някоя нова(може и да не е от тази година) и много,ама много смешна комедия...Че ми се гледа нещо много смешно.Мерси предварително на отзовалите се.
Кретените-трета част.
Ако не си гледал поредицата, препоръчвам ти да дръпнеш и трите части ... няма да съжеляваш !
- modor
- Контакти:
Гледай Clerks,Clerks-2,Due Date / Път с предимство 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Lokofanatic
Кажете някой хубав филм
Понеже съм гледал бая филми и не мога да си харесам в замунда, та се надявам някой от съфорумниците да предложи хубава комедия или боен филм. Също можем да обсъждаме и кой филм ви е направил впечатление.
- ultralevski
- Контакти:
- BLUE CHAMPIONS
Re: Кажете някой хубав филм
http://zamunda.net/browse.php?search=La ... incldead=1
Този е от малкото качествени излезли през последните 2 години.
Този е от малкото качествени излезли през последните 2 години.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта