Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Както и да е, можем само да гадаем и спорим за глупости. Всичко ще стане ясно като започнем да играем. Аз съм оптимист за новия сезон. : )
Само Левски!
Старокин е добра новина, запълваме празнината в ляво. Остава един централен защитник и защитата заспива.
Ако вземем Рикадрду Ваш Те , ще направим трансфера на сезона. Той е продукт на школата на Спортинг, като бях по Португалия говореха за него само със суперлативи и като нищо може да реши проблемите ни в атака. До тук само браво на Гонзо зе селекцията ( искаше ми се и Карачанаков), от Бг взехме почти всичко класно, което реално можеше. Дано рподължи така и докара един двама класни чувденци.
Ако вземем Рикадрду Ваш Те , ще направим трансфера на сезона. Той е продукт на школата на Спортинг, като бях по Португалия говореха за него само със суперлативи и като нищо може да реши проблемите ни в атака. До тук само браво на Гонзо зе селекцията ( искаше ми се и Карачанаков), от Бг взехме почти всичко класно, което реално можеше. Дано рподължи така и докара един двама класни чувденци.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- milen.hristov
- Контакти:
Спокойно мога да кажа,че същата работа като ново привлечените можеха да свършат и юношите,не виждам с какво ще вдигнат класата на отбора.Единственото което е хубаво,е че като гледам поне чужденците ще са сериозни имена,като гледам вариантите за които се пише(особено двамата сърби и двамата от днес),за което браво на Гонзо
- blue avalanche
- Контакти:
siniq_fen написа:blue avalanche написа:siniq_fen написа:А има ли вариант Башлиев да играе централен защитник, или той си е десен бек ?
Трябва ни защитник,дето,като излезем по европейските терени,да не му "падат гащите".Забрави за Башлиев като централен защитник.
Е на един Дани Младенов например как не му "паднаха гащите"? Кой каквото ще да говори за него, не беше ли неговият гол срещу АИК си заминавахме. А може би и още с Калмар... Предпочитам такива, на които да им "падат гащите" вместо "опитни и стари кучета" като ... Слори.
На Младенов не му "паднаха гащите" в София!Аз говоря за Европата!За играчи като Мюлдер и Грийн.
Последна промяна от blue avalanche на 14 юни 2011 22:02, променено общо 1 път.
Курдов и Танко Дяков нема да е лошо да ни пристанат но мисля че Гонзо има нещо против младия нападател от школата на Левски..............той и Нифлор а зад тях Цветков и Йовов да ги снабдяват с пасове.....по крилата Тодор Христов в ляво.......от дясно ни е слабото място......там трябва чужденец поврътлив и бърз с добро центриране.Като цяло Гонзо май изненада доста хора и така трябваше да постъпи и преди......но навярно си е извадил поука от тъпата загуба на точки и сдаване на титлата по такъв смешен начин
blue avalanche написа:На Младенов не му "паднаха гащите" в София!Аз говоря за Европата!За играчи като Мюлдер и Грийн.
Ок, да не спорим

Само Левски!
- levskarinvt
- Контакти:
Много е важно да вземем някой класен защитник от чужбина!Не е задължително да е първа младост,а просто играч с рутина,който да внесе спокойствие и сигурност.
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Спокойно мога да кажа,че същата работа като ново привлечените можеха да свършат и юношите,не виждам с какво ще вдигнат класата на отбора.Единственото което е хубаво,е че като гледам поне чужденците ще са сериозни имена,като гледам вариантите за които се пише(особено двамата сърби и двамата от днес),за което браво на Гонзо
"...можеха да свършат и юношите..."
Може ама след 2 сезона!Момчетата,които взехме вече са "вкусили" от "мъжкия" футбол.
Дай един "юноша" на мястото на Цветков,за да не си голословен!Като си почнал,дай и един ляв бек от юношите!
"...можеха да свършат и юношите..."
Може ама след 2 сезона!Момчетата,които взехме вече са "вкусили" от "мъжкия" футбол.
Дай един "юноша" на мястото на Цветков,за да не си голословен!Като си почнал,дай и един ляв бек от юношите!
+1 а и нямаме ляв защитник освен Щърков, ляш външен халф, както и десен в школата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
А Младенов продадоха ли го ? ...
Ако не, според мен той има шанс да повтори силните си изяви от есента на миналата година ...
Иначе тоя Христов дето го взехме от Берое си е десничар, невиждам, защо го гласите за ляво крило !?
Тоя Райков не го знам, кой крак му е удобният, но така и не взехме ИСТИНСКИ заместник на Жо !!
Тоест, човек със силен и удобен ляв крак ...
Иначе Цветков си е класа, няма спор !
Това момче Башлиев и идея си нямам, като как е ...
Старокин си е попадение !
Остава дилемата с център нападателя ....

Ако не, според мен той има шанс да повтори силните си изяви от есента на миналата година ...
Иначе тоя Христов дето го взехме от Берое си е десничар, невиждам, защо го гласите за ляво крило !?
Тоя Райков не го знам, кой крак му е удобният, но така и не взехме ИСТИНСКИ заместник на Жо !!
Тоест, човек със силен и удобен ляв крак ...
Иначе Цветков си е класа, няма спор !
Това момче Башлиев и идея си нямам, като как е ...
Старокин си е попадение !
Остава дилемата с център нападателя ....