Реал Мадрид: Tрансферно лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Tрансферно лято 2011
Middlesbrough написа:мн малко заплата бе 2 млн само :O
Сиромах човек
- Frankie Lampard
- Контакти:
ЩЕ го пусна и тук, че е доста интересно :
Има слухове, че това блъф, за да се осъществи безпроблемно трансфера на Кун. Един вид хвърлят прах в собствениците на другите клубове и набързо уреждат Кун. ( Не знам колко може да се вярва на тази спеклуация ). А и 2-та милиона ми се струват прекалено малко, тъй като ние ( Челси ) му предлага/хме около двойно повече и той ги отказа.
Frankie Lampard написа:Игуаин, Бензема, Адебайор + Роналдо. Аз ли нещо или
Адебайор е под наем и май, май ще се върне в Сити... Роналдо го пиши крило, а не нападател... Оставаме с Игуаин, Бензема, Неймар и Мората, а и не се знае-може някой да го продадат
- Frankie Lampard
- Контакти:
5+1 нападатели за 1 позиция. Малко множко ми се струват. Роналдо си е крило, но при нужда може да играе и като нападател.
А крила имате немалко също. Нали сега взехте и Кахейон. Имате Роналдо, Ди Мария, Педро Леон и при нужда Марсело, Неймар ( който е много добър и като крило ) и Йозил. Не виждам нужда от атакуващи футболисти. Малко ли са 102 гола за един сезон, че още се търсят. По-скоро проблемите ви са другаде ... Отстъпвате на Барса единствено в халфовата линия, но просто тяхната няма спиране... Когото и да купите, трудно ще я неутрализирате.
- *Blinded In Chains*
Неймар не ни трябва... Кун да, но Неймар твърдо не! Адебайор също няма място в състава...
Frankie Lampard написа:5+1 нападатели за 1 позиция. Малко множко ми се струват. Роналдо си е крило, но при нужда може да играе и като нападател.А крила имате немалко също. Нали сега взехте и Кахейон. Имате Роналдо, Ди Мария, Педро Леон и при нужда Марсело, Неймар ( който е много добър и като крило ) и Йозил. Не виждам нужда от атакуващи футболисти. Малко ли са 102 гола за един сезон, че още се търсят. По-скоро проблемите ви са другаде ... Отстъпвате на Барса единствено в халфовата линия, но просто тяхната няма спиране... Когото и да купите, трудно ще я неутрализирате.
Педро Леон едва ли ще облече повече фланелката на Реал Мадрид. Първия,който си тръгва според мен. Според мен и халфовата линия на отбора няма нужда от корекции - има играчи като Кака, Йозил, Алонсо, Кедира също много израстна и има бъдещ . Дано и Ласката остане, защото много ми харесва като играч. Йозил, играе наистина по фланговете но по-скоро си е от средната линия (плеймейкър)
Вики, забравяш Сахин
Иначе гледам, че нищо не се говори за централен защитник... а там ни трябва задължително човек! 
TodorT написа:Вики, забравяш СахинИначе гледам, че нищо не се говори за централен защитник... а там ни трябва задължително човек!
Да разбира се и Сахин - страхотен иргач. Мерси за корекцията.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Що бе, Раул Албиол си е класа
Офтопик: