20 лв билета за България - Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 20 лв билета за България - Ирландия
докато не вика играчи на ЦСКА нема да стъпя на националите мърлио сам да си гледа отбора

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
miki85 написа:докато не вика играчи на ЦСКА нема да стъпя на националите мърлио сам да си гледа отбора
И по-добре.Щото това е националния отбор на България, не на Левски или ЦСКА!Там като ходиш подкрепяш и Велизар и Миланов и Попов!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
lucio написа:peho написа:lucio написа:Дааа скъпичко ми се струва. Пак добре ще се бръкнем за да подкрепим Лъвовете.
Майка ти си бизнесмен кво ти е скъпо.Днес си ощавил сума ти народ-до 12 часа си изкарал 2 бона минимум!Кво да кажем ние бедните труженици.

Тоя път ти ще се редиш за билети.И е добре поне веднъж да вземеш хубави места(както аз взимам такива), щото стадиона ще се напълни.
Да бе. Аз жената и . . . детето 60лв , а честито.
Ми аре честито.За детето.Ма много бързо.Моето го чакахме 9 месеца, а ти вчера нямаше днес имаш.Или е извънбрачно и Ива не знае.

Аре стига ,че оспамихме темата.
 Аре стига ,че оспамихме темата.През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Да го духат тия от БФС. Най-важният мач от 8 години, а ти се усират с цените. За такъв мач трябва да е вход свободен, като във волейбола, ама толко им е мозъка на тия боклуци. Се съберем 10 човека и ще се наядем и ще се напием с тия пари. Притребвало ми е да ги гледам тия на живо. Дано да се напълнят само Б и Г и да го духат тия боклуци.

бфс са пълни боклуци 20лв. за ирландия...ай сиктир

20 лв е за "А" там ще си го напълнят тарикатите!
Какво ревете бе един билет за кино е 10 лв!?
Какво очаквате? 3 2 1 лв да са?

Какво ревете бе един билет за кино е 10 лв!?
Какво очаквате? 3 2 1 лв да са?
Искат подкрепа от нас и. . . кво правят по въпроса?? Ама нищо ние пак ще отидем и ще покажем , че сме по големи от тия дето ни управляват.