СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Абе незнам в момента има три отбора в България които се намират в доста добра форма Черно море,Локомотив Сф и Пирин.Черноморец също не играят лошо както и Локомотив Пд и от тези отбори не се викат никакви играчи.През всичките тези години повиквателни от българското първенство получават предимно само играчи на Лвески и ЦСКА и тук таме някой от Литекс.И преди някой да почне да разправя,че тия отбори биле най добрите,да погледне съставите на Англия,Италия,Испания и Германия където не се робува на определени отбори,а повиквателни получават и играчи чийто отбори се борят да не изпаднат,демек играят наистина най добрите,а не тия с най големите връзки на обувките.
samobotev написа:Абе незнам в момента има три отбора в България които се намират в доста добра форма Черно море,Локомотив Сф и Пирин.Черноморец също не играят лошо както и Локомотив Пд и от тези отбори не се викат никакви играчи.През всичките тези години повиквателни от българското първенство получават предимно само играчи на Лвески и ЦСКА и тук таме някой от Литекс.И преди някой да почне да разправя,че тия отбори биле най добрите,да погледне съставите на Англия,Италия,Испания и Германия където не се робува на определени отбори,а повиквателни получават и играчи чийто отбори се борят да не изпаднат,демек играят наистина най добрите,а не тия с най големите връзки на обувките.
Абе,човек,та нали някой като блесне и веднага поема в посока София.

yasen написа:Уважавам и подкрепям Стоилов, но не мога да го разбера защо си вкарва таралеж в гащите с вратарчето на Твенте. Георги Петков е най-добрия вратар, който е имала България през последните 20-30 години, може би и повече... не доумявам защо пренебрегва Петков. Мисля, че въпреки, че е контузен, Гошо има шанс да се възстанови за Ейре.
Защото е контузен и не е играл близо месец.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
AtiLaRulz написа:Според мен най-доброто с което можем да излезем е това ,да можеше само и Тунчев да е здрав !!!!
иначе много ми се иска да видя следния състав на терена
Иванков
Ст.Манолев Ал.Тунчев* И.Томашич Ж.Миланов**
***Б.Георгиев Ст.Ангелов Ст.Петров М.Петров
В.Божинов Д.БЕРБАТОВ
*На мястот на Тунчев най-добре би паснал Топузаков.
**на Миланво може би кишишев.
***На Благо ня мястото Велизар
но по принцип много ми е интересно в този оптимален вариянт как бихме стояли на мача с Италия .
Четеш ми мислите.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Незнам, но аз искам да видя Кривия в отбора.Липсва ни човека-импровизатор в състава, а той е точно такъв!
MoNteSo написа:Незнам, но аз искам да видя Кривия в отбора.Липсва ни човека-импровизатор в състава, а той е точно такъв!
И аз и много други най-вероятно, но той не иска.

-
- Контакти:
AtiLaRulz написа:Според мен най-доброто с което можем да излезем е това ,да можеше само и Тунчев да е здрав !!!!
иначе много ми се иска да видя следния състав на терена
Иванков
Ст.Манолев Ал.Тунчев* И.Томашич Ж.Миланов**
***Б.Георгиев Ст.Ангелов Ст.Петров М.Петров
В.Божинов Д.БЕРБАТОВ
поне според мен Велизар , въобще не трябва да го викат в националния , а на Благойчо трябва да му теглят един як бой и тогава да го пускат . Ходи , върти кълки направи някой удар като хората за 90 минути , а през другото време зализва перчема .
Като цяло халфовата линия е доста добра , трябва малко да се сработят .... обаче отзаде голяма дупка зее . Японеца и Томашич ако ги хване някое лайно 70 кила цял мач ще ги разминава . Зетьовото от време на време прави прилични мачове . Манолев в повечето мачове е безупречен момчето . Все пак аз не съм треньор , Стоилов ги решава тези неща , а той е най-добрия български треньор след '95 според мен