Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед
НЕ познавам никой който да поддържа този отбор,тук в БГ едва ли ще има почитатели,може би в Англия да има някакви привърженици ,но тук едва ли .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Боже господи,кара ли се български баща и български син,заради Ливърпул и Манчестър,какво ли може да ме шокира още...Някой ден няма да се учудя по улиците на София да почнат да се бият фенове на Барселона и Реал..
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Чак да се карат, и аз не го разбирам. Виж, майтапи и дразнене е съвсем различно и е в реда на нещата, но да не си говорят с дни
Мене баща ми е от Байерн, аз съм от Интер и го спуках от майтапи и след финала миналата година, и след тая, когато моите продължиха, ама нито той се сърди, нито аз като той ме майтапи за Арсенал

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Разбира се, че имам такива приятели. За мен няма по-хубаво от мач между двата отбора и когато от едната страна съм аз с феновете на Ливърпул и срещу нас феновете на Юнайтед и си викаме и си пеем в някой pub! За съжеление тази атмосфера е неприложима и несъществуваща в България.
LIVERPOOL RULZZ
Мдам , толкова са много
)
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
- OldTrafford
- Контакти:
batmanlevski написа:НЕ познавам никой който да поддържа този отбор,тук в БГ едва ли ще има почитатели,може би в Англия да има някакви привърженици ,но тук едва ли .
хаха , колко ''ориентиран '' трябва да си за да твърдиш това
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Да скоро няма да се учудя "фенове" на Ливърпул да нападнат такива на Манчестър пред кварталната кръчма във Варна примерно.
Разберете го, вие не сте фенове. Фенове са онези, които от малки ходят на стадионите, а не гледат пред телевизора. Които веднага могат да започнат да ти обясняват кое ги кара да се гордеят с отбора си и това въобще не е броя титли. Които са научили историята на отбора си от разказите на бащите си, а не от четене в нета. Които мразят Тотнъм, Ман Юнайтед, Нюкасъл, не защото "феновете на Арсенал, Ман Сити, Съндърланд правели така". Които знаят песните на отбора си, а не ги четат в нета, мъчейки се да си ги превеждат. Които във всеки един момент от мача могат да започнат скандиране/песен за своя отбор или пък за противниковия. И още много неща мога да напиша.
Ако вие си мислете, че влизате напълно в горното обяснение, дълбоко се лъжете. Вие сте просто едни българи, симпатизиращи на не кой да е английски отбор, а на точно 4 от тях. Седящи пред телевизора с техен екип и пишещи по форумите за този отбор в 1 л. мн.ч.
Разберете го, вие не сте фенове. Фенове са онези, които от малки ходят на стадионите, а не гледат пред телевизора. Които веднага могат да започнат да ти обясняват кое ги кара да се гордеят с отбора си и това въобще не е броя титли. Които са научили историята на отбора си от разказите на бащите си, а не от четене в нета. Които мразят Тотнъм, Ман Юнайтед, Нюкасъл, не защото "феновете на Арсенал, Ман Сити, Съндърланд правели така". Които знаят песните на отбора си, а не ги четат в нета, мъчейки се да си ги превеждат. Които във всеки един момент от мача могат да започнат скандиране/песен за своя отбор или пък за противниковия. И още много неща мога да напиша.
Ако вие си мислете, че влизате напълно в горното обяснение, дълбоко се лъжете. Вие сте просто едни българи, симпатизиращи на не кой да е английски отбор, а на точно 4 от тях. Седящи пред телевизора с техен екип и пишещи по форумите за този отбор в 1 л. мн.ч.
Интересното е , че всички познати фенове на Манчо са и на Локото - явно грешните избори следват един след друг 
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
boys85 написа:Да скоро няма да се учудя "фенове" на Ливърпул да нападнат такива на Манчестър пред кварталната кръчма във Варна примерно.![]()
С това лице и аз съм съгласен и дори ми става смешно когато говори някои за отбора от 1л мн число. Но не е задължително да ходиш по мачове зада си фен на даден отбор. Едно е да подкрепяш друго е да си фен, но този който поткрепя отбора просто харесва начина на игра и го предпочита пред останалите. Докато за фена няма друг отбор той е верен на отбора си. Тези които ходят по мачове са публиката на отбора. Но да ти задам 1 въпрос ако си фен на някой Певец. Задължително ли е да си му ходил на концерт? Или ако си фен на някой филм трябва да участваш в него ли ?
Охооо,повече от половината 
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ