Аз пък съм доволен от избора в смисъл най добрите са повикани а с останалите запълва бройката човека, като нямаме 17 качествени какво да прави? От нашето първенство мисля че ще са Манолев и Миланов за третия незнам. Тук можем да си пишем каквото си искаме все пак той е трньор и той решава, съответно си носи отговорноста за това!
Хайде успех на момчетата, дано се напълни стадиона!
СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Зхари Сираков,Стоянов,Велизар.......абе ужас......ама де да знам и аз ако бях треньор кой ли щях да викна 
Абе имаше един Иван Цветков....много добре игра миналият сезон за Сивас ,за националният го спрягаха за малко, но защо никой нищо не пише за него?
Този е добър,но е на 31-32.И Марто Ку6ев вкарва,но е о6те по-стар.А и имаме достатъ4но нападатели.Божинов,Бербо.......Рангелов,Макриев,Домо.......

Абе имаше един Иван Цветков....много добре игра миналият сезон за Сивас ,за националният го спрягаха за малко, но защо никой нищо не пише за него?
Този е добър,но е на 31-32.И Марто Ку6ев вкарва,но е о6те по-стар.А и имаме достатъ4но нападатели.Божинов,Бербо.......Рангелов,Макриев,Домо.......
СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!
Общо взето тове е максимума! И на мен не ми харесва защитата но докато Сашо Тунчев е контузен ще трябва да играем с Коловати\Томашич. За Ники Михайлов е ясно - ще бъде резерва, дано само не се случи нещо с Иванков, но пък от друга страна все си мисля че до 06.06 Петков би трябвало да се възстанови.
Макар и с по-слаба защита се надявам, че нападението ще компенсира...... за да може мечтите да останат реални и след мача с Ейре
Макар и с по-слаба защита се надявам, че нападението ще компенсира...... за да може мечтите да останат реални и след мача с Ейре

Sedrik777 написа:СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!
Добре пък че не си малоумен левскар! Незнам какво имаш срещу Иван Иванов?!
lordniki написа:Sedrik777 написа:СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!
извинявай какво да му харесвам на иван иванов?
emo написа:lordniki написа:Sedrik777 написа:СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!
извинявай какво да му харесвам на иван иванов?
е как какво да му харесваме - русо гладно нема

yasen написа:Уважавам и подкрепям Стоилов, но не мога да го разбера защо си вкарва таралеж в гащите с вратарчето на Твенте. Георги Петков е най-добрия вратар, който е имала България през последните 20-30 години, може би и повече... не доумявам защо пренебрегва Петков. Мисля, че въпреки, че е контузен, Гошо има шанс да се възстанови за Ейре.
ХАХАХА ти ме разби, чак пък най-добрия. Затова не излезе от България

аре пак с ЦСКА и Левски на кой некадърниците са по големи.Кво да ви кажа и зетя и тоя Иванов са толкова бездарни,че за никав х... не стават,ама нали единие е син зет,а другия червен връзкар та ще трябва да ги търпим и да гледаме как отбори като сръбския ни набутват по 6 парцала на мач,заради некадърните им отигравания.
Според мен най-доброто с което можем да излезем е това ,да можеше само и Тунчев да е здрав !!!!
иначе много ми се иска да видя следния състав на терена
Иванков
Ст.Манолев Ал.Тунчев* И.Томашич Ж.Миланов**
***Б.Георгиев Ст.Ангелов Ст.Петров М.Петров
В.Божинов Д.БЕРБАТОВ
*На мястот на Тунчев най-добре би паснал Топузаков.
**на Миланво може би кишишев.
***На Благо ня мястото Велизар
но по принцип много ми е интересно в този оптимален вариянт как бихме стояли на мача с Италия .
иначе много ми се иска да видя следния състав на терена
Иванков
Ст.Манолев Ал.Тунчев* И.Томашич Ж.Миланов**
***Б.Георгиев Ст.Ангелов Ст.Петров М.Петров
В.Божинов Д.БЕРБАТОВ
*На мястот на Тунчев най-добре би паснал Топузаков.
**на Миланво може би кишишев.
***На Благо ня мястото Велизар
но по принцип много ми е интересно в този оптимален вариянт как бихме стояли на мача с Италия .