СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

gun175
Контакти:

Re: СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ

Мнениеот gun175 » 20 май 2009 12:16

Аз пък съм доволен от избора в смисъл най добрите са повикани а с останалите запълва бройката човека, като нямаме 17 качествени какво да прави? От нашето първенство мисля че ще са Манолев и Миланов за третия незнам. Тук можем да си пишем каквото си искаме все пак той е трньор и той решава, съответно си носи отговорноста за това!
Хайде успех на момчетата, дано се напълни стадиона!

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 20 май 2009 12:20

Зхари Сираков,Стоянов,Велизар.......абе ужас......ама де да знам и аз ако бях треньор кой ли щях да викна :)

Абе имаше един Иван Цветков....много добре игра миналият сезон за Сивас ,за националният го спрягаха за малко, но защо никой нищо не пише за него?
Този е добър,но е на 31-32.И Марто Ку6ев вкарва,но е о6те по-стар.А и имаме достатъ4но нападатели.Божинов,Бербо.......Рангелов,Макриев,Домо.......

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 20 май 2009 12:24

СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 20 май 2009 12:26

Общо взето тове е максимума! И на мен не ми харесва защитата но докато Сашо Тунчев е контузен ще трябва да играем с Коловати\Томашич. За Ники Михайлов е ясно - ще бъде резерва, дано само не се случи нещо с Иванков, но пък от друга страна все си мисля че до 06.06 Петков би трябвало да се възстанови.
Макар и с по-слаба защита се надявам, че нападението ще компенсира...... за да може мечтите да останат реални и след мача с Ейре :)

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 20 май 2009 12:27

Sedrik777 написа:СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!

Добре пък че не си малоумен левскар! Незнам какво имаш срещу Иван Иванов?!

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 20 май 2009 12:44

lordniki написа:
Sedrik777 написа:СИраков играе на ниво в РУсия,какво против него.............даже по-добре от Миланов.ДОбре 4е не вика некадърници като Дан4о Тъ4а,Валио боксьора и русия п......л дървото Иван Иванов!!!

извинявай какво да му харесвам на иван иванов?

slartie
Контакти:

Мнениеот slartie » 20 май 2009 12:46

emo написа:
lordniki написа:

извинявай какво да му харесвам на иван иванов?

е как какво да му харесваме - русо гладно нема :)))

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 20 май 2009 13:16

yasen написа:Уважавам и подкрепям Стоилов, но не мога да го разбера защо си вкарва таралеж в гащите с вратарчето на Твенте. Георги Петков е най-добрия вратар, който е имала България през последните 20-30 години, може би и повече... не доумявам защо пренебрегва Петков. Мисля, че въпреки, че е контузен, Гошо има шанс да се възстанови за Ейре.

ХАХАХА ти ме разби, чак пък най-добрия. Затова не излезе от България :lol: :roll:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 май 2009 13:19

аре пак с ЦСКА и Левски на кой некадърниците са по големи.Кво да ви кажа и зетя и тоя Иванов са толкова бездарни,че за никав х... не стават,ама нали единие е син зет,а другия червен връзкар та ще трябва да ги търпим и да гледаме как отбори като сръбския ни набутват по 6 парцала на мач,заради некадърните им отигравания.

AtiLaRulz
Контакти:

Мнениеот AtiLaRulz » 20 май 2009 13:25

Според мен най-доброто с което можем да излезем е това ,да можеше само и Тунчев да е здрав !!!!

иначе много ми се иска да видя следния състав на терена

Иванков

Ст.Манолев Ал.Тунчев* И.Томашич Ж.Миланов**

***Б.Георгиев Ст.Ангелов Ст.Петров М.Петров

В.Божинов Д.БЕРБАТОВ

*На мястот на Тунчев най-добре би паснал Топузаков.
**на Миланво може би кишишев.
***На Благо ня мястото Велизар
но по принцип много ми е интересно в този оптимален вариянт как бихме стояли на мача с Италия .

Върни се в “Национален отбор”