Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички левскари на Обча купел!!!
Никога не сме били 500 вие чорбари прости сте имали такива мачове, не ми се правете на много голямата публика защото всички знаем че сте сбирщина от наркомани и алкохолизирани петна, аре бегаи да дишаш....
- Al_Abrashev
- Контакти:
Това не е проблем. Всички на стадиона!Бижутера написа:е нали само 3 000 билета щели да отпуснат евреите...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
На Сливен мисля, че бяхме доста малко ама и тогава имаше 2000-3000
- Al_Abrashev
- Контакти:
Искаш да ми кажеш, че и сега ходите толкова публика, колкото и при шампионската ви титла?demy26 написа:Преди месец на домакинствата на Левски ходеха по 500 човека, сега всички се юрнаха.

levskarko написа:Никога не сме били 500 вие чорбари прости сте имали такива мачове, не ми се правете на много голямата публика защото всички знаем че сте сбирщина от наркомани и алкохолизирани петна, аре бегаи да дишаш....
Само да не ми кажеш, че на мачовете със Сливен и с Локо Мездра е имало толкова хора колкото имаше на мача със Спартак Варна, че ще се окажеш по-прост и от чорбарите

Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
-
- Контакти:
Абе кога станахте толкова фенове на Левски бе, тва да не ви е парт-тайм, като печели отбора сме там, а като губи не е интересно, много ме дразнят такива. Оня ден питам един "Ще додйдеш ли с мене на мача" той вика " Еми то със Славия не е интересно, те и без товаще бият" мамицата ви мръсна, 

Al_Abrashev написа:Искаш да ми кажеш, че и сега ходите толкова публика, колкото и при шампионската ви титла?demy26 написа:Преди месец на домакинствата на Левски ходеха по 500 човека, сега всички се юрнаха.
Прав си и аз имам достойнство да го призная. Наистина успехите привличат повече публика, но по този начин ти защитаваш моята теза.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
-
- Контакти:
Аз от ноември месец почти не съм испускал домакинство...
Верно ходеха по-малко но чак пък 500. Те толкова ни е само персонала на Герена 

- Al_Abrashev
- Контакти:
Разбира се, не обичам да се самозаблуждавам, но важното е да се подкрепя отбора!demy26 написа:Al_Abrashev написа:Искаш да ми кажеш, че и сега ходите толкова публика, колкото и при шампионската ви титла?demy26 написа:Преди месец на домакинствата на Левски ходеха по 500 човека, сега всички се юрнаха.
Прав си и аз имам достойнство да го призная. Наистина успехите привличат повече публика, но по този начин ти защитаваш моята теза.