Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо
Всеки, с който може да се води нормална дискусия без да обижда и да се прави на всезнайко ми е приятен! Уважавам всички такива хора! 
Мен ме кефят Синьо сърце,Мартин Фабрегаса,Пуканката,Трактор(къде се загуби тоя човек),Бижутера(също не го виждам),Модор,Ангофф,Озирис,Кашчей и да не пропусна Караджов
Всеки си има право на мнение-все пак това е форум и в този смисъл за мен няма лоши съфорумници.Пожелавам здраве и успех на всички!!
Няма положително,няма отрицателно.Личността е една единствена и неповторима-инициалите са: C.F. и М.Н.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Познавам го-ГОЛЕМЕЦ Е!
Н.Н. Също е много голям пич, квото и да си говорим

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
AnalBreaker
- Контакти:
[/quote]modor написа:AnalBreaker написа:[
Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения
Ама то както е тръгнало кумицата ще е мъж.....айде и ти се уреди![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве
[offtopic]:lol:
Мисля да се откажа вече, освен ако булката или младоженеца нямат някоя готина сестра[/offtopic]
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
finnan написа:В негативната класация попада Megan Fox
Човек който постоянно натрапва мнението си , не приема критика , не уважава чуждото мнение . Всяко различно мнение от неговото не става . Да не говорим ,че който не е на неговото мнение е хейтър и какво ли още не . Да не говорим колко често изтъква своя умствен багаж и колко напред е с материала спрямо останалите . Това са чисто човешките качества .
Относно футболните положението е горе доло същото . Като започне да възхвалява отбора от Каталуния да ти се завърти главата . Успехите на отбори който той ''мрази'' са плод на случайност и съдии .
Радвам се, че има кой да ме оцени, а толкова много се старая!
За доста от нещата, които си казал за мен си напълно прав! Но кажи ми защо трябва да приемам чуждото мнение, когато си имам мое?!
По темата: Форума е пълен с пекани хора, с които човек може да разговаря, спори, дискутира на всякакви теми. Както спортни, така и за нещата от живота.
Разбира се конфликти има и винаги ще има. Прави ми впечатление, че има някакво разделение на лагери и когато член от единият лагер се сдърпа с член на другият лагер... веднага наизкачат поддръжниците, като в такива моменти целта на спора не е да се постигне до консенсус, а да се овикаме едно хубаво! Обидите са почти ежедневие, а модераторите сякаш вече си свикнаха с тези кавги, които започват г/д през 3 дена и вече не им се занимава с нас..., изчакват да се навикаме и после просто изтриват всичките ни глупости... Лошото е, че има хора, които нон стоп целят да провокират другите: такива най-вече са Франки и hajitsu! Тези хора изобщо 5 пари не дават да кажат нещо по въпроса, който се дискутира, ама най-вече целят да започнат спор и понеже вече си се знаем и знаем кой на коя провокация отговоря и веднага се започва една безмислена препирня.
Това, което ми прави истинско лошо впечатление е, че има доооооооста потребители, които пишат ужасно неграмотно!
Последна промяна от megan fox на 14 юни 2011 15:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Pro-European написа:ами, за мен Меган Фокс е печен, спомням си как говореше за софийската си приятелка и беше забавно...
иначе сте в грешка - той не учи Право.
Момчето учи право във Варненски свободен.
между едното и другото няма нищо общо.
Е не с лошо де! Това, че университета е частен нищо не означава! Дали и колко ще учиш си зависи изцяло от теб! Преподават ни лекторите на СУ, така че си е до човека.
Аз примерно нямах избор... родом съм от Варна, живея във Варна, а в града единственият университет, в който можеш да учиш право е Свободният. Но ако залягаш на учебниците и учиш яката няма значение в кой университет си.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
-
Blue_Girl
- Контакти:
Кефят ме:
Red_girl, Rivaldo10, Tatusindo, Slavia_forever и The G.A.M.E!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Pro-European
- Контакти:
megan fox написа:Pro-European написа:ами, за мен Меган Фокс е печен, спомням си как говореше за софийската си приятелка и беше забавно...
иначе сте в грешка - той не учи Право.
Момчето учи право във Варненски свободен.
между едното и другото няма нищо общо.
Е не с лошо де! Това, че университета е частен нищо не означава! Дали и колко ще учиш си зависи изцяло от теб! Преподават ни лекторите на СУ, така че си е до човека.
Аз примерно нямах избор... родом съм от Варна, живея във Варна, а в града единственият университет, в който можеш да учиш право е Свободният. Но ако залягаш на учебниците и учиш яката няма значение в кой университет си.
хайде да се съглася донякъде с теб - човек може да компенсира недостатъците в образователната система, ако реши.
за това му трябват желание и 1-2 западни езика.
кажи докъде я докара със софиянката, хвалеше я какви палачинки прави
Авторът на темата: Ще спре ли..
- South_Park
Blue_Girl написа:Кефят ме:
и аз те кефя , признай си
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]