Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Опит за предателство

Мнениеот DrAvalanche » 14 юни 2011 10:29

dimi62 написа:"Българин се е опитал да осуети трансфера на нападателя на Левски Гара Дембеле във Фрайбург, твърди днес вестник "Труд".

Според изданието анонимен нашенец се обадил в немския клуб и предупредил ръководството, че "сините" са във финансова криза и ще склонят да пуснат играча и за около 1 млн. евро.Вероятно това е и причината Дембеле да е все още футболист на Левски, а преговорите да продължават толкова дълго време.

Собственикът на тима от "Подуяне" Тодор Батков обаче е категоричен, че за тъмнокожия стрелец ще бъдат платени доста над 2 млн. евро.Още на 28 май (бел.ред. събота) Батков разкри: "Имаме споразумение с германци, трансфер е възможен във вторник. Парите ще са около 2,5 милиона, не искаме да слизаме под тази цена".

От Фрайбург са опитали да предложат 2 млн. евро за Гара Дембеле, но ръководството на "сините" отговорило, че за цена под 2,5 млн.евро дори няма да преговарят.

Освен това от германския клуб са изпратили копие от личния договор на Дембеле, в който му предлагат годишна заплата от 500 хил. евро.

По този повод адвокат Батков заяви: "Чакаме неговия подпис, другото е почти сигурно, почти сигурно и посоката е тази, но трансфер още няма. Уточняваме"."

Как мислите,дали е "българин" този изрод?Аз смятам,че това е АНТИЛЕВСКАР,независимо от клубните му пристрастия.Вие как мислите?

Не съм сигурен дали това е истина, но не би ме учудило. Не е случаен вица за казана на Българите в ада. Край всички останали казани има дяволи с тризъбци за да пречат на опитващите се да излязат, само край нашия няма, понеже щом един тръгне да се катери, другите го дърпат обратно.
В случая не е важна клубна принадлежност. Подобни неща може да се очакват от всички посоки. А после се чудим, защо сърби, хървати и румънци продават скъпо. Там отдавна са наясно, че за да продаваш ти трябва положителен образ на продукта. Не съм чул сръбски футболист или треньор да се изкаже негативно за свой сънародник в чужбина. Всичките са върло добри, световна класа и т.н.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 10:31

Абе мен по скоро ме съмнява, че става въпрос вече разпределение на комисионните по трансфера ... обаче немците това не ги бърка !

Те са си дали ( или ще дадът ) парите, а от там нататък как ще се разпределят, Фрайбург не ги бърка ...
Та за това е забавянето според мен ...

Иначе Дембеле би трябвало да е подписал ... сега това не е никакъв проблем !
Можеш да си подпишеш и на плажа, просто ти се праща факс на копие по договора в хотела и се подписва, това не е проблем ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2011 11:22

blue avalanche написа:Честно казано,Дембеле почва ле-е-еко да ме дразни(както казва Л.Пенев).Да не ми се лигави и ако ще подписва да подписва!Сватба правел,кръщене правел,ваканция правел...Я по-сериозно!Дай,пък,ние да чакаме да му дойде кефа!Той чувал ли е каква богата "видеотека" имаме на Герена?И как може да "помогне" на юношите да станат шампиони?

Абе ти л-е-екооо си изнервен да ти кажа, ама какво е виновен Гара в случая? Какво трябва да прави той според теб?-да вземе хотелска стая срещу централата на "Фрайбург" и да гледа по цял ден с бинокъл в офисите ли :) това, че нашите медии се надпреварват да пишат от глупости,по-глупости какво е виновен човека, то не бяха пазарлъци,не бяха религиозни празници,не бяха чудеса...да Гонзо каза,че преговорите са на финален етап,но говорим за преговори!,ако имат обаче предварителна уговорка,че те трябва да си продадат техния нападател иначе за какво им е Дембеле?! все едно е сега нашите да трябва да подписват със сърбина да речем за 1млн без да са продали Дембеле, е как да стане?! Давай го по-спокойно,ако не го купят на 04.07. Гарата заминава за лагера в Австрия ;)
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 11:28

BLUE CHAMPIONS написа:Абе ти л-е-екооо си изнервен да ти кажа, ама какво е виновен Гара в случая? Какво трябва да прави той според теб?-да вземе хотелска стая срещу централата на "Фрайбург" и да гледа по цял ден с бинокъл в офисите ли :) това, че нашите медии се надпреварват да пишат от глупости,по-глупости какво е виновен човека, то не бяха пазарлъци,не бяха религиозни празници,не бяха чудеса...да Гонзо каза,че преговорите са на финален етап,но говорим за преговори!,ако имат обаче предварителна уговорка,че те трябва да си продадат техния нападател иначе за какво им е Дембеле?! все едно е сега нашите да трябва да подписват със сърбина да речем за 1млн без да са продали Дембеле, е как да стане?! Давай го по-спокойно,ако не го купят на 04.07. Гарата заминава за лагера в Австрия ;)

Това,което каза Гонзо в прав текст е,че документите на клубно ниво са подписани,чака се подписа на Дембеле!
Това прилича ли ти на "гледане с бинокъл"?
То е ясно,че ако не го продадем,ще остане в отбора.Само,че на мен демотивирани футболисти не ми се гледат!А на теб?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2011 11:38

Такива думи от Гонзо не са излизали, ако си го прочел някъде в някоя медия, може! Това което каза Гонзо е: "преговорите за Дембеле са на 90% финализирани"
По какво съдиш,че ще е демобилизиран наесен?
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 11:47

BLUE CHAMPIONS написа:Такива думи от Гонзо не са излизали, ако си го прочел някъде в някоя медия, може! Това което каза Гонзо е: "преговорите за Дембеле са на 90% финализирани"

Чух го от Гонзо в предаването на Кр.Савов.Това,което цитираш е интервюто пред Гонг!Значи на същото мачле е дал интервю за Канал 3,където нещата звучаха по малко по-различен начин.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2011 11:59

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Такива думи от Гонзо не са излизали, ако си го прочел някъде в някоя медия, може! Това което каза Гонзо е: "преговорите за Дембеле са на 90% финализирани"

Чух го от Гонзо в предаването на Кр.Савов.Това,което цитираш е интервюто пред Гонг!Значи на същото мачле е дал интервю за Канал 3,където нещата звучаха по малко по-различен начин.

Не съм го гледал това интервю, но както и да е...знаеш много добре,че Гара им отиде на крак в Германия, едва ли зависи нещо от него, това,че няма изпратен договор означава,че германците не са се решили
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 юни 2011 13:20

BLUE CHAMPIONS написа:Не съм го гледал това интервю, но както и да е...

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... 1826582975
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2011 13:29

PFC Litex написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Не съм го гледал това интервю, но както и да е...

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... 1826582975

Това видео го изгледах още онази вечер в спора ми с теб. Тук думите му са: "Водят се преговори с отбора на Фрайбург" ,както и написах по-горе,че само това е казал
[offtopic][/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 14 юни 2011 13:30

Мога да се хвана на бас с всеки тук от форума,че ако стане някакво чудо и Гарата остане още една година в Левски догодина по това време ще вземем двойно повече пари от трансфера му :)

Върни се в “Архив”