17-те футболисти от чужбина за мача с Ирландия:
1. Димитър Иванков (Бурсаспор, Турция)
2. Николай Михайлов (Твенте, Холандия)
3. Илиян Стоянов (Санфрече, Япония)
4. Игор Томашич (Макаби Тел Авив, Израел)
5. Елин Топузаков (Апоел Тел Авив, Израел)
6. Захари Сираков (Амкар Перм, Русия)
7. Станислав Ангелов (Енерги Котбус, Германия)
8. Стилиян Петров (Астън Вила, Англия)
9. Димитър Телкийски (Апоел Авив, Израел)
10. Благой Георгиев (Терек Грозни, Русия)
11. Велизар Димитров (Металург Донецк, Украйна)
12. Мартин Петров (Манчестър Сити, Англия)
13. Валери Божинов (Манчестър Сити, Англия)
14. Валери Домовчийски (Херта Берлин, Германия)
15. Димитър Рангелов (Енерги Котбус, Германия)
16. Димитър Макриев (Ашдод, Израел)
17. Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед, Англия)
Да се смея ли на някои имена, да плача ли ?!
СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Re: СТОИЛОВ ПОВИКА 17 ЧУЖДЕНЦИ ЗА МАЧА С ИРЛАНДИЯ
Добре,само вижте къде играят нашите най-добри футболисти,и тогава пак си помислете дали може да отидем на СП!
ДОбър избор,с някои изклю4ения........дано Ники не се наложи да пази.Макар да съм левскар-не ми харесва за6тита с Коловати и Игор.Скакалеца не става и той,освен за някоя дузпа........Хубаво е 4е няма други прасета.От България май 6те жикне Миланов,Манолев и Ки6и6ев.Го6о Петков явно 6те го пази и няма да го вика.
Masaba написа:Добре,само вижте къде играят нашите най-добри футболисти,и тогава пак си помислете дали може да отидем на СП!
категорично и ясно ти отговарям:да ние ще бъдем на СП 2010.естествено ако победим Ейре
Заслужаваме световно.Имаме по-добри игра4и от Ейре.Отбори като Пол6а,Унгария,Турция,Гърция,Босна,Словения,Словакия,Северха Ирландия,Израел имат по-слаби игра4и,но се борят за световно,за6то не и ние?
Зхари Сираков,Стоянов,Велизар.......абе ужас......ама де да знам и аз ако бях треньор кой ли щях да викна
Абе имаше един Иван Цветков....много добре игра миналият сезон за Сивас ,за националният го спрягаха за малко, но защо никой нищо не пише за него?

Абе имаше един Иван Цветков....много добре игра миналият сезон за Сивас ,за националният го спрягаха за малко, но защо никой нищо не пише за него?
Последна промяна от ministur на 20 май 2009 12:07, променено общо 1 път.
moriente написа:17-те футболисти от чужбина за мача с Ирландия:
1. Димитър Иванков (Бурсаспор, Турция)
2. Николай Михайлов (Твенте, Холандия)
3. Илиян Стоянов (Санфрече, Япония)
4. Игор Томашич (Макаби Тел Авив, Израел)
5. Елин Топузаков (Апоел Тел Авив, Израел)
6. Захари Сираков (Амкар Перм, Русия)
7. Станислав Ангелов (Енерги Котбус, Германия)
8. Стилиян Петров (Астън Вила, Англия)
9. Димитър Телкийски (Апоел Авив, Израел)
10. Благой Георгиев (Терек Грозни, Русия)
11. Велизар Димитров (Металург Донецк, Украйна)
12. Мартин Петров (Манчестър Сити, Англия)
13. Валери Божинов (Манчестър Сити, Англия)
14. Валери Домовчийски (Херта Берлин, Германия)
15. Димитър Рангелов (Енерги Котбус, Германия)
16. Димитър Макриев (Ашдод, Израел)
17. Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед, Англия)
Да се смея ли на някои имена, да плача ли ?!
плачи, братле. плачи. радвам се за божинов, почти съм индиферентен за синковеца (не може да няма футбол в това момче, дори и само от генетична гледна точка, колкото и да ни доказва обратното).. принципно не е лошо че вика домовчийски, но сега едва ли е най-удачния момент точно той да бъде викан, с оглед игровата му практика. захари сираков - смях, коловати - смях през сълзи, томашич - само сълзи.. може да са бивши левскари но тука клубните пристрастия нямат място... силно разчитам на това че аз съм кибик а мъри - треньор и следователно трябва да знае кво прави, но не мисля, че в защита тия имена са резонни. дано духът от предишните 2 мача се запази и се покаже на "васил левски".. напълнете стадиона, хора, длъжни сме им за сърцатата игра последните 2 мача - може да е малко след толкова безлични мачове, ама без хич е по-зле.
Sedrik777 написа:Заслужаваме световно.Имаме по-добри игра4и от Ейре.Отбори като Пол6а,Унгария,Турция,Гърция,Босна,Словения,Словакия,Северха Ирландия,Израел имат по-слаби игра4и,но се борят за световно,за6то не и ние?
Има логика.Нали всички ние искаме световно.Дано да успеем.
Само Черно море.
М да така като гледам Стоилов пак е викнал Коловати не успяли да види за предишните 2-3 мача,че момчето хич го няма и само благодарение на късмета не ни вкараха кипърците 1-2 гола заради него.Поне зетя преди го нямаше ами сега сигорно и него ще викне и като се комбинират тия двамата ще стане много интерестно.
Иначе останалите които е викнал поне за момента наистина нямат алтернатива.Хубавото е, че Бербо вече няма да е сам в атаката,а ще му помага и Божинов така,че слаба защита но пък силно нападение
Иначе останалите които е викнал поне за момента наистина нямат алтернатива.Хубавото е, че Бербо вече няма да е сам в атаката,а ще му помага и Божинов така,че слаба защита но пък силно нападение
Уважавам и подкрепям Стоилов, но не мога да го разбера защо си вкарва таралеж в гащите с вратарчето на Твенте. Георги Петков е най-добрия вратар, който е имала България през последните 20-30 години, може би и повече... не доумявам защо пренебрегва Петков. Мисля, че въпреки, че е контузен, Гошо има шанс да се възстанови за Ейре.