Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Още един вариант за спасение от Христолов

Мнениеот Canaries front » 20 май 2009 10:45

В.Кънчев: Разбрах за идеята да се направи нова регистрация на футболен клуб Ботев. По принцип всичко на този свят е възможно, но според мен по-сериозно е да видим как можем да изгоним Христолов от сегашния Ботев. Има шанс отборът да не изпадне. В момента го атакуваме в съда да бъдат обявени за незаконни събранията, на които той вдигна уставния капитал. Ние притежаваме 15% от акциите на клуба и ако делът му спадне, нашият ще се увеличи. Отделно от това Христолов трябва бъде освободен като управител на дружеството, тъй като пасивите надвишават уставния капитал. След това може да се приложи оздравителна програма и Ботев да продължи да съществува, но без Христолов. Разбира се, ако Ботев не вземе професионален лиценз, ситуацията ще стане много тежка. Ясно е, че нищо хубаво не ни чака.

Издръжката на Ботев за една година в никакъв случай не надхвърля 800 000 лв. Тези пари клубът може да си ги осигурява и сам, ако играе в "А" група. От билети годишно могат да се изкарат до около 150 000 лв., от телевизионни права постъпват около 300 000 и с един добър спонсор минимумът ще бъде осигурен.

На мен този вариант ми се струва досто по приемлив от създаването на нов клуб.Ето защо ,фондацията изчаква,за да види дали Ботев ще оцелее в А група. Мисля ,че в оставащите 3 кръга ние феновете трябва да помогнем за оцеляването на Ботев ,след като псевдо футболистите ни немогат сами да си помогнат. А и едно оставане пак във А група ,ще е доста тежко за Селския ,защото се вижда че вече изнемогва финансово,а във Б няма да е така .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Re: Още един вариант за спасение от Христолов

Мнениеот bismarck » 20 май 2009 11:13

Добре бе,батка!Казваш за Фондацията.......Ами задълженията които има БОТЕВ ПЛОВДИВ към различните институций?Само към НОИ са към 900 000 лева.Отделно са заплати,наеми,задължения към полиция,съдий,БФС и т.н.За тях кой ще се намеси да ги погаси?Тоя бряговски мисир така е забатачил клуба че няма измъкване.Ние отстрани си мислим че работата е много лесна,защото всички искаме с магическа пръчка да видим предишния БОТЕВ ПЛОВДИВ.По принцип тоя селянин е пътник но ще стане много трудно.Виж го че се е впил в клуба като пиявица и не иска да го пусне.Паразит долен!Тази 10 годишна помия трудно ще бъде измита от БОТЕВ ПЛОВДИВ.Но все пак трябва да сме оптимисти.Твърде много хора обичат БОТЕВ ПЛОВДИВ и ще му подадат ръка след като се махне тоя изрод.СВОБОДЕН БОТЕВ.

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 20 май 2009 11:17

Приключи проверката срещу боса на "канарчетата"
Приключи проверката срещу боса на

сряда, 20 май 2009 г.

Детелин Явашев - News4000.bg

Горещи новини за приближаващо „топло” на фамилия Христолови, нацелиха екипа на news4000 в хладната все още пловдивска утрин. ДАНС, „манс” и други държавни органи приключили проверката на хората от схемите на „почтения и честен” бизнесмен, научи агенцията ни.
Ченгетата са изтупали като брашнен чувал контингета от права, по съребрена и „крива” линия на Димитър Христолов. Установени са крупни нарушения, за които алармираха преди месец депутатът Яне Янев и фенклубът на Ботев.

Политикът тогава каза, че разполага с документи за пране на пари, източване на ДДС и политически чадър над Христолов. Босът на „канарчетата” вчера изненадващо посети кантората на своя адвокат Недялко Шилев. Чичо Мите говори с юриста точно 1 час. По наша информация, официалното оповестяване на резултата от проверката на фамилия Христолови ще съвпадне със заповед за арест.
Коментари

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 20 май 2009 11:22

Canaries front написа:Издръжката на Ботев за една година в никакъв случай не надхвърля 800 000 лв..

За отбор, борещ се да не изпадне всяка година, стигат. Искаш всичко да продължава по този начин ли? Омръзна ми да сме все на дъното.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 20 май 2009 11:23

той да се махне селския пак останалото новите които дойдат малко по-малко ще изчистят дълговете

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 20 май 2009 11:24

Стърлинг_Мос написа:
Canaries front написа:Издръжката на Ботев за една година в никакъв случай не надхвърля 800 000 лв..

За отбор, борещ се да не изпадне всяка година, стигат. Искаш всичко да продължава по този начин ли? Омръзна ми да сме все на дъното.

това не съм го казал аз ,а В.Кънчев.

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 20 май 2009 11:27

Canaries front написа:той да се махне селския пак останалото новите които дойдат малко по-малко ще изчистят дълговете

Това е все едно аз цял ден да пирувам в някоя кръчма и някой да дойде накрая, да седне на моята маса, аз да си тръгна и да го оставя той да плати сметката.
Едва ли някой ще се навие да му плаща дълговете, никой не го направи досега. Не трябва да се надяваме на подобно нещо.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 20 май 2009 12:17

OK, дори да се намали капитала и да се махне Селинджър, кво става с неговите примерно 65 % акции? Никой май не е помислил за това.
Струва ми се, че ако се обяви клуба в несъстоятелност по искане на някой кредитор, на когото не е платено задължение от БОТЕВ, тогава постигаме:
- изчезва Христолов, идва синдик;
- Предлага се оздравителен план, примерно от фондацията; тя заплаща дълговете и поема акциите. Всичко това - през съда, така че няма Мити да вика искам- не искам и БЕЗ ДА МУ СЕ ПЛАЩА НА НЕГО ГОРНИЦА НАД ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!!!
единствено не знам кво ще стане от спортно-техническа гл.точка, т.е. в коя група ще е отбора при несъстоятелност, но според мен, ако е във В, то тва е бял кахър!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 20 май 2009 12:35

Отчаянието в Ботев е напът да роди футболен клуб със същото име и символика, освен този, който в момента по документи е на Димитър Христолов. Фенклубът и неколцина бивши шефове на Ботев в момента подготвят регистрация на дружество, което разчитат да бъде припознато от феновете като възродения техен клуб.

Така след два синода и десет БЗНС-та може да има и втори футболен клуб Ботев. Според феновете - истинският Ботев, а не този на Христолов, обобщава анализ на страниците на всекидневника "7 дни спорт".

В основата на идеята са Румен Баланджиев от фенклуба на Ботев, бившите изпълнителни директори Борислав Димитров и Христо Андреев, както и бившият футболен съдия и доскорошен административен директор на клуба Ангел Бекяров.

Очакванията са, че сегашният шеф Димитър Христолов след по-малко от месец ще докара Ботев до участие във "В" група. Клубът няма пари, а виси със задължения от над 1 млн. лв. към Агенцията за държавни вземания и НАП. През юни се очаква БФС да откаже професионален лиценз на Ботев и да го прати при аматьорите, както стана с Пирин преди няколко години.

Всекидневникът твърди, че миналата седмица инициаторите са се консултирали дали евентуално новорегистриран клуб може да почне първенството направо от "В" група, без да участва в регионалните дивизии. Вариантът бил да се направи формално юридическо обединение с друг клуб от "В" група, който да се казва Ботев, да възприеме емблемата и символиката на клуба и да играе в Пловдив. Възроденият Ботев ще вземе емблемата, която все още се води собственост на бившия шеф на клуба Христо Александров. Съобщено беше, че вчера в един от офисите на Александров се е провела среща между Александров и ботевистите. Борислав Димитров отказа информация за срещата с аргумент за конфиденциалност. Твърди се обаче, че Александров бил готов да предостави символиката на възродения Ботев.

Самият Димитър Христолов е заявил пред "7 дни спорт", че знае за намеренията да регистрират нов футболен клуб. Той обвини Румен Баланджиев, който притежава малък дял от Христоловия Ботев, че иска да стане президент на клуба, а друг да дава парите.

"Това са поредните му инсинуации", заявява на свой ред Баланджиев. "Аз съм привърженик на Ботев и досега нито съм изкарал един лев от клуба, нито мисля да го правя и занапред. Единственият, който живее на гърба на Ботев, е Димитър Христолов".

Любопитен факт е, че недоволството на феновете на Манчестър Юнайтед през 2005 година доведе до създаване на алтернативен клуб с име Юнайтед ъф Манчестър, който тръгна от дъното. Причината - опасенията, че новият собственик Малкълм Глейзър ще унищожи с жестока американска прагматичност вековните традиции на великия клуб. Това до момента не се случва, но "Червените бунтовници" все още се състезават в седмото ниво на английския футбол.

Тои не умира

Мнениеот Тои не умира » 20 май 2009 13:03

Единственият вариант БОТЕВ да се спаси в момента,според мен е да подкрепим безхарактерният ни отбор в оставащите мачове.Взимаме 2 мача,3 остава най-лесен.end hristoloff is Out!!!!!!!!!! :geek:

Върни се в “Архив”