Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Re: Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Мнениеот ozzy » 19 май 2009 01:00

sedem_!_dva, нещо много бързо забрави как Зетя се опита да извади очите, да удуши и да строши глезените на Роналдиньо, забрави как Томашич и Топчо си падаха на задниците и лазеха по терена с/у същия този зъбатко, Дрогба, Деко и т.н, явно си забравил и как Колина, меко казано, пожали Коловати с/у Белгия /и всъщност ни класира на европейското/, мога да продължа в този ред на мисли още дълго. Бъди честен и признай, че тези хубостници не са дори и на средно европейско ниво и не стават дори и за национала на Тамбукту. Ясно ми е, че не си гледал играта на Сашко, но ще се опитам да ти припомня един мач който трябва да си гледал - загубата ни от вас на Тича миналият сезон /нещастно 0:1 с рикошет/, та във въпросният мач, същият този Сашко беше най-бързият играч на терена, надбяга всичките ви нападатели, дори и в случаите когато се налагаше да покрива грешките на съотборниците си и тръгваше да гони нападателите ви. Май не си и спомняш, че именно той ви беше трансферна цел, но просто не можете, или не искате да си го позволите /за сметка на това имате страхотните Рабех, Бензукан и Бистрон/. Истината за това, че Сашко беше извикан само веднъж в контрола и беше единственият играч който така и не влезе /всъщност и на Домо му се случи същото в следващата контрола/ е тривиална и до болка позната - просто той няма мениджър!
MORSKI, братче ама и ти как се изцепи за Стенли! Първо Жорката и Стенли не играят на един и същи пост, а и просто е смешно и безмислено да сравняваме който и да е играч от БГ с титулярния опорен халф и втори капитан на Вила, на всичкото отгоре избран единодушно от съотбориниците си и от феновете на отбора за играч №1 на сезона. Ако ще сравняваме по постове Стенли играе на поста на Милен Петков/Борносузов, а Жоро на поста на Гарет Бари. Да можем да обвиняваме Стенли за много неща, но те останаха в миналото, да на няколко пъти се държа като мъжка *****, но и това е история. Бъди реалист, при отсъствието на Марто и Барбука, той успя да влезе в ролята на капитан и донякъде да стегне тая разпасана команда, събрана от кол и въже, че и половината от тях накичени с магнитни наколенки на д-р Ливайн и Космодиск, защото са набори на Лили Иванова и Мойсей.
За всички е ясно, че един Левскар иска нац. отбор от левскари, ЦСКА-р иска такъв от ЦСКА-ри, ние искаме моряци. Факта е, че Синоптика е селекционер и вика тези които Наско му каже, а пък Наско как си ги избира, може да питате Лъчо Танев. Честно казано, отдавна спря да ми пука особено, кой е извикан в национала, така и така ми е ясно, че няма да се класираме и за Спартакиадата на братските социалистически страни. А и как да се класираме, то не бяха БАТЭ, Жилина, Тулуза, МТК, Олимпия, Омония и т.н. и т.н., черно тото, точни резултати, обръщачки, спасявания на приятелски отбори, сателити, бойкоти на треньори, треньорски контузии, гледане на видео на пълен работен ден и още и още. От много отдавна, когато става въпрос за национални отбори, гледам и поддържам националите по волейбол!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 май 2009 10:36

Точно на средно ниво бяха и Томашич, Топчо и всички от отбора на Левски, които изреди при достигането на 1/4 финала, иначе щяха да се задоволят с едно участие в групите на УЕФА или прескачането им и отпадане веднага след това, както се получи с Литекс...направиха нещо, което е мираж за всички БГ отбори, а да се говори за късмет и т.н е просто смешно, защото това не са 4 мача или 6, а 14 ! Паднаха в ШЛ с/у отборите, като Барса, Челси и Вердер, които са неизменни участници там, бяха и с най-висок коефициент в урните при жребия, а пък Барса и Челси всяка година оттогава са м/у първите 4 отбора в Европа, Вердер и те всяка година или прескачат групите на ШЛ или достигат до финалните етапи в УЕФА, тези отбори са каймака на футбола в Европа, а и не само тук. В последните години, нито един български отбор не е срещал отбор от такъв тип и изобщо нямаме представа как би изглеждал същия Сашо Александров или Черно море на Камп Ноу с/у Роналдиньо, Меси, Шави, Иниеста, Ето'о и компания, на Стамфорд Бридж с/у Дрогба, Лампард, Джо Коул, Балак и т.н или с/у Диего, Фрингс и т.н, когато става въпрос за пари, тъй като всяка точка в турнира е доста пари.
Мъри ги е извикал, защото е запознат много добре с качествата им, а както и видяхме беше правилен ход, сега че Коловати не е за национал аз не мога да бъда категоричен след като България извлече почти максимума от двата мача, но имаше грешки-да, което не е сигурно, че нямаше да стане, ако е извикан и Сашко и който и да е защитник от вашия отбор... Да помня, че имаше такива информации, че Левски го иска в отбора преди 4-5 години, но защо не се е стигнало до трансфер не мога да ти кажа, тогава не бяхте изобщо този отбор и ако го искаха лесно можеха да го привлекът, както стана с Вагнер.
Не е вярно, че искам левскари в националния отбор, ако има цесекари пак по същия начин ще подкрепям отбора, просто смятам, че вашите футболисти не са доказали с нищо, че са нещо повече от Топчо, Томашич, Котев, Иван Иванов или Янков, Мечо, Рангелов, Велизар или футболистите, които бяха викнати за предишните мачове, че да ги викат тях... Ти се подигравай на Мъри и го наричай синоптик, "бащата на правилния футбол" ама нищо чудно и да ни класира за СП и тогава да се радваш... Аз както досега ще си отида на Националния стадион и ще подкрепям отбора, както ще направят още 43000 и съм 100 % сигурен, че ще победим ЕЙРЕ и всички домакински мачове до края на цикъла и гостуването на Кипър, независимо какви футболисти има в отбора, не ме интересува от кой отбор са...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 19 май 2009 12:51

Седем -два имаш ли излишни пари моето момче?????? Защото ако имаш слагай колкото искаш аз съм насреща че няма да се класираме на СВЕТОВНОТО по футбол... Слагай Шопче ако трябва вземи на заем това ще е удара на живота ти ако си мислиш че се класираме на Световното. Аз гарантирам че ще ти платя залога .Ако искаш можем да вържем парите при някой Нотариус ?????? Много си наивен приятелю. И на мен ми е кофти че няма Моряци в Национала ама пък от друга страна съм напълно съгласен с доводите на Морския и Оззи. Затова чакам те на пистата да те видя колко си отворен. Само Черно море

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 19 май 2009 20:04

И какво стана сега, пак изприказвахме куп приказки, а през това време се появи информацията, че ще бъдат извикани 16-17 играчи от чужбина! Добре, всичко мога да разбера и приема, но кои по дяволите ще са тези 16 играча? Личното ми мнение е, че освен играещите в Англия, останалите с нищо не са по-добри от тези в БГ. Специално момчетата в Германия са талантливи, но нито Чавдар, нито Домо играят редовно, т.е. нямат игрова подготовка /съвсем друг е въпроса, че не ми се вярва да повика Домо/. Иванков е единствения от Турция и в момента е безспорен при условие, че Гошо не е пазил вече месец, да не би да извика и Бабангида? Играещите в Израел и Русия и космодиск няма да им помогне, единствено Благой и Макриев стават за резерви, а за великия самурай направо не ми се говори. Както и да ги броя обаче, не мога да ги докарам до 16-17, освен ако в това число не влизат Сираков, Кушев и Пеев, барабар с бъдещия шампион на Малта /не му запомних името на човека просто/. Опита е хубаво нещо, но трябват и умения! Един прост въпрос, Манолев е наказан /отново заради простотиите на Коловати/, кой по дяволите ще играе на бековете? Зетя е ясен /господ да ни пази/, а другия бек? Занев и Венков не са викани много отдавна, Данчо тъча го знаем колко не може, Кишишев е набор на Лили Иванова и е огромна неизвестна, а други бекове просто не са викани дори за контрола с Куртово Конаре! Чета из сайтовете за проблеми м/у Топчо и треньора му в Израел, същото и за Томашич, Вальо Илиев не игра последния мач заради контузия - всичко това навява мисълта за липса на игрова подготовка и при тях /макар че Вальо беше титуляр преди контузията, но не се знае колко ще отсъства/. Ако искаме да имаме шанс за класиране, трябва да вземем мача, но се страхувам, че голяма част от повиканите ще са с много спорна форма и това ще представлява голям риск. Оффф, айде стига съм писал, че ми се скапа настроението.
П.П. sedem_!_dva, споменах мачовете на Левски в ШЛ не заради друго, а защото зададе въпроса как щял Сашко да се справи с Кийн - просто дадох сравнение как защитата на сините се справяше с други именити нападатели ;) . Честно да ти кажа едва ли ще се справи по зле.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 май 2009 10:24

Седем и два,искам да направя едно уточнение,ако позволиш.Лусио Вагнер,Темиле и Емануел Баба,бяха при нас,да се обиграват,под наем от Левски.После Вагнер и Темиле,си ги взехте обратно,защото те наистина ставаха.Както си върнахте по същата схема и Ричи Еромоигбе.Него малкия Вуцов,го наложи,дефанзивен халф,както и Букарев,но Асен вече платихте за него.Иначе си прав,Левски може да привлече който си реши от България,а за малкия Сашко се радвам че не го взехте.Това момче ще постигне много,бъди сигурен и един ден ще има опашка от мераклии за подписа му.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 май 2009 23:08

Оставете софийско и не им обръщайте внимание.Видяхме ги големите национали Данчо Тъча,Иванчо Иванов,който впрочем Миро Манолов просто развинти отвсякъде колко струват.Муши с головете в уредените мачове?Топка пипна ли изобщо от намесите на малък Сашо?Както и да е.Важното е едно-Националния да побеждава,пък нека да няма играчи на Черно Море в него.Важно е само да бием,а ние в момента бием,така,че проблеми няма.Искам само да сме в ЮАР,друго не ща,пък Мъри ако ще да извика 11 от Левски или ЦСКА,само да побеждава :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”