Попфолк(Чалга)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Попфолк(Чалга)

Мнениеот Lyubooo » 13 юни 2011 23:25

яка темичка!
като трият темите с яки каки, то тука поне легално ще можем да се нагледаме на кифли с микрофон в устата! якоооо!

иначе много интрересно наистина, как повечето фенове тука са почитатели на рока, а техните идоли по тревното игрище са почитатели на чалгата!!! звучи като невъзможен брак, но уви!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2011 23:26

По писанията си личи че авторът на темата е в нетрезво състояние :!:
[offtopic]В което няма нищо лошо :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от delqnski47 на 13 юни 2011 23:27, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 13 юни 2011 23:26

Е тука съм способен да се скарам с някого много лошо :)
Както мога да слушам Металика,така в следващия момент мога да си пусна Азис.
Не харесвам всяка чалгия.
Това е музика която е направена за разтоварване.Когато искам да се отърся от напрежението си пускам чалгата и нито ме интересува за какво се пее нито каквото и да било.Пускам и отпускам.
И не ми излизайте с номера за простоватите текстове за да не изброявам текстове на метъл песни,които са доста по-брутални от които и да било други такива.
А и пикаенето върху главите на феновете не го възприемам като висша форма на любов към тях.
Предпочитам големи цици и дълги крака. 8-)

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 13 юни 2011 23:28

Синьо сърце написа:Искам клип на Джордан!Искам го,искам!Няма ли кой да го предложи???
cska 1948,мерси за поздрава-много яка песен!

За нищо, трябва взаимно да се радваме :)
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 13 юни 2011 23:29

Поетът е казал:

ЧАЛГА Е! (едно езиково и музикално понятие)

На турски език „чал!“ е заповедната форма на „свири!“. На цигански производната дума „шалджъ“ вече е ъпгрейдната до „певец“ или „касетофон“. На български означава определен вид музика, която слушат 93 процента от населението (НСИ, април 1999). Стотици изследователи и противници на чалгата (вкл. Каналето) твърдят, че след като чалгата е толкова разпространена, ние не трябва да я отричаме. Трябва да сесъобразяваме с общия вкус, маниер и да търсим и да открием нещо важно, символично и народопсихологично. Или поне да я търпим. Но няма да стане така! Проклети да сте! И триклети да сте, и петклети да сте, и седем-осем и да сте паднали! Да го духат всички, които мислят по този начин и да ходят на Централна гара със Софи Маринова да правят свирки на случайно преминаващи турски конвои за Косово! Да се сплуят дано всички като един Кондьо и да оглупеят като Елвира Георгиева! Защото колкото повече:
А/ едно НЕЩО е разпространено след много хора
Б/ които ти говорят, че ТО е нещо нормално и
В/ трябва да се съобразяваш с него,
толкова повече ТОВА НЕЩО има шанса ДА Е СБЪРКАНО ОЩЕ В САМИЯ МУ ЗАМИСЪЛ!
Когато някой каже на вас, седемте жалки процента, че трябва да се съобразявате с 93% от населението на една страна, това е поличба. Трябва бързо да си съберете багажа и да избягате от тази страна! Защото, колкото и да е дребен проблема, по който 93% от населението мислят еднакво, малко след тази поличба някак си естествено идват на власт едни хора с мазни перчеми, неестествени мустаци, които обичат да крещят на език, на който нормалните хора разговарят само с конете
си.

Благодаря ти Господи, че съм в 7-те, а към момента сигурно 5-те %. 8-)

п.п. и още нещо! Замислете се защо децата в училище по последни данни са най-зле по Български език и Матеамтика?!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 юни 2011 23:30

Деляне-не бе досега учих ис е побърках-сещ се! :mrgreen: :mrgreen:

А иначе колега -прав си -това е музика за настроение-сядаш си -пийваш си,танцуваш!!
Текста-кво не му харесвате-коли,жени,пари-кво ти треа повече!! ;) ;) ЗАбава ли е-забавна е!!!

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 13 юни 2011 23:33

Ако нямаше чалга нацията ни щеше да просперира. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юни 2011 23:34

Ей,щеше да е много яко в тоз клип с Ванко Николета както си дига ръцете-и под мишниците мощно окосмяване!Черни,рунтави восми!Със стафиди-уу,де бреееееееееееееееееее!!! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 юни 2011 23:35

Invader написа:Поетът е казал:

ЧАЛГА Е! (едно езиково и музикално понятие)

На турски език „чал!“ е заповедната форма на „свири!“. На цигански производната дума „шалджъ“ вече е ъпгрейдната до „певец“ или „касетофон“. На български означава определен вид музика, която слушат 93 процента от населението (НСИ, април 1999). Стотици изследователи и противници на чалгата (вкл. Каналето) твърдят, че след като чалгата е толкова разпространена, ние не трябва да я отричаме. Трябва да сесъобразяваме с общия вкус, маниер и да търсим и да открием нещо важно, символично и народопсихологично. Или поне да я търпим. Но няма да стане така! Проклети да сте! И триклети да сте, и петклети да сте, и седем-осем и да сте паднали! Да го духат всички, които мислят по този начин и да ходят на Централна гара със Софи Маринова да правят свирки на случайно преминаващи турски конвои за Косово! Да се сплуят дано всички като един Кондьо и да оглупеят като Елвира Георгиева! Защото колкото повече:
А/ едно НЕЩО е разпространено след много хора
Б/ които ти говорят, че ТО е нещо нормално и
В/ трябва да се съобразяваш с него,
толкова повече ТОВА НЕЩО има шанса ДА Е СБЪРКАНО ОЩЕ В САМИЯ МУ ЗАМИСЪЛ!
Когато някой каже на вас, седемте жалки процента, че трябва да се съобразявате с 93% от населението на една страна, това е поличба. Трябва бързо да си съберете багажа и да избягате от тази страна! Защото, колкото и да е дребен проблема, по който 93% от населението мислят еднакво, малко след тази поличба някак си естествено идват на власт едни хора с мазни перчеми, неестествени мустаци, които обичат да крещят на език, на който нормалните хора разговарят само с конете
си.

Благодаря ти Господи, че съм в 7-те, а към момента сигурно 5-те %. 8-)

п.п. и още нещо! Замислете се защо децата в училище по последни данни са най-зле по Български език и Матеамтика?!

И кво искаш да ми кажеш с това???Че съм много тъп ли кво???Като не ти харесва-трай си -ама що треа да се правиш на голям моралист!!
КАтопочнете-ма тя чалгата виновна за всичко-и за земетресението в Япония и за глобално затопляне и за това че немаш 5 лв в джоба-аре стига!!
Това че ми харесва-кво тъп ли ме прави??Сори приятел-ама не се мисля за такъв - това че слушам тая музика не ми пречи да имам диплома 5,92,да уча в един сравнително престижен университет и да се имам за поне средно интелигентен!!Така че, аре по-леко!! ;) И си избивай комплексите някъде другаде!
Последна промяна от cska_90 на 13 юни 2011 23:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2011 23:37

cska_90 написа:Деляне-не бе досега учих ис е побърках-сещ се! :mrgreen: :mrgreen:

А иначе колега -прав си -това е музика за настроение-сядаш си -пийваш си,танцуваш!!
Текста-кво не му харесвате-коли,жени,пари-кво ти треа повече!! ;) ;) ЗАбава ли е-забавна е!!!

От преучване често могат да се срещнат симптоми на временни отклонения и при мен се е случвало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”