THE G.A.M.E написа:П.п.
Айде да идва 1-ви, че се не трае без футбол ...
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:П.п.
Айде да идва 1-ви, че се не трае без футбол ...
megan fox написа:Middlesbrough написа:аз гласувах за Чили![]()
Анатема за теб! Предаваш ли ни, а? Ами ако Чили направят нещо запомнящо се нали се сещаш колко ще скочи цената на любимият ти Санчес?
Madridist написа:А на мен ми е най-интересно кой е гласувал за Коста Рика . Да нямаме костариканци във форума
megan fox написа:Middlesbrough написа:аз гласувах за Чили![]()
Анатема за теб! Предаваш ли ни, а? Ами ако Чили направят нещо запомнящо се нали се сещаш колко ще скочи цената на любимият ти Санчес?
Middlesbrough написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:аз гласувах за Чили![]()
ми кефят ме как играят бе ко да напрая:Д иначе искам и Меси да дигне купата де : )
Финал : Аржентина - Чили 4-3
4 гола на Меси :Д , 3 гола на Видал като 3 пъти Санчес испуска 3 дуспи които Видал довкарва и цената на Санчес пада на 1 млн евро и Барса го зимат :Д
Middlesbrough написа:ми кефят ме как играят бе ко да напрая:Д иначе искам и Меси да дигне купата де : )
4 гола на Меси :Д , 3 гола на Видал като 3 пъти Санчес испуска 3 дуспи които Видал довкарва и цената на Санчес пада на 1 млн евро и Барса го зимат :Д
TodorT написа:Middlesbrough написа:ми кефят ме как играят бе ко да напрая:Д иначе искам и Меси да дигне купата де : )
Ако това стане с други форумници ще направим инициативен комитет и те издигам за президент!
tatusindo написа: Мен за вице![]()
![]()
TodorT написа:Middlesbrough написа:ми кефят ме как играят бе ко да напрая:Д иначе искам и Меси да дигне купата де : )
Ако това стане с други форумници ще направим инициативен комитет и те издигам за президент!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост