Въпрос за българския учител ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпрос за българския учител ?
Смятате ли,че българския съвременен учител е :1.Ограничен 2.Нежелаещ да се развива професионално. 3.Злобен към учениците 4.Като цяло без съвременна визия за учебния процес. 5.Повечето учители в България са на добро ниво,но не получават необходимото внимание и подкрепа от държавата
- Black&White1926
- Контакти:
- t0bl3ro_bg
Re: Въпрос за българския учител ?
Тук няма злобни и лоши учители.. всичко зависи от теб, както се отнасяш ти с тях, така и те с теб, от там на татък те си решават какво ще ти пишат и правят с теб
Защо по-дяволите няма нито един положителен избор за отговор
Има страшно много свестни и кадърни учители,които наистина си изпълняват перфектно работа.

dunavfc написа:Защо по-дяволите няма нито един положителен избор за отговорИма страшно много свестни и кадърни учители,които наистина си изпълняват перфектно работа.
Знам,че има ,но повечето за съжаление се вписват в по-горните критерии!
- liverpool96
- Контакти:
dunavfc написа:Защо по-дяволите няма нито един положителен избор за отговорИма страшно много свестни и кадърни учители,които наистина си изпълняват перфектно работа.
Има ги, но на фона на противоположните не ги забелязваме и не се отличават толкова много.
- Снайперист_10
Има и много свестни даскали! Кухи лейки има, но не всички са такива.
Eдинствения стадион кръстен на комунистически доносник се намира в село Подуене.
Автора на темата май си има проблеми в у-ще!? 

-
- Контакти:
Проблемът на първо място е в семействата, 90% от децата, които постъпват в първи клас нямат елементарни навици и възпитание.На хората в образователната система им се налага да са възпитатели, бавачки, пъдари и какво ли още не. И така до дванадесети клас. Естествено в училищата има и пълни злобари и комплексари, но повечето учители са семейни жени, които горе-долу имат представа как да се справят с учениците.
Колкото до развтието на технологиите при българските учители, тенденцията при тях е като при другите професии - младите са отворени към по-новите неща, докато по-възрастните са по-консервативни. Винаги е било така и така ще бъде.
Колкото до развтието на технологиите при българските учители, тенденцията при тях е като при другите професии - младите са отворени към по-новите неща, докато по-възрастните са по-консервативни. Винаги е било така и така ще бъде.
Последна промяна от the_parasite на 13 юни 2011 22:15, променено общо 1 път.
Аз като завършил за преподавател преди една година бих попитал, а защо не си сложил нещо положително да се види какво ще кажат хората, защото от тези отрицателни предложения може да се потвърди само твоето мнение, което според мен не е правилното. Има хора, които вече не са за там и има завършващи млади преподаватели, на които не се дава път за изява, а старите даскали които са останали в училищата и не си пускат местенцата е нормално да са с остарели разбирания и методи на преподаване, мога само да кажа че когато аз преподавах, в моите часове имаше желание за работа от учениците и никога не съм имал проблем с дисциплината, но пък имах колега който преподаваше на едни малоумници и тъпи говеда, които постоянно му проваляха часовете, така че замисли се дали пък учениците не правят от учителите скучни и злобни хора?!!!