Кой е шампион на... Белгия ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Кой е шампион на... Белгия ???

Мнениеот Ticha » 20 май 2009 01:35

mormona написа:Тревоманите от Нидерландия - Холандия :lol: :) :lol: бяха на тоя принцип с плеиофи 2 години, ама се отказаха.Сега Твенте си е втори и това е, те ще се борят за Champions LEague а Аjax отива в Лига Европа, незнам ПСВ дали се класира за Европа даже. :mrgreen: :roll: МАй да. Освен това вижте Гърците! Сега имат плеиофи - демек една група от 4 отбора, незнам по колко мача играят обаче в тая група са: :arrow:
2 - ПАОК
3-Панатинайкос
4 - ЛАриса
5- АЕК Атина

и се гледат точките, и които завърши първи, сеедно е заел втора позиция в първенството и почва от квалификациите за шампионската лига... дано това е ПАОК или ЛАриса ама се съмнявам те изостават много вече :cry: . ПАОК е втори де, та има шанс....
8-)

В Холандия пак си имат плейофи за Лига Европа и за оцеляване в групата. Само за ШЛ отпаднаха.
А в Гърция отборите от 2-ро до 5-то място в редовния сезон играят допълнителен плейоф по системата всеки срещу всеки за определянето на още един участник в Шампионската лига, както и на два от трите представителя на страната в Лига Европа.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 май 2009 01:38

peho написа:
mormona написа:Благодаря ;) ;) .ПОнеже шампиона им влиза директно в групите на Лигата догодина, исках да знам кой е той.Дано е Стандарт... готини са.Заслужават си , последните години и те като АЗ играят не лошо.

Сигурен ли си?Защото аз си мислех, че шампионът им е евентуален противник на нашия шампион в кръга преди групите.

Победителя в Белгия, шотландия и турция и Украйна и Холандия влиза директно, шампиона на Гърция играе квалификации.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2009 08:24

Андерлехт знаете какво направиха миналия сезон в ЕКТ като паднаха от Бате Борисов.Стандарт обаче ги гледах срещу Ливърпул в ШЛ и мога да ви кажа,че бяха поне една класа над англичаните,но нямаха шанс.От тогава Лиеж са ми много симпатични и дано те станат шампиони!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”