Срещи с известни футболни личности ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: С известни футболни личности

Мнениеот bultras4e » 13 юни 2011 19:48

Покажете снимка де... :mrgreen: То и аз имам с Меси,Шави,Иниеста и Роналдо как запиваме и пеем Сашо Роман :lol:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 юни 2011 19:57

Познавам лично и много уважавам Никола Радлев, който вкара историческия изравнителен гол за ЦСКА в полуфиналния мач за КЕШ срещу "Интер" през 1967 г. в София. С него известно време бяхме и търговски партньори. Лично познавам и Андрей Аспарухов - сина на Гунди, безкрайно скромен и добър човек. За съжаление остана в сянката на великия си баща, като мое лично мнение е, че някои хора умишлено му попречиха да се развие като футболист в "Левски". С Борето Средков от ЦСКА бяхме съученици в гимназията, но не бяхме близки. Нямам снимки, това беше преди доста години.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 13 юни 2011 20:47

Пич, ти да не си лилипут. На 2рата снимка си му баш до оная работа.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 юни 2011 20:54

admirall написа:Пич, ти да не си лилипут. На 2рата снимка си му баш до оная работа.

Това е Матей Казийски ( 202 см е висок) ....

По темата: най-извествените футболисти, които съм виждал са от нац. отбор на Италия, бяха отседнали в Хилтън и ги чаках 2 часа да се покажат : :lol: Иначе от бг отборите - ЦСКА, Локо СФ, Славия, Черно море съм ги виждал от 1 метър разстояние. Ходих 1 път да гледам Ботев, като играха контрола с Родопа в Пловдив.
Забравих да добавя Локо пд . Преди няколко седмици бяха в хотела, в които бях отседнал в Несебър. Там бяха отседнали преди мача им с Черноморец Бургас. Забелязах, че всички са пичове и се бъзикат яко помежду се, което е добре за настроението в отбора.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 13 юни 2011 21:04

понеже се засякохме в априлци с насо ,емо и перуци си взехме автограphи с жена ми.лично се познавам с phерарио спасов,меняваме си хеви.клавиша ми се скапа.ph
Последна промяна от ozzmozisa на 13 юни 2011 21:07, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 юни 2011 21:07

Срещу Илиян Илиев съм играл беше капитан на Черно море старшата,невероятен футболист двама човека не беше проблем да налъже набързо.За наш късмет успяхме да ги победим с 2 на 1 .После във Варна паднахме с 5 на 1 но там съдията не ни даде да минем центъра.

Върни се в “Футбол - България”