Меси: Никога няма да си тръгна от Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Меси: Никога няма да си тръгна от Барса

Мнениеот kingofpop » 02 юни 2011 20:32

megan fox написа:
kingofpop написа:Световното през 2014 ще е страхотно......Може би това е шанса на Меси, все пак е в Южна Америка....обаче не знам Аржентина или Испания да подкрепям :) :)

Ти фред ли си?! Няма какво да се чудиш... ясно е кого ще подкрепяме всички --> БЪЛГАРИЯ!!!

Барса си е Барса и е ясно, че ще стискаме палци на отборите на звездите ни, но в крайна сметка родината си е родина и тя е над всичко!

А ако на световното Аржентина и Испания се изправят един срещу друг... ако Карлес и Шави играят все още за Ла Фурия, то ще викам за Испания, в противен случай ще съм за Аржентина най-вече заради Меси! Той трябва да стане световен шампион, за да млъкнат окончателно всичките му критици!

Ти наистина ли мислиш, че ще се класираме за това Световно :? :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 юни 2011 20:48

Нищо не ми пречи да се надявам, нали?! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 02 юни 2011 22:00

megan fox написа:Нищо не ми пречи да се надявам, нали?! ;)

Да, ама надеждата нема да спаси отбора ... особено отчаян съм след последния мач срещу не кой да е , ами острова КОРСИКА ...
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 03 юни 2011 12:33

Molotov написа:

Да, ама надеждата нема да спаси отбора ... особено отчаян съм след последния мач срещу не кой да е , ами острова КОРСИКА ...

Не забравяйте че Португалия примерно с все Кристияно направи 0:0 с Кабо Верде,а португалците са бая по-напред от нас ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 12:51

JohnnieWalker написа:
Molotov написа:

Не забравяйте че Португалия примерно с все Кристияно направи 0:0 с Кабо Верде,а португалците са бая по-напред от нас ;)

Тези контроли нищо не означават..., не ги взимайте присърце
А и като нищо ще се окаже, че и този Х е уговорен! Той Боби вече се чуди какви глупости да измисли, за да кяри кинти... Е спомнете си мача с Естония 2:2
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 07 юни 2011 13:58

Националният отбор България докато не се научат да играят футбол никога няма да ги подкрепя.. Само спят по терена и търкалят топката от 10 години насам. Жалка картинка и бледа сянка на отбора от '94-та. Щом и Маркиньос е вече българче направо смях в залата. Толкова слаб отбор сме нямали никога. Пък и дет се вика как човек да ги подкрепя след като последните първенства нашите "футболисти" гледат мачовете по телевизора ха ха ха и така ще е занапред. Бербатов направи най-умния си ход като се отказа да рита за нас. Поздравявам го с това решение, да се поти сред некъдърници си е истинско кощунство и му спада формата.

А за Меси се надявам да продължи кариерата си в Барса, въпреки че ми е интересно как ще играе в друг Европейски гранд и дали отново ще бъде ключова фигура??!!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 юни 2011 19:11

Каквото и да кажеш за ФЕНОМЕНА ще е изключително малко! Краля на играта. Къде ще ми сравнявате Пеле и Марадона с него. Да, те може и да се печелили световни първенства, но Меси направи РЕВОЛЮЦИЯ в Барселона.

Върни се в “Барселона”