Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 19 май 2009 12:33

Всъщност, благодаря ви за мненията, на Mike за критиката и за защитата. Да ви кажа честно, нямам намерение да се оправдавам, но в момента, а както съм го казвала и преди - не само време не ми достига и възможности, но и умения да се справя с този форум!
Няма да обяснявам, че правя и каквото мога, защото винаги може повече.
Съжалявам, ако съм ви обезкуражила и повече не желаете да се занимавате с форума, и това ще го разбера!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 12:50

stenly написа: повече не желаете да се занимавате с форума, и това ще го разбера!

това няма как да стане ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 13:39

MORSKI ми се оплака по скайп,че някой го е баннал,но не намерих името му в бан списъка нито айпи адреса му....идеи?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2009 13:40

stenly написа:Съжалявам, ако съм ви обезкуражила и повече не желаете да се занимавате с форума, и това ще го разбера!

Ти пък сега то тъкмо стана интересно ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 19 май 2009 15:10

Колеги, оставете темата за това, че сме триели темите, искам да ги видя до къде ще стигнат.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 19 май 2009 19:41

Бижутера написа:MORSKI ми се оплака по скайп,че някой го е баннал,но не намерих името му в бан списъка нито айпи адреса му....идеи?

Litex

Модератор ЛокоПд също е "аут" заради банана по IP range.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 19 май 2009 19:50

stenly написа:Започнаха да се обаждат хора в редакцията, че не могат да пишат във форума. Подозирам, че причината идва от тук:

PFC Litex 77.76.167.8 19 Май 2009 00:37 Бан: IP причина ""
» 79.100.*.*

Наложителен ли е този БАН, защото bultrasa, който е от Пловдив, се обажда изключително разтревожен и помоли да може да влиза. Човекът се обади по телефона, иначе нямаше да му обърна много вимание, признавам :)

Махнете този бан. Такава маска е пълно безумие, хиляди хора са извън форума заради това... Варна и Пловдив горят най-много.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 19 май 2009 19:52

Махнах го на своя глава, нека колегата Литекс прецизира бан-а. Това е ужасен бан. Ако е срещу конкретен човек, нека се прецизира маската все пак...

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 май 2009 22:13

stenly написа:Съжалявам, ако съм ви обезкуражила и повече не желаете да се занимавате с форума, и това ще го разбера!

Стенли, тук не става въпрос за кураж и нежелание. На всеки е ясно, че когато му писне, винаги може да каже, че се отказва и това е. По важното е, дали има някаква възможност за развитие на този форум. Дали все някога, някой от големите шефове ще се смили да слезе при нас и да каже, че се справяме или не. Ние не искаме почести и благодарности, а посока за правилно водене на форума. В момента имам чувството, че всеки кара на автопилот, т.е. всеки прави каквото си иска. Да, вярно е че има правила и трябва да следим за тяхното спазване, но има ситуации в които не винаги може да се вземе правилно решение. Има неща, които крещят за подобряване (прокси), има и неща които трябва да се подобряват (емотинки), а има и неща които могат да се внедрят (новости). С две думи , форума трябва да се развива и подобрява.
Разбирам те за времето и възможностите, но кажи към кой друг можем да се обърнем, като всички "големи" са като фантоми.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 май 2009 01:34

Благпдаря на Бижутера и на мода на Ботев...Иначе си помислих,че нарочно сте ме баннали :lol:

Върни се в “Модератори”