Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_lagoon

Re: Благодарим ти Гарра!

Мнениеот blue_lagoon » 13 юни 2011 17:18

Rivaldo10 написа:Браво за всичко казано,с изключение на коментара за Делев. В началото бях малко скиптичен към Гаррата, най-вече заради спомена от Джаейоба, но Гаррата напълно ме опроверга и му благодаря за всички хубави моменти, които изживях с Левски благодарение на него през този сезон!

Никъде не пише Делев. Но не чух нито веднъж Гарата да каже нещо лошо за който и дае български отбор. Просто въпрос на Манталитет. За разлика от него разни Бодуровци,Йеленковичовци.Янчевци и Делевци се полипяха да плюят по Левски и да се държат,като завоеватели на света. Така че ,който иска да пусне благодарствена тема за Делев преда да го продадат в Анадола и да го вдига в небесата.

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 13 юни 2011 17:19

Това , че някой изразява пристрастията си признак на " малодушие " ли е ? Защо с това изречение , буквално си " насрал " хубавата тема , защото рядко се срещат такъв род футболисти на които феновете на даден отбор да се радват и прекланят ?
When you walk..

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 13 юни 2011 17:19

Преди време в разговор с мой приятел , който е един от най-добрите централни защитници у нас , ми сподели , че според него най-качествения футболист у нас е Дока от Литекс. На искреното ми учудване , къде тогава е Гарра , той тогава се усмихна и каза , Гарра не е А-група футболист - ТОЙ Е РОБОТ. Много класа има в това момче.
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ И УСПЕХ ГАРРА.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 юни 2011 17:21

Благодарим ти Гара! Най-добрият чуждестранен играч подвизавал се по родните терени :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 13 юни 2011 17:22

dra6ky9 написа:Това , че някой изразява пристрастията си признак на " малодушие " ли е ? Защо с това изречение , буквално си " насрал " хубавата тема , защото рядко се срещат такъв род футболисти на които феновете на даден отбор да се радват и прекланят ?

А това да коментираш какви били джуките на Гарата,как бил гола вода и го продавали в умрял отбор,как Батков го продавал за 400000000 милиона ,и прекарвал Локо,какво е? Тези ли фенове трябва аз да ги мисля? Или пък теб,че не четеш постовете за Гарата из форума? Не мерси. Не ми дреме какво мислиш ти . Дреме ми за Левски!

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 13 юни 2011 17:22

blue avalanche написа:Жалко,че на последния му мач с Левски,не го изпратихме подобаващо!Така или иначе,благодаря му за всички моменти със синята фанелка,когато ни е радвал!

Не говори като не си бил на мача. Имаше транспаранти даже на неговия език, а всички които бяха на съответния мач скандираха името му, както впрочем това на Сашо.
Иначе на негърчето му пожалам да му се сбъден мечтата да играе в Англия. ;)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 юни 2011 17:23

Благодаря ти Гарра,и успех със следващия ти отбор.Най-важното да си жив и здрав.Дано някой ден пак те видим със синия екип.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юни 2011 17:25

Гарата не е само машина за голове, голмайстори има и ще има той е от тоя тип футболисти който произвежда шоу и докарва публика на стадиона заради такива се ходи, няма значение от кой отбор са , проблема е че нашите млади футболисти не го разбират това и не знаят що никой не иска да ги гледа.Благодаря ти Гара.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 13 юни 2011 17:28

blue_lagoon написа:Ти успя да биеш по коефициент,въпреки ниските котировки на Бг първенството,дори звези от Юнайтед...!

Още - Байерн,Лион,Реал Мадрид,Барселона,Ливърпул... :shock:

Че е добър добър е ама да го сравняваш с "някой" звезди на Манчестър Юнайтед (визираш Бербатов) е мнооого ама много смешен и освен да покажеш любовтка си , към Дембеле си показваш и рогата и омразата , към най-успелия българин в момента сравнявайки го с някакъв си малиец :shock:
Друг е въпроса , че като чисто футболни качества и успехи Дембеле е на дъното на марианската падина а Бербатов( и всички други играчи на Юнайтед) е в подножието на Еверест грубо сметнато има няма 20 000 метра разлика ... дано направи добра кариера и във Фрайбург и изкачи още някой метър ... ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 17:29

Гара игра с повече "сърце" в мачовете,отколкото някои,така наречени,"левскари"!

Върни се в “Архив”