Santiago Munezz написа:Ако дадът добри пари за него,добре.Но ако искат да го вземат тънко...
Сърбите знаеш продават скъпо, и не пестят от пари за селекция
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Ако дадът добри пари за него,добре.Но ако искат да го вземат тънко...
milen.hristov написа: Тимът от Белград си правил сметки да вземе Тасевски тънко.
Santiago Munezz написа:milen.hristov написа: Тимът от Белград си правил сметки да вземе Тасевски тънко.
PFC Litex написа:В сръбския спортал пише 500К в евро
Звездата на Левски Гара Дембеле няма да подпише днес с Фрайбург. Причината е, че цяла Германия почива, тъй като днес е голям религиозен празник.
Очаква се в следващите дни сделката да бъде завършена и „сините” да се разделят с голмайстора си, който е желан силно от немците.
По информация, която не е потвърдена, Левски ще получи сериозни пари от трансфера на Гарата. Дембеле ще се превърне в един от най-скъпо продадените футболисти от А група в чужбина
BLUE CHAMPIONS написа:Аз не съм чувал за "голям религиозен" празник на 13.06.справка: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3133575,00.html
а и колко ще да е този най-скъп трансфер? 5млн ?
BLUE CHAMPIONS написа:Айде и Гонг с някакво разкритие:Звездата на Левски Гара Дембеле няма да подпише днес с Фрайбург. Причината е, че цяла Германия почива, тъй като днес е голям религиозен празник.
Очаква се в следващите дни сделката да бъде завършена и „сините” да се разделят с голмайстора си, който е желан силно от немците.
По информация, която не е потвърдена, Левски ще получи сериозни пари от трансфера на Гарата. Дембеле ще се превърне в един от най-скъпо продадените футболисти от А група в чужбина
Аз не съм чувал за "голям религиозен" празник на 13.06.справка: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3133575,00.html
а и колко ще да е този най-скъп трансфер? 5млн ?
THE G.A.M.E написа:Айде да продават Дарко, за там колкото дават сърбите > 500 000 евро не е лоша цена, при все, че формата му в последната половин година е отчайваща ...
И за Гарата се чува, че цената е 2.5 млн. евро ... чиста работа !
3 млн. евро за двама играча в днешните трудни финансови времена ... дано се получат нещата !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта