Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 12 юни 2011 21:13

Neftochimic1892 написа:
LFC1892 написа:
Neftochimic1892 написа:Направи ми страхотно впечетление в контролата на Испания срещу САЩ , но аз продължавам да твърдя ,че Азар е човекър , който ни трябва ...

Гледа ли Азар в квалификацията Белгия-Турция? Не ме впечатли особено, а Туран за сметка на това изпъкваше. Наистина смятам, че физиката на Азар ще е голям проблем и трудно ще се впише във Висшата Лига.

До колкото знам Туран беше казал ,че Ливърпул са любимият му отбор . Той е страхотен футболист, млад е , и може да играе по-двата фланга ! Би бил много добре попълнение , НО все пак аз си искам Азар :)

А защо не и двамата? :lol:

П.С. Знам, че не е много по темата, но знаете ли дали ще дават Испания-Англия до 21г? Все пак ще играят 4-5 искани от нас футболисти като Мата, Хефрен, Боян, Фил Джоунс, а и новото ни попълнение Хендерсън.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 юни 2011 21:37

LFC1892 написа:
Neftochimic1892 написа:До колкото знам Туран беше казал ,че Ливърпул са любимият му отбор . Той е страхотен футболист, млад е , и може да играе по-двата фланга ! Би бил много добре попълнение , НО все пак аз си искам Азар :)

А защо не и двамата? :lol:

П.С. Знам, че не е много по темата, но знаете ли дали ще дават Испания-Англия до 21г? Все пак ще играят 4-5 искани от нас футболисти като Мата, Хефрен, Боян, Фил Джоунс, а и новото ни попълнение Хендерсън.

да по Нова Спорт :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 юни 2011 03:46

Джуджак в Махачкала :shock:
Едно качествено крило по-малко на пазара...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 юни 2011 13:54

Снощи Мата игра прекрасно. Дано да успеем да го привлечем. ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 юни 2011 14:20

Dalglish Enters Race for £10m Forward Ace

Все по-усилени спекулации за привличането на Алекс Чембърлейн от Саутхемптън.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 юни 2011 14:56

Liverpool Consider £18m Bid for Spanish Superstar

Проявяваме интерес към Санти Казорла от Виляреал. Испанец е и играе позиция на полузащитник. Ръководството е готово да плати 18 млн. паунда за услугите му.

За мен е поредния анонимник, но щом Пепе Рейна го е препоръчал на Кени, а той от своя страна е проявил интерес, значи има някакъв потенциал. Честно казано съм се нагледал на испански наемници по времето на Бенитес, затова предпочитам да взимаме момчета от региона - т.е. до една степен да се британизираме. Едно 7-8 британци ще са достатъчни в състава. Вярно, до една степен се губи красотата на играта, но пък борбата и хъса ще ни държат в играта по всяко време.

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 13 юни 2011 16:56

Санти Касорла е супер играч, няма да съжалявате ако го привлечете ;)
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 13 юни 2011 17:04

Бих предпочел да привлекат Мата вместо Касорла :roll:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 юни 2011 17:12

Фил Джоунс е подписал 5-годишен договор с Юнайтед :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 13 юни 2011 17:18

В Ливърпул очакват да уредят петима нови до края на седмицата

Ливърпул може да се сдобие с цели пет нови попълнения още до края на тази седмица. Имената не са изненадващи на фона на информациите от последните седмици. това са левият бек на Арсенал Гаел Клиши, крилото на Астън Вила Стюарт Даунинг, халфът на Блекпул Чарли Адам и младите Конър Уикъм (нападател, Ипсуич) и Алекс Окслейд-Чембърлейн (крило, Саутхамптън).

Мърсисайдци вече направиха първия си трансферен удар с привличането на Джордан Хендерсън от Съндърланд, но смятат да продължат с трансферите и значително да подсилят тима и преди началото на сезона. Концепцията на ръководството е сделките да бъдат направени колкото се може по-рано, като освен това бъдат привличани играчи, които имат някакъв опит в английския футбол.

Опцията за Клиши се появи наскоро, когато се разбра, че френският национал, който има договор с Арсенал за още един сезон, няма намерение да поднови контракта си с лондончани. Според информациите Рома и Милан също проявяват интерес към Клиши, но на "Анфийлд" се надяват футболния директор на клуба Дамиен Комоли да помогне за трансфера на Клиши. Комоли е имал значителна роля и при преминаването на бранителя от Кан в Арсенал през 2003 година. Клиши е на 25 години и предполагаемата му цена е около 7 милиона паунда.

Стюарт Дауниг, който бе избран за най-добър играч на Астън Вила през изминалия сезон, също е един от любимците на Комоли - още от времето, когато босът бе в Тотнъм. Цената, която клубът е поставил на 26-годишното крило, е около 18 милиона паунда. От Ливърпул обаче се надяват да уредят трансфера за около 15 милиона.

Преминаването на Чарли Адам на "Анфилад" изглежда може би най-сигурно, след като капитанът на Блекпул бе на крачка от Ливърпул още през януари. Тази покупка ще струва на "червените" около 8 милиона.

18-годишният Конър Уикъм е оценяван от Ипсуич на около 10 милиона лири. Нападателят е желан и от Арсенал, Тотнъм и Съндърланд, но самият той предпочита да продължи кариерата си на "Анфийлд". В момента Уикъм е в Дания с младежкия национален отбор на Англия.

Доскоро Арсенал се считаше за сигурния нов отбор на 17-годишния Алекс Чембърлейн. Ливърпул обаче е склонен да предложи около 12 милиона за младата надежда, докато от "Емиратс" засега дават 10 милиона.

Към изброените петима, които се очаква да бъдат договорени до края на седмицата, трябва да се добавят и още две имена, за които се счита, че почти сигурно ще облекат червената фланелка. Това са вратарят на Рома Дони и бранителя на Бирмингам Скот Дан.
Изображение

Върни се в “Ливърпул”