Май, май Япония работи за България :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

manager
Контакти:

Re: Май, май Япония работи за България :)

Мнениеот manager » 13 юни 2011 01:28

аз съм Silvano Prandi :mrgreen: и ви правя на маймуни

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 13 юни 2011 01:29

manager написа:аз съм Silvano Prandi :mrgreen: и ви правя на маймуни

хахаахахах

manager
Контакти:

Мнениеот manager » 13 юни 2011 01:32

абе правих си ташак, не ме слушайте какво пиша, а и Радо Стойчев е голям тренер, ще успее и без милиардите левове :mrgreen: тая година сме изненадата в Световната лига, печелеим я, на финала бием Русия с 3:2 8-)

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 01:34

manager написа:абе правих си ташак, не ме слушайте какво пиша, а и Радо Стойчев е голям тренер, ще успее и без милиардите левове :mrgreen: тая година сме изненадата в Световната лига, печелеим я, на финала бием Русия с 3:2 8-)

Тия от лудницата пак са ти забравили хаповете ;)
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юни 2011 01:59

manager написа:Ако знаех телефона на някоя телевизия да им обясня какъв цирк е, Русия ни даде по 50 млн евро да паднем в двата мача, как да не ги вземеш

Ти си психично болен ! Лекувай се, колкото и да е късно.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юни 2011 07:29

Silvano Prandi написа:
triffi написа:Коооолко глупости има тук, повечето от болни мозъци. Радо ще си води националите минимум 2 години и го заслужава, а успехите (ако ги има) ще са след време.

На базата на кое е заслужил, да води националите ?

8-)

1. На базата, че е БЪЛГАРИН, а не жабар !!!
2. На базата, че стана няколко пъти клубен шампион на Европа с клубния отбор, който води !
3. На базата на това, че е сравнително млад специалист, пред който има огромно бъдеще !

Стига сте плюли по българите и стига сте величали чужденците, които 5 пари не дават за нас !!!
Научете се да имате чувство на национална гордост, чест и достойнство. Усещане за национална принадлежност.
Иначе ще си останете колониални граждани на колониална държава - вечни роби на някого !!!!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 13 юни 2011 09:52

Като прочетох всичките мнения в тази тема, се чудя какво още чакат модераторите за да изхвърлят мекотелото "silvano prandi". Нямам нищо против треньора Силвано Пранди, ама тоя тука във форума, който явно има нещо лично срещу Радо Стойчев (не мога да обясня иначе реакцията му срещу Стойчев) провокира наляво и надясно, лошото е, че има хора, които му отговарят... абе оставете го без да коментирате мненията му, той ще си поблее и ще се откаже, АКО НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!
Честно казано, сигурен съм, че много хора биха се включили в темата, но с такива мнения просто ти идва да се посмееш и да се чудиш колко много тъпаци има в България.

Потребителски аватар
vladimirvichev
Контакти:

Мнениеот vladimirvichev » 13 юни 2011 10:26

11 страници, от които 9 против Стойчев за 1 месец с отбора !!!
Повечето българи са страшно омразни и завистливи хора. След 6 мача, от които 3 победи и 3 загуби /2 от тях в Русия, където не си спомням да сме печелили в последните 20 години/ Радостин Стойчев вече е враг на повечето "фенове" на спорта.
Аз съм на друго мнение - със Стойчев успехите предстоят и още в Германия мисля ще видим победи и в двата дни, а след това и срещу японците. Дори и да не се класираме за Световната лига обаче мисля че скоро ще сме медалисти от някое голямо първенство.

БЪЛГАРИНО - СТИГА ПЛЮ

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 юни 2011 10:31

Стойчев е доказан треньор и тук ще ни изведе до успехи.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Silvano Prandi

Мнениеот Silvano Prandi » 13 юни 2011 10:50

yasen написа:Като прочетох всичките мнения в тази тема, се чудя какво още чакат модераторите за да изхвърлят мекотелото "silvano prandi". Нямам нищо против треньора Силвано Пранди, ама тоя тука във форума, който явно има нещо лично срещу Радо Стойчев (не мога да обясня иначе реакцията му срещу Стойчев) провокира наляво и надясно, лошото е, че има хора, които му отговарят... абе оставете го без да коментирате мненията му, той ще си поблее и ще се откаже, АКО НИКОЙ НЕ МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!!!
Честно казано, сигурен съм, че много хора биха се включили в темата, но с такива мнения просто ти идва да се посмееш и да се чудиш колко много тъпаци има в България.

Нямам нищо лично срещу стойчев ! Просто не мога да дишам некадърници, които позорят България ;)
Стойчев ходи си в Италия и повече не стъпвай в България !

Върни се в “Волейбол”