Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Ненужни/Нужни в Манчестър Юнайтед

Мнениеот Gateca » 13 юни 2011 01:06

smoothc написа:
Gateca написа:Сериозно ли мислиш, че след всичко, което се случи Бербатов ще остане в отбора? Невероятен играч е, но няма никакви индикации, че договорът му ще бъде обновен, а и самият сър Алекс показа какво го очаква ако остане. Сложил си го в категория "безценен". Еми в такъв случай как можеш да оставиш безценният си играч извън групата на отбора си в най-важният мач за годината. Безценен е, но в очите на българите, в очите на сър Алекс съвсем не е така.

Сигурен съм ,че ще остане 99,99 процента в Манчестър Юнайтед! Да "безценен" е ,защото с него отбора придобива друг облик,придава образно казано "фантазия" в играта,внася частица гениалност в играта...Бербатов е специален играч,контролът му над топката е със сигурност един от най-добрите в Англия,ненадминат е в това отношение!
Гледай мачовете на Манчестър Юнайтед с Бербатов и мачовете без Бербатов...Бербатов придава класата на отбора,душата,живеца!

Съгласен съм, но като привърженик на Юнайтед трябва да знаеш, че реши ли сър Алекс да се освободи от услугите на даден играч, независимо кой е го прави. Ако шансът да остане е толкова голям щеше да има някаква индикация, че ще му се поднови договора, но не виждам подобно нещо. Ако Бербатов е съгласен със статута си на резерва, каквито са тенденциите то може и да остане, но шанса да се продаде за добри пари е в точно този момент с оглед възрастта и заплатата му, и ако не се стигне до сделка сър Алекс едва ли ще е много щастлив.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 01:11

bekono написа:Аз предлагам да продадете Берба, за да може да играе и да показва класата си. Друго не ме интересува, но ви трябва вратар със сигурност.

Виж ,Бербатов винаги съм го харесвал ,виждах ,че този играч(в Леверкузен като беше),е необикновен нападател и си виках-колко добре би паснал на стила на Манчестър Юн. и все се надявах и като българин, сър Алекс да го забележи и да го купи!! Винаги съм си мислел,че Бербатов един ден ще бъде играч в Манчестър Юнайтед и тайничко се молех това да стане..и ето ,че през 2008 това стана факт! Бях просто на седмото небе,когато подписа с клуба..толкова го чаках Митко! Обожавам го просто!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 юни 2011 01:14

Бейл е от типа играчи на които им трябва пространство за да играят.Именно когато Тотнъм беше аутсайдер и играеше на контри , Бейл направи най-добрите си мачове. Той не може да играе в сгъстена защита.Да не говорим, че в арсенала си има само един финт. Имаме нужда от технични и изобритателни играчи с фантазия,а Бейл е първичен, в което няма лошо, но нямаме нужда от такива. Бейл има един финт,една скорост и не лошо центриране.Има само 7 гола и едва 1 асистенция.... КРайно малко за едно крило.Поне от гледна точка на асистенциите.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 01:24

Alexx написа:Бейл е от типа играчи на които им трябва пространство за да играят.Именно когато Тотнъм беше аутсайдер и играеше на контри , Бейл направи най-добрите си мачове. Той не може да играе в сгъстена защита.Да не говорим, че в арсенала си има само един финт. Имаме нужда от технични и изобритателни играчи с фантазия,а Бейл е първичен, в което няма лошо, но нямаме нужда от такива. Бейл има един финт,една скорост и не лошо центриране.Има само 7 гола и едва 1 асистенция.... КРайно малко за едно крило.Поне от гледна точка на асистенциите.

Според мен малко подценяваш качествата на Бейл.Да не забравяме ,че стила на Тотнъм и на Манчестър Юн са коренно различни,а и в никакъв случай не мога да се съглася с теб,че Бейл е играч без фантазия!-дори напротив фантазията му е доста "развинтена",нещо от което Манчестър Юн има голяма нужда-както и ти каза -играчи с въображение!...Юнайтед е най-правилният клуб за неговото развитие!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 13 юни 2011 01:44

Манчестър Юнайтед преди всичко трябва да реши проблема с начина си на игра - стара, скоростна шотландска версия, която все още издържа конкуренцията само защото има добри изпълнители. Чак след това идва проблемът със състава, кой да остане и кой да бъде продаден. Неизвесно защо се приема, че Руни е безспорна фигура в състава. Понякога единственото, което прави, е да хукне наляво, ако хване топката, да се завърти назад и да прехвърли силно на дясно, след което хуква към пенала дано да му дойде. Действията му са енергични, има някаква техника, но в болшинството от мачовете е крайно неефективен, а и стимулира една безсмислено прибързана игра на отбора по всички линии. Умее да флиртува с публиката, но самата му телесна структура е такава, че с годините става все по-тромав, което вече се отразява на стрелбата му. Спирам се на него като симптоматичен пример. Вече станаха доста години, в които този отбор маскира хронически недостатъци зад изявите на някои звезди - това е признак, че творческата продуктивност на САФ се свежда само до хитровато решаване на отделни мачове - натрупаха му се години и самият той е за смяна. Отборът му стана шампион, по мое скромно мнение, защото под влияние на провала на Англия в Ю. Африка повечето отбори в Премиър потърсиха по-разнообразни тактически решения, от което играта им стана непостоянна, но ще берат добри плодове по-късно. А Манчестър ще плати данък, че се възползва от този процес и не направи нищо за обновлението на стила си на игра. Може би Бербатов бе закупен с такава надежда, но корените на "старошотландското надпрепускване" се оказаха твърде дълбоки за деликатната психика на нашия нападател.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2011 02:25

Горе-долу добре, само смени статуса на Уелбек и Македа. Ако някой от двамата има бъдеще в този отбор, това е Уелбек. Македа за 19 мача в Сампдория вкара 1 гол и изпадна, не виждам как може да се наложи в Ман.Ю. Един решаващ гол и стана ебати звезделина, а не е нищо особено като качества.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 13 юни 2011 03:37

Веднага ви казвам кой е най-ненужния в Ман Юн това е Бербатов той е на сергията и са му лепнали цена 15 милиона и тази година напуска обекта
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 13 юни 2011 08:08

rhaegar написа:Горе-долу добре, само смени статуса на Уелбек и Македа. Ако някой от двамата има бъдеще в този отбор, това е Уелбек. Македа за 19 мача в Сампдория вкара 1 гол и изпадна, не виждам как може да се наложи в Ман.Ю. Един решаващ гол и стана ебати звезделина, а не е нищо особено като качества.

Македа стана звезда в очите на тези които мразят Бербатов, иначе е нищо особенно. Някакво копие на Чичерито, ама не толкова рекламно. Иначе и двамата когато са титуляри нищо не показват.

Карик задължително трябва да го разкарат, но....Англия го обича, за това обвиниха Бербо за провала срещу Сити, вместо виновника Карик.

В защита на Бербо бих казал, че ако го махне , няма срещу кого да се излива злобата и отчаянието - за това е много нужен и посвоему незаменим :)

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 13 юни 2011 08:13

Не знам дали Ман Ю има нужда от подмладяване, но със сигурност има нужда от нови идеи и креативност в играта си. Ако Бербатов си замини,а с него и може би половината "гениалност" на отбора (доколкото се отнася за нестандартни отигравания по време на мач), мисля че Ман Ю има голям шанс да е много различен отбор следващата година...
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 13 юни 2011 08:26

smoothc написа:1.Глупаво е ,че ни трябва класен и опитен вратар ли?
2.Глупаво е,че нямаме качествен вътрешен халф ли?
3.Глупаво е,че Фабио ,Рафаел и Смолинг са невероятни и перспективни игричи ли?
Някои хора в този форум нямат ясна представа от футбола и живота изобщо и освен да пишат простотии друго не могат да измислят!!

Добре, че не си мениджър на отбора, че Юнайтед щеше да се бори за оцеляване. :lol: :lol: Ако твърдиш, че Македа е по-добър от Уелбек... отборът ти трябва да има много ялови нападатели. Иначе за момента в Юнайтед ненужните са - Кушчак, Бебе. Обертан, Македа, Гибсън, Карик, Оуен, Харгрийвс... Иначе трябва задължително да се привлекат стойностни играчи в центъра на терена поне 2 като единия задължително е плеймейкър, централен защитник и крило. Естествено за тези играчи трябва да се дават реални и разумни суми, а не от сорта на 25 милиона за млад, недоказан защитник. Иначе, ако по крилото си осигурим услугите на Йънг + Модрич и Родуел в центъра, мисля, че ще изградим един доста стабилен състав.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”