Почина човекът, съставил "списъка на Шиндлер"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Почина човекът, съставил "списъка на Шиндлер"!

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 00:35

Синьо сърце написа:
blue avalanche написа:Ако искаш да научиш неща,различни от официалната пропаганда,ти препоръчвам(виждам,че се интересуваш) поредицата "Вторая Мировая-день за днём" от Замундата.Големичка е(около 32ГБ),но си струва!

Да,благодаря за инфото,ще се възползвам.Аз ровя и по руските сайтове и намирам интересни неща...И знаеш ли,тези хора ме учудват!Не се срамуват да си кажат грешките,да пазят на някой легендарното име(Жуков е гениален,но също е допускал грешки),но съм най-потресен,че не таят омраза и злоба към германците...Гледам на сума ветерани изказванията,на съвременни аналитици,на обикновени хора.След всичко ,което са им причинили-толкова жертви,мъка,страната им е разрушена до основи-ето с това ме спечелиха,трябва да си много широко скроен,за да простиш такова нещо...А и подвизите на бойното поле са факт-но същите тези хора е трябвало да оставят оръжията и да въздигнат отново страната си от руините-жп линии,пътища,градове и села,заводи и селски стопанства,мини и поля..Няма нищо!А те са го направили-без план"Маршал",без да има кой да им помогне-и този подвиг не е по-малък от военния!Но явно това е великата нация-как пък веднъж не ги чух да мрънкат...Като гледам как си почитат ветераните(все по-малко им остават,логично),и като гледам ние кви сме кияци,ми се реве!А те не плачат за раните,нанесени на родната им земя,не плачат за жертвите-а ги почитат!И твърдят,че никога няма да позволят това да се повтори!
Склонен съм да им вярвам!

Направили са неща,които ние сигурно няма да можем.Иначе сме "лъвове" по форумите! :lol:
Като гледам темповете,с които строим магистралите,ако трябваше сега да прокарваме Хаинбоаз-30г. не ни мърдат!!!

Върни се в “Свободна зона”