Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот morqche » 12 юни 2011 02:42

Veso1913 написа:С какво да ги излъжем,че да дойдат при нас?

КИНТИ бе брат ми :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 12 юни 2011 02:45

Veso1913 написа:Цветан Йотов
позиция Централен защитник
изиграни мачове за сезон 2010-2011 -5мача
жълти картони-3
червени картони-1
Сдобихме се с нещо подобно на Танка,но ми се струва че този ще е в пъти по голоямоо ренде.За какъв чеп ни е играч,играл САМО 5 мача за сезона?и ПОЛУЧИЛ УНИКАЛНИТЕ 4 картона по време на тези си изяви.

Танка, като дойде на "Тича" какво знаеше за него? :) това момче е на 22 години :) има хляб в егенето му, остава да го видим на практика как е и тогава да обсъдим :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 юни 2011 07:11

Танка като го взехме при нас,беше голмайстор на отбора си с 9 гола.Това знаех за него.И че е рогач с голямо сърце,също знаех,защото го бях гледал.И егенето на Танка беше страхотно по него време.Не искам да ме разбирате погрешно,но все пак имам право на коментар.А той е ,че вземаме /или поне преговаряме/с играч изиграл някакви жалки 5 мача и получил цели 4 картона,единия от които червен.От това което виждам,определено рисков играч.Някъде из темите бях писал,че се отървахме в лицето на Танка от един рисков в по отношение на картоните играч.А какво искаме да вземем?Ами някакъв своеобразен шампион в това отношение.Без абсолютно никакъв опит на ниво А група,че и на ниво Б група.Може и да стане голям играч,но кога?Чечо беше казал че иска тези които вземе да са класни играчи.Малко,но класни.Е,според мен това му твърдение не се връзва с това което чета за играча.Ясно ми е ,че го вземаме за резерва,но си мисля че ще го използваме само като краен вариант и то ако даже резервите на поста ЦЗ-Мишо и Тиаго не могат да играят.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юни 2011 14:05

Йотов при всички положения АКО остане ще бъде много дълбока резерва на Шерифа и Росен,които са непоклатими титуляри.Но да оставим защитниците настрана!Нужен ни е КЛАСЕН разиграващ халф и КЛАСЕН голаджия.Всичко друго,каквото и да дойде,обещаващ бек,обещаващо крило - трябват ни халф и нападател,не се ли вземат пак ще се блъскаме в нищото :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 12 юни 2011 20:43

Те момчето го вззимат на проби :lol: . Ако не става ще го върнат. За съжаление обаче нищо не се чува за истинската селекция

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 юни 2011 15:52

Левият бек на „Черно море" Марко Тиаго със сигурност ще бъде преквалифициран на друга позиция през следващия сезон. Новината бе потвърдена от наставника на варненци Стефан Генов.
„Тиаго не е типичният краен защитник. Според мен ще се справя по-добре в центъра на отбраната или като десен външен халф. Вече сме намерили ляв бек и до няколко дни трябва да подпишем с него. Във финални преговори сме и с другите футболисти, които искам да имам в състава си", каза за в. „Черно море" Генов.
Преди дни в медийното пространство се появи информация, че Тиаго не иска да играе повече за „Черно море", тъй като е изкушаван от кипърски отбори, които му предлагат много по-високо възнаграждение от това, което бразилецът получава на „Тича". Затова има вероятност „моряците" да се разделят с кариоката през лятото.
„Клубната политика е такава, че ако някой иска да си тръгне, ние няма да го спираме", каза още Стефан Генов.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 13 юни 2011 16:01

ralimavridov написа:Левият бек на „Черно море" Марко Тиаго със сигурност ще бъде преквалифициран на друга позиция през следващия сезон. Новината бе потвърдена от наставника на варненци Стефан Генов.
„Тиаго не е типичният краен защитник. Според мен ще се справя по-добре в центъра на отбраната или като десен външен халф. Вече сме намерили ляв бек и до няколко дни трябва да подпишем с него. Във финални преговори сме и с другите футболисти, които искам да имам в състава си", каза за в. „Черно море" Генов.
Преди дни в медийното пространство се появи информация, че Тиаго не иска да играе повече за „Черно море", тъй като е изкушаван от кипърски отбори, които му предлагат много по-високо възнаграждение от това, което бразилецът получава на „Тича". Затова има вероятност „моряците" да се разделят с кариоката през лятото.
„Клубната политика е такава, че ако някой иска да си тръгне, ние няма да го спираме", каза още Стефан Генов.

:shock:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 юни 2011 18:13

ще имаме най-високата халфова линия с Божилов и Тиаго ако не друго :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 юни 2011 19:10

ralimavridov написа:Левият бек на „Черно море" Марко Тиаго със сигурност ще бъде преквалифициран на друга позиция през следващия сезон. Новината бе потвърдена от наставника на варненци Стефан Генов.

Аз мисля че с Тиаго бяхме дотук.Значи равносметката до сега е един ЦЗ на проби от В група и един вероятен ляв бек един Бог знае от къде.Като гледам трансферите на свободни и супер неизвестни футболисти които вземаме и ка имаме 50% успеваемост,значи досега сме взели един футболист и един пълнеж.Но и аз като всичкивас,чакам с нетърпение появата на нападателя.Дано поне там случим на играч способен да вкара 10-15 гола за един сезон.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 юни 2011 16:30

morqche написа:
Veso1913 написа:С какво да ги излъжем,че да дойдат при нас?

КИНТИ бе брат ми :)

Ако е за кинти, наистина ще го ИЗЛЪЖЕМ :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”