PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:И аз като четох вариантите, най-много се спрях на Байерн и Атлетико. Немците не отказват подобни мачове, играли са преди време и с Левски в София, не вярвам да ви откажат и на вас![]()
Атлетико също е добър вариант, защото не са някакъв мега-гранд, но пък са от големите отбори и би трябвало да приемат![]()
Много е важно по кое време ще направите празненствата, много е важно на какъв етап ще са европейските първенства
Мисля ,че няма да е проблем да дойдат за два дни.Собственика на Ботев има достатъчно средства да си позволи покана и на големите европейски клубове.
Това че собственикът на отбора има достатъчно пари не означава, че ще ги инвестира в контролен мач. Не мисля, че трябва да се изхвърляме по повод 100 годишнината на отбора - важна е организацията на празненствата, а не толкова отборът с когото ще играем. Мен ако питате предлагам по повод 100-годишнината да срещнем български отбор на финала за купата на страната, като нямам претенции кой ще е отбора, даже ако не е от водещите, ще е по-добре.