Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

radovasto
Контакти:

Re: Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Мнениеот radovasto » 12 юни 2011 14:33

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Cesc Fabregas написа:И аз като четох вариантите, най-много се спрях на Байерн и Атлетико. Немците не отказват подобни мачове, играли са преди време и с Левски в София, не вярвам да ви откажат и на вас ;)
Атлетико също е добър вариант, защото не са някакъв мега-гранд, но пък са от големите отбори и би трябвало да приемат :)
Много е важно по кое време ще направите празненствата, много е важно на какъв етап ще са европейските първенства :)

Мисля ,че няма да е проблем да дойдат за два дни.Собственика на Ботев има достатъчно средства да си позволи покана и на големите европейски клубове.

Това че собственикът на отбора има достатъчно пари не означава, че ще ги инвестира в контролен мач. Не мисля, че трябва да се изхвърляме по повод 100 годишнината на отбора - важна е организацията на празненствата, а не толкова отборът с когото ще играем. Мен ако питате предлагам по повод 100-годишнината да срещнем български отбор на финала за купата на страната, като нямам претенции кой ще е отбора, даже ако не е от водещите, ще е по-добре.

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 12 юни 2011 18:18

А защо да е само един мач или няколко събития.Защо 2012 г. да не мине под мотото "100 години БОТЕВ,100 години ПЛОВДИВСКИ ФУТБОЛ.И много и различни събития цялата празничнз година.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 12 юни 2011 21:56

Аз предлагам да поканим АРИС !
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Велбъждъ

Мнениеот Велбъждъ » 12 юни 2011 22:37

ФК Шефилд.

Най-старият клуб в света. Срещу най-стария в България. Какво повече да искаме.

Преди около година се свързах с председателя на клуба ,като в писмото си му нахвърлях в общи линии какво е БОТЕВ Пловдив и идеята за приятелски мач навръх 100-годишнината ни.

Имам официален отговор,че за ФК Шефилд би било огромна чест да изиграят такъв двубой.

Разбира се с някои условия,че са малък(откъм финанси) клуб и не могат да си позволят никакви разходи,тоест целия масраф да бъде поет от нас. Разбирайте чартър,ал-инкл хотел и и една малка подробност,която обещаха да обявят при вече официална покана от БОТЕВ. А именно хонорара за самия клуб.. Който хонорар ,по информация от други източници, ще е МАКСИМУМ 10 000 паунда.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 юни 2011 22:42

Велбъждъ написа:ФК Шефилд.

Преди около година се свързах с председателя на клуба ,като в писмото си му нахвърлях в общи линии какво е БОТЕВ Пловдив и идеята за приятелски мач навръх 100-годишнината ни.

Имам официален отговор,че за ФК Шефилд би било огромна чест да изиграят такъв двубой.

Разбира се с някои условия,че са малък(откъм финанси) клуб и не могат да си позволят никакви разходи,тоест целия масраф да бъде поет от нас. Разбирайте чартър,ал-инкл хотел и и една малка подробност,която обещаха да обявят при вече официална покана от БОТЕВ. А именно хонорара за самия клуб.. Който хонорар ,по информация от други източници, ще е МАКСИМУМ 10 000 паунда.

Тва сериозни ли го казваш??Сумите които си споменал са просто смешни в сравнение ако трябва да се викат големите евопейски грандове.Това трябва да се каже на ръководството.

Велбъждъ

Мнениеот Велбъждъ » 12 юни 2011 23:13

Напълно сериозно.Даже в Независимия споделих информацията преди около година,но тогава други неща бяха доста по-важни.
Според председателя имат традицията при подобни покани да взимат със себе си и фенове,така че всичко ще са около 50-60 човека,тоест хотел спокойно може да им се осигури (около 6 000 лв) Правих опити да се свържа с доста авиокомпании с информация за възможен чартър от летището край Шефилд до тук и обратно,но явно трябва някой по-вещ да проучи този въпрос.Според мен за 50-60 -човека -около 25 000 лв.
С две думи 50К лв ще са достатъчни за организирането на мач с ФК Шефилд.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 13 юни 2011 00:39

За да не стане грешка само ще уточня, че не става дума нито за Шефилд Уензди, нито за Шефилд Юнайтед. Ф.К. Шефилд се състезават в Д, Е, Ж или З дивизия, но наистина са най-стария футболен клуб в света. Основани са 1857, тоест 19 години преди Априлското възстание. Най-старият изцяло професионален ФК в Ингилиз е Нотс Каунти.
И двата варианта стават, но ако ще е английски противника, мисля Ковънтри ще да е най-добре, още повече, че наскоро уважиха Чико.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 юни 2011 16:27

Велбъждъ написа:ФК Шефилд.

Ти луд ли си ,к'ъв си ? За тези пари няма да си направят труда и да си помислят за идване в България :lol:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 юни 2011 18:40

BultraStyle написа:Ти луд ли си ,к'ъв си ? За тези пари няма да си направят труда и да си помислят за идване в България :lol:

Явно мислиш, че отборите от 3138931 дивизия в Англия за по-малко от седемцифрени суми не играят мачове :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”