От няколко седмици го обмислям тоя въпрос, кое как и защо и даже се чудех на кого да пиша за подкрепа и с голям кеф видях, че и други са мислили като мен и не само са мислили ами действат!
Та аз така виждам нещата да се вземе стадиона, ДЮШ обезателно, щото школата ни е талантлива и евентуален лиценз за да не се налага да почваме от селските окръжни групи.
Някой има ли представа как стои въпроса със стадиона - сельо как го ползва и в какви договорни отношения е и с кой ?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bai Momchil
- Контакти:
- bulgaro
- Контакти:
Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев
Избийте си ги от главите тези идеи!
Не сме черноморец, пирин или берое, и не можем да се позорим, защото ние сме Ботев Пловдив, а Ботев може да бъде само един. Ще си носим кръста с чест и достойнство, само това ни остана неопетнено.
Не сме черноморец, пирин или берое, и не можем да се позорим, защото ние сме Ботев Пловдив, а Ботев може да бъде само един. Ще си носим кръста с чест и достойнство, само това ни остана неопетнено.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
bai Momchil написа:От няколко седмици го обмислям тоя въпрос, кое как и защо и даже се чудех на кого да пиша за подкрепа и с голям кеф видях, че и други са мислили като мен и не само са мислили ами действат!
Та аз така виждам нещата да се вземе стадиона, ДЮШ обезателно, щото школата ни е талантлива и евентуален лиценз за да не се налага да почваме от селските окръжни групи.
Някой има ли представа как стои въпроса със стадиона - сельо как го ползва и в какви договорни отношения е и с кой ?
Стадиона се води на близкото военно поделение.Христолов не плаща наем за стадиона, но мисля че има договор само за ползване, даже на скоро бяха се оплакали от поделението, че след мач те почиствали стадиона (вероятнот от вестниците

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Намесвам се и аз, но сърцето ми се къса, като чета всичко това. Мисля, че найстина трябва да се предприем нещо, защото в момента само се разединяваме и си вредим. Аз не съм нито за, ното против нов отбор, а за това което ще бъде най-добре за отбора и за Ботев. Тези, които са против само искам да ги попитам, когато отбора се казваше Тракия, те кого подкрепяха Ботев или Тракия? Историята познава много такива моменти на сливане, преименуване, но отбора и феновете са едни. Другото, което го предлагам от много време е да не влизаме на стадиона, да застанем, ако трябва пред входовете и касите и да не даваме на никой да влиза. Сега какво става 3000 фена по 4 лв 12 000 лв в джоба на селския и с тях плаща на полицаите да ни бият и арестуват ( последния мач 6 човека задържани) а вътре, като сме какво постигаме, нито пеем, нито подкрепяме отбора, правим уж някакъв протест, но без крайности, все с надеждата, че нещата ще се оправят, няма да стане може да викаме много против христолов вътре и какво от това нито той ни чува, нито медийте го отрязяват, защото на тях им е писнало от "олигофрени" както ни наричат.
А и още нещо, ако това с емблемата е вярно, то тогава 100% ще съм бъдем ние, защото на христолов ще принадлежат само няколко подобия на футболисти.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Don Rumen написа:А и още нещо, ако това с емблемата е вярно, то тогава 100% ще съм бъдем ние, защото на христолов ще принадлежат само няколко подобия на футболисти.
Да, вярно е - Салфетката държи оригиналната емблема на Ботев.
Христолов притежава ПФК "Ботев 1912" АД. Нищо друго.
- bai Momchil
- Контакти:
Аз не виждам никакво разединение. Нормално е идеята за нов Ботев да не се приема от всички. Все пак говорим за сантименти, за много изживяни моменти на стадиона, за 10 години борба. Но Ботев е публиката, дори ние трябва да спрем да използваме термина "нов" Ботев. Ние не правим нов Ботев, ние възраждаме истинският Ботев, този който преди 100 години нашите дядовци са основали и този който селският затри.
Нека използваме възроденият Ботев или само Ботев.
Нека използваме възроденият Ботев или само Ботев.
То4но така, ние си искаме нашия възроден БОТЕВ, това е
Re: Петиция против Димитър Христолов !
Абе ама много малко подписи бе.Сигурно само около 50 перничани са се подписали.Другите немате ли сърцабе.
ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕСТЕСЕ ПОДПИСАЛИ.ДАНО ТОЧНО НА ЛЮБИМИЯВИ ОТБОР СЕ СЛУЧИ И ВИЕ ДА СТРАДАТЕ КАКТО СТРАДАТ БОТЕВ В МОМЕНТА.КУР ЗА ГОВЕДАТА!!!!!!!!!!!!!!!
ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕСТЕСЕ ПОДПИСАЛИ.ДАНО ТОЧНО НА ЛЮБИМИЯВИ ОТБОР СЕ СЛУЧИ И ВИЕ ДА СТРАДАТЕ КАКТО СТРАДАТ БОТЕВ В МОМЕНТА.КУР ЗА ГОВЕДАТА!!!!!!!!!!!!!!!
Re: MИНЬОР
евала на миньоро