bigbonusprize написа:А защо си мислиш, че Хитрер на всяко организирано шествие подскачал и изнасял толкова темпераментни речи? Просто ти казвам факт, който даже и той си го е признавал. Това за детсвото малко го преувеличих

Мисля си че го е правил, защото е бил темпераментна личност!

Това дето аз знам, е че с течение на войната и особено след като се обръща в ущърб на Германия, на Хитлер се влошава здравословното състояние. А проблемите му се задълбочават съвсем след атентата срещу него през 44-та година, когато оцелява по чудо. Знам и, че поради въпросните зравословни проблеми личния му лекар го е тъпчел с бая лекарства, не съм обръщал внимание точно какви, може сред тях да е имало и амфетамини. Ако не се лъжа по това време са се считали за лекарствено средство и чак по-късно се приемат като наркотично вещество. За това и тук не намирам нещо особено нередно. Той и хероина се е ползвал за болкоуспокояващо докато не са разбрали, че води до такава чудовищна зависимост. Ако не се лъжа точно от там идва името му, много се е употребявал в гражданската война в САЩ, когато е трябвало да правят операции на ранени войници. Херой - означава герой! И от там хероин