Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
ако това за адам е вярно,означава само едно-мейрелеш е пътник...което ще е огромна грешка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Откъде намери тази информация за Адам ?
Liverpool forever_95 написа:Откъде намери тази информация за Адам ?
http://www.kopsource.com/liverpool-agre ... rlie-adam/
И прочетох че е навсякъде в Туитър
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Дано да е вярно. Остава ни да вземем Мата, централен защитник и ляв бек. 
Liverpool forever_95 написа:Дано да е вярно. Остава ни да вземем Мата, централен защитник и ляв бек.
Лошото е, че се говори, че Мата въобще не влиза в плановете на Ливърпул и всъщност не се водят преговори за него....а тази сутрин се появиха информация за интерес към Санти Касорла...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
john barnes написа:ако това за адам е вярно,означава само едно-мейрелеш е пътник...което ще е огромна грешка!
Наистина ще е грешка, ако продадът Мейрелеш. Той направи доста добър сезон като мога смело да кажа, че беше 1 от най-добрите през целия сезон и сега да му се отблагодарят с продажба пълен Дроб.
venomcho написа:То както е тръгнало и толкова може да не стигнат, особено ако я караме така - от най-малко невралгичния пост първо да се почва...
Ами нали трябва да настигнем конкуренцията.С малко пари нищо няма да направим.
А и все пак имаме доста народ с високи заплати за продажба.
Gil-galad написа:Преди половин час някъде се появиха информации, че Ливърпул са се разбрали с Блекпул за трансфера на Адам на стойност 10 милиона паунда...но доколкото разбрах самия играч е на почивка в момента и ще мине медицинските прегледи и ще подпише договор чак като се върне
Е той както е на почивка бързо ще дойде.За един или два дни няма да му се развали толкова почивката.
Между другото последно време има слухове за продажба на Агер.
styopa написа:venomcho написа:То както е тръгнало и толкова може да не стигнат, особено ако я караме така - от най-малко невралгичния пост първо да се почва...
Ами нали трябва да настигнем конкуренцията.С малко пари нищо няма да направим.
А и все пак имаме доста народ с високи заплати за продажба.Gil-galad написа:Преди половин час някъде се появиха информации, че Ливърпул са се разбрали с Блекпул за трансфера на Адам на стойност 10 милиона паунда...но доколкото разбрах самия играч е на почивка в момента и ще мине медицинските прегледи и ще подпише договор чак като се върне
Е той както е на почивка бързо ще дойде.За един или два дни няма да му се развали толкова почивката.
Между другото последно време има слухове за продажба на Агер.
Да видях и тях....според мен ще е по-добре така...да се продаде Агер за около 10-ина милиона(за колкото са и слуховете) и да се вземат двама нови централни защитника....за мен това би било добро развитие на нещата имайки предвид, че с честите контузии които получава Агер, той трудно може да изигра повече от 15-макс 20 мача на сезон....докато на негово място може да се вземат Скот Дан, който да е 4-ти избор и още един защитник от ранга на Сако, Мератазакер, Хумелс, Кейхил(най-вероятния избор предвид стратегията на Краля за привличане на британци) или Хьоведес....така ще разполагаме с 4 почти равностойни защитника които могат да се включат добре по всяко едно време....още повече имайки предвид, че Дани Уилсън най-вероятно ще замине под наем в Рейнджърс
Ами да,принципно с тия контузии на Агер няма смисъл да го държим.Друг е въпроса дали изобщо някой ще се престраши да даде такава цифра за него.
По принцип аз моето мнение е,че в защита имаме голяма нужда да направим коренни промени.Шкъртел,Агер и Киргиакос цял сезон по скоро разочароват.Шкъртел направи добър финал за сезона,но като цяло прекалено много грешки в мачовете направи.Агер докато беше на линия си игра стабилно,но на него с това подскачащо коляно няма как да се разчита.Киргиакос един мач супер,а следващия мач се проваля.
Според мен Кели и Коуди може спокойно да си имат някаква резервна роля през сезона.Карагър плюс още двама нови да изкарат основно сезона.
Джоунс колкото и скъп да изглежда(естествено ако се преборим за него)според мен е много добър вариант.
По принцип аз моето мнение е,че в защита имаме голяма нужда да направим коренни промени.Шкъртел,Агер и Киргиакос цял сезон по скоро разочароват.Шкъртел направи добър финал за сезона,но като цяло прекалено много грешки в мачовете направи.Агер докато беше на линия си игра стабилно,но на него с това подскачащо коляно няма как да се разчита.Киргиакос един мач супер,а следващия мач се проваля.
Според мен Кели и Коуди може спокойно да си имат някаква резервна роля през сезона.Карагър плюс още двама нови да изкарат основно сезона.
Джоунс колкото и скъп да изглежда(естествено ако се преборим за него)според мен е много добър вариант.
- RedMagic
- Контакти:
Gil-galad написа:Преди половин час някъде се появиха информации, че Ливърпул са се разбрали с Блекпул за трансфера на Адам на стойност 10 милиона паунда...но доколкото разбрах самия играч е на почивка в момента и ще мине медицинските прегледи и ще подпише договор чак като се върне
Между другото последно време има слухове за продажба на Агер.[/quote]
Да видях и тях....според мен ще е по-добре така...да се продаде Агер за около 10-ина милиона(за колкото са и слуховете) и да се вземат двама нови централни защитника....за мен това би било добро развитие на нещата имайки предвид, че с честите контузии които получава Агер, той трудно може да изигра повече от 15-макс 20 мача на сезон....докато на негово място може да се вземат Скот Дан, който да е 4-ти избор и още един защитник от ранга на Сако, Мератазакер, Хумелс, Кейхил(най-вероятния избор предвид стратегията на Краля за привличане на британци) или Хьоведес....така ще разполагаме с 4 почти равностойни защитника които могат да се включат добре по всяко едно време....още повече имайки предвид, че Дани Уилсън най-вероятно ще замине под наем в Рейнджърс
Аз пък не искам да продаваме Агер. Той е най-добрият ни защитник след Карагър, така че ще е добре да го задържим. Да, има чести контузии, но по едно време, когато беше здрав беше вторият най-добър защитник в Лигата след Видич, така че според мен това е достатъчен повод да не го продаваме. Пък и нищо не се знае. По-миналия сезон Торес се контузваше постоянно, а през миналия едва една контузия, и тя беше лека, получена в първия мач с Блекпул. Има надежди за него, пък и на скоро беше казал, че се чувства добре и най-вероятно ще започне лятната подготовка наравно със съотборниците си.
ПС. За Чарли Адам няма още нищо официално. Няма дори малка индикацийка за трансфер в официалния сайт. Но пък в Уикипедия пише, че от Блекпул са приели оферта на стойност 10 млн. паунда за него. Ще видим, най-късно до утре би трябвало да сме го привлякли.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]