Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Re: Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот ebaef » 12 юни 2011 03:34

Spursy написа:Не знам какво му харесвате толкова на елементарните скечове на въпросния Рачков и защо го големеете. Просто поредния актьор. Като цяло жоро бекъма и подобни образи са толкова тъповати, че не мога да разбера какво толкова ви забавлява. А да се смяташ, че да имаш автограф от Рачков е "нещо"...

хаха сети се...що!...иначе + там квото..за мнението..

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 юни 2011 04:03

batekrasi написа:Съгласен съм,че не е точно тук мястото на темата ми, но си мисля,че форумът на Гонд е достатъчно посещавано място ,в което мога да изразя мнението си относно "звездите" ни. Днес щерката ми беше на концерт на "Пълна лудница" в Ямбол. Тя е 6-ти клас. След концерта се е докопала до Рачков и му е поискала автограф. Селянина обаче й е отказал ... Казал й че автографи е раздавал когато трябва ... Детето се прибра разплакано от унижението и се чуди защо "Бекъма" се е отнесъл така с нея ... Отговорих й,че той не е никакъв Бекъм, а е оригинален цървул и простак и че образа от телевизията няма нищо общо с истинския Димитър Рачков. Единия е забавен , а другия е див селянин. За втори път се убеждавам що за "човек" е тоя Рачков. Преди време прати мутри да плашат бременна жена защото си мисли,че съпругът й е откраднал кучето му . Незнам дали познавате "идоли" в България, но за мен почти всички са чукундури и с радост бих ги поставил на мястото им ,когато имам възможност. Дано не изтрият темата ми поне в следващите 25 минути... Вярно е,че не възхвалявам "Левски" ,но ...

Може би е просто е толкова тъп, че не може да се подпише ;)

Потребителски аватар
Снайперист_10

Мнениеот Снайперист_10 » 12 юни 2011 08:25

nostradamus написа: има пряка зависимост между идиотизма и кой футболен клуб подкрепяш.

теб как са те пуснали от Карлуково, като все още си за там
Eдинствения стадион кръстен на комунистически доносник се намира в село Подуене.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 12 юни 2011 08:40

Има и тъпаци, има и пекани "идоли". Навсякъде е така, не само у нас.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 12 юни 2011 08:54

Аз правя всичко възможно дъщеря ми да не се прехласва по подобни глупости, пък да не говорим да им ходи на "концертите". Рачков, Краси Радков и всички останали може да ги гледа на театър където са в по-различна светлина. Но комици, славита, пайнери, лудници и други кретении да си останат за ... на който са му забавни.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 12 юни 2011 12:05

Пачков си е типичен селянин и се държи като такъв. Никаква новина не е това че джуджето пак се осрал ... смешник. Като си звезда ще се държиш като такава , ще се снимаш и ще раздаваш автографи.
Българийо, събуди се!!!

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 12 юни 2011 12:58

Ох,толкова комплексиран човек като автора на темата скоро не съм виждал. За какво обвиняваш Рачков,че е имал наглостта да откаже на скъпоценната ти дъщеря автограф :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама той е длъжен,как ще отказва?! Дъщеря ти да свиква,животът е несправедлив.
П.С И с този език май ти си селянина,не мислиш ли.Много ме дразнят такива като тебе.Пълни отворковци по форумите,ама намери Рачков да му го кажеш в очите това да видим какво ще стане...Заради такива като тебе България е зле.Хейтър.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 12 юни 2011 13:25

В нашия квартал,шестокласничките не си мислят за автографи :o

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 юни 2011 14:00

Рачков е противен селянин. Толкова е лигав, че като го видя по телевизията ми иде да вляза вътре и да го удуша. Да не говорим за баналните му скечове, придружени с типичното му бургаско мьекане.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 12 юни 2011 14:46

G.B.S написа:В нашия квартал,шестокласничките не си мислят за автографи :o

Почвай ги, какво чакаш. Сложи им по един автограф на ...

Върни се в “Свободна зона”