Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PFC Litex » 12 юни 2011 02:47

BLUE CHAMPIONS написа:
PFC Litex написа:Ти си непоправимо зле, какъв Дембеле намеси само ти си знаеш, ясно ми е колко си гледал видеото.

Дембеле не го намесвам аз а Гонзо като ти казва "ДОКАТО НЕ СТАНЕ ФАКТ,НИЩО НЕ Е СИГУРНО И НЕ МОЖЕМ ДА ОБЯВЯВАМЕ!" ти гледаш,че говори там нещо,ама не осъзнаваш какво мисли докато говори,после аз съм бил зле. Изгледай го ти 10 пъти пък дано схванеш за какво иде реч

Докато не стане факт трансфера на този нападателя, няма да обявяват нищо и, че същият е искан и от други отбори, което ти се опита да изкараш, че съм си го измислил.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2011 09:51

Tommi написа:Гонзо бие лошо на малки вратички :mrgreen:

И то отборчето от чорбенца на оня манекен ... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 12 юни 2011 10:38

Левски ще смени екипите от новия сезон, пише „Тема Спорт”. „Сините” от­ново ще се обличат от "Найк", но ще ползват много по-нова колекция на амери­канците. Фланелките на столичани ще имат нов ди­зайн.

През миналия сезон те бяха изцяло в синьо, но през новия ще имат бяло около яката. Отделно от това те ще имат и бяла ивица отстрани.

През новото първенство ще бъде сменен и резер­вният екип. От доста вре­ме насам той бе жълт. Сега обаче сините ще заложат на бели фланелки. Отборът ще получи но­вата екипировка до начало­то на подготовката.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 юни 2011 11:17

Резервният екип беше време да бъде сменен. Бялото е добър вариант и може би повече хора ще сме единодушни, че ни харесва, за разлика от жълтото или жълто-червеното. Лично на мен поседното също ми допада ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2011 12:20

От интервюто на Гонзо:
1.Като казва,че вече е изпълнявал и двете функции ,действително има предвид пролеттта на 2010 г.Явно обаче не разбра въпроса на Ралица за ветровитият пост,като той има предвид ,че 2 години е директор
2.Остава да се уточнят дребни детайли около трансфера на Дембеле в германски отбор
3.Левски преговаря с двама чужденци,единият от които централен нападател. Същият е искан от много отбори,като Гонзо изразява увереността си,че ще предпочете офертата на Левски,но нищо още не е сигурно.
4.Има 4 нови попълнения от България(Т.Христов,С.Райков,И.Цветков).От мен мога да добавя ,че най вероятно 4 е Башлиев,който предполагам не беше обявен за да може да бъде взет без пари,при изваждането на Пирин.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 юни 2011 12:44

milen.hristov написа:От интервюто на Гонзо:
1.Като казва,че вече е изпълнявал и двете функции ,действително има предвид пролеттта на 2010 г.Явно обаче не разбра въпроса на Ралица за ветровитият пост,като той има предвид ,че 2 години е директор
2.Остава да се уточнят дребни детайли около трансфера на Дембеле в германски отбор
3.Левски преговаря с двама чужденци,единият от които централен нападател. Същият е искан от много отбори,като Гонзо изразява увереността си,че ще предпочете офертата на Левски,но нищо още не е сигурно.
4.Има 4 нови попълнения от България(Т.Христов,С.Райков,И.Цветков).От мен мога да добавя ,че най вероятно 4 е Башлиев,който предполагам не беше обявен за да може да бъде взет без пари,при изваждането на Пирин.

Ами Старокин :? :roll:

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 12 юни 2011 13:08

SAMP написа:Левски ще смени екипите от новия сезон, пише „Тема Спорт”. „Сините” от­ново ще се обличат от "Найк", но ще ползват много по-нова колекция на амери­канците. Фланелките на столичани ще имат нов ди­зайн.

През миналия сезон те бяха изцяло в синьо, но през новия ще имат бяло около яката. Отделно от това те ще имат и бяла ивица отстрани.

През новото първенство ще бъде сменен и резер­вният екип. От доста вре­ме насам той бе жълт. Сега обаче сините ще заложат на бели фланелки. Отборът ще получи но­вата екипировка до начало­то на подготовката.

Tема Спорт...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2011 13:15

tatusindo написа:
milen.hristov написа:От интервюто на Гонзо:

Ами Старокин :? :roll:

Явно не привлечен още,сигурно все още ръководството работи по въпроса.На скоро се пишеше,че Херо го спирал,защото му е основен играч.Докато с Башлиев има предварителен договор който,все още не е влезнал в действие

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2011 13:17

Черноморец искали Иса за Старокин,ехх този Иса,много искан се оказа бе.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 12 юни 2011 14:49

tevez написа:Черноморец искали Иса за Старокин,ехх този Иса,много искан се оказа бе.

Накрая вместо Иса ще им дадем някой от школата примерно Тонев или Попадиин...

Върни се в “Левски”