Според вас кои играчи са ни нужни на "Арсенал" за трофей ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Petar Simeonov
Контакти:

Re: Според вас кои играчи са ни нужни на "Арсенал" за трофей ?

Мнениеот Petar Simeonov » 29 апр 2011 22:38

Според мен е едно според Венгер съвсем друго... Аз бих взел на "Емиратс" Мануел Нойер и Гари Кейхил без значение на цената им ! Мисля , че с тях двамата Арсенал би бил съвсем различен отбор !

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 29 апр 2011 23:02

Petar Simeonov написа:Според мен е едно според Венгер съвсем друго... Аз бих взел на "Емиратс" Мануел Нойер и Гари Кейхил без значение на цената им ! Мисля , че с тях двамата Арсенал би бил съвсем различен отбор !

+1 И двамата са с много висока класа....
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

bai_ganio
Контакти:

Мнениеот bai_ganio » 30 апр 2011 08:47

Нойер иска в Байерн и това се вижда от далеч.Щом отказа на Манчестър не виждам как ще се навие на Арсенал.
За Кейхил може и да стане нещо,но както каза Венгер-английските играчи са много надценени и е прав донякъде.Ако ще му искат 15-20 млн ,по добре да вземе Сако.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 30 апр 2011 10:40

bai_ganio написа:Нойер иска в Байерн и това се вижда от далеч.Щом отказа на Манчестър не виждам как ще се навие на Арсенал.
За Кейхил може и да стане нещо,но както каза Венгер-английските играчи са много надценени и е прав донякъде.Ако ще му искат 15-20 млн ,по добре да вземе Сако.

Може и да е така,но има и други вратари например:Акинфеев,Лорис,Де Хеа ние ако не можем да вземем играч на ЦСКА М тогава какъв гранд сме ние.....
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

bai_ganio
Контакти:

Мнениеот bai_ganio » 30 апр 2011 13:12

Руските отбори отдавна не продават без пари,дори точно обратното купуват и то яко.Примерите са много ,Аршавин струваше около 18 мкн на Арсенал а не беше първа младост.ЦСКА няма да пусне Акинфеев за по малко от 20 млн,на руснаците пари не им трябват имат си достатъчно.
Лион също продават скъпо,Лорис се оценава на минумум 20 млн паунда.За Де Хеа изобщо не го искам-твърде млад и скъп за Арсенал

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 30 апр 2011 14:46

Играчите,които трябва да напуснат са: Алмуния,Клиши,Бентнер,Скилачи,Денилсон,Аршавин и Диаби от тях могат да се спечелят малко пари + продажбата на Фабрегас да се вземат някакви пари защото е ясно,че няма желание да играе за Арсенал поне от това което аз виждам.Трябва да се привлекат играчи така наречените "биткаджий".За вратар по ското Венгер ще разчита на Счесни за новия сезон защото момчето показа голямо израстване този сезон има страхотен рефлекс само проблем са му малко излизанията за висока топка,но вярвам че проблема ще се отстрани.Защитници предпочитам да се купят играчи като Коентрао или Лейтън Бейнс и един централен защитник като Гари Кейхил или Мамаду Сако.Ако Фабрегас напусне трябва да се купи играч ,който да играе зад нападателя и бих предложил тва да е Микел Артета или Кардосо.За нападател и крило може да се вземат играчи като Хълк или Виктор Обиня,но времето ще покаже
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 18:31

Според мен Арсенал трябва да се раздели със Алмуния,Клиши,Скилачи,Кошчелни,Диаби,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бендтнер,Ебоуе
И да се вземат по-класни играчи например:Лорис/Нойер,Гари Кейхил задължително,Коентрао/Бейнс,Пасторе/Хамшик,Азар-изключителен играч,и още един класен нападател Неймар,Хълк,Кардосо,Фалкао аз лично предпочитам Фалкао,този играч е просто невероятен ! Дайте мнения....
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 12 юни 2011 10:51

Вратар-Стекеленбург(Аякс),или Карасо(Бордо),централен защитник Гари Кейхил(Болтън) и Бреде Хангеланд(Фулъм),Полузащитници Ериксен(Аякс) и Горкюф(Лион) нападател Гамейро(Лориен)

Върни се в “Арсенал”