Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Е как да не искам,ама............... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Миньорче написа:е modor ти не мислиш ли вече да печелиш тва първенстово или нещо друго![]()
![]()
Опитва се да подобри рекорда от 31-а втори места

- modor
- Контакти:
lothar_matthaus написа:Миньорче написа:е modor ти не мислиш ли вече да печелиш тва първенстово или нещо друго![]()
![]()
Опитва се да подобри рекорда от 31-а втори места![]()
Май май има нещо такова

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
а дано скоро да спечелиш 1то място
- pesho_1913
- Контакти:
Загубих с 2-3 като направих милион пропуска(както винаги..) 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Аз играя отскоро, но определено играта ми харесва. Станах шампион в първият ми сезон, сега се боря на три фронта и ще видим до къде ще стигна. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Аз съм 6 ниво с долу-горе приличен за нивото ми отбор, но има какво да се шлайфа още. Тоя сезон началото е малко зле 3 победи 1 равенство и 1 загуба... ама конкуренцията е убийствена... За предните сезони имам едно 3-то място (от първия ми сезон) и после 3 поредни титли на първенството, един загубен финал за ШЛ и един спечелен. Само купата ми остана, ама там четвърт финалите явно няма и няма да ги мина...и днес, като си видях противника ми мирише на отпадане още от ПЛОФ 

Аз съм 5то ниво до сега във всяко ниво съм бил 1ви..но тая година нещо не се получава,не мога да купя един играч все ме изпреварват 

И мен ме кефи. Аз съм 3-то ниво досега имам две шампионски купи и един загубен финал на шампионска лига
. На някой ако са му известни някакви "трикчета" моля да сподели със нас ще му бъдем много благодарни. Успех на всички в мениджъра.

- UNBEATABLE
- Контакти:
Жоржиньо написа:Аз съм 5то ниво до сега във всяко ниво съм бил 1ви..но тая година нещо не се получава,не мога да купя един играч все ме изпреварват
Трудно е, аз едвам днеска купих 1, не знам как стана дори... по-принцип наддават постоянно и се получава кофти...
Върни се в “Игри и забавления”